Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 51 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Да де, това имам предвид. Според тях знам английски по - добре от учителката ми по английски в училище ooooh!

# 661
Здравейте на всички, одобрена съм по програмата за английски език, но мога да ходя на курс само сутрин през седмицата. Обадих се на повече от 10 фирми и нито една няма курс сутрин, всички са вечер или съботно неделни, а аз не мога... Някой да знае някоя фирма по програмата, която да има сутрешни курсове? Ще съм му много благодарна...  newsm78

# 662
Здравейте на всички, одобрена съм по програмата за английски език, но мога да ходя на курс само сутрин през седмицата. Обадих се на повече от 10 фирми и нито една няма курс сутрин, всички са вечер или съботно неделни, а аз не мога... Някой да знае някоя фирма по програмата, която да има сутрешни курсове? Ще съм му много благодарна...  newsm78

Не искам да те отчайвам, но няма как да намериш такава фирма. Всички го правят след работно време и съботно неделни...

# 663
  • София
Някой да знае някоя фирма по програмата, която да има сутрешни курсове? Ще съм му много благодарна...  newsm78

Аз ходя на такъв курс вече един месец - понеделник и сряда от 9 до 12. На знам дали записват за нови групи, но можеш да попиташ.
http://www.omegals.com

И в "Академия" има сутрешен, но е интензивен - по три пъти седмично.
http://academybg.com/vouchers.htm

# 664
  • София
Здравейте,

Искам да попитам дали някой е ходил до бюро по труда Младост и може да каже до кой номер са стигнали при обработване на данните?

Мерси!

# 665
браво на Варна, докато стигна до тях ми се обадиха, номер 133+, ще се учи Оперативно счетоводство, сега тръгвам да търся доставчик дистанционно, че не се съгласиха мъжа да ми вземе уведомлението, в сряда след контролния преглед дано док ми позволи да свърша и тая работа Flutter

# 666
браво на Варна, докато стигна до тях ми се обадиха, номер 133+, ще се учи Оперативно счетоводство, сега тръгвам да търся доставчик дистанционно, че не се съгласиха мъжа да ми вземе уведомлението, в сряда след контролния преглед дано док ми позволи да свърша и тая работа Flutter

Честито tedd! Във школата където аз изучавам АЕ-  онлайн, има мисля и оперативно счетоводство! Виж тук http://e-obuchenie.bg/az-moga-poveche.html Хайде, късмет и успех!

# 667
Десдемона, доволна ли си от школата, бях харесала една още като подадох документите, но те вече не предлагат дистанционно Close само присъствено, явно искат да държат хората под контрол да си минат часовете...

почти клоня към този сайт, който си ми дала, следобяд ще им звънна да поразпитам, другия вариант е този www.kursove123.com/ но там няма да започнат преди 15.01 ooooh! вярно не е лесно...пък все пак ще ми се по- рано да почна да имам време Laughing

# 668
Десдемона, доволна ли си от школата, бях харесала една още като подадох документите, но те вече не предлагат дистанционно Close само присъствено, явно искат да държат хората под контрол да си минат часовете...

почти клоня към този сайт, който си ми дала, следобяд ще им звънна да поразпитам, другия вариант е този www.kursove123.com/ но там няма да започнат преди 15.01 ooooh! вярно не е лесно...пък все пак ще ми се по- рано да почна да имам време Laughing

tedd
Да не се приеме като реклама  Sick нооо ужасно съм доволна! Вярно, че аз съм АЕ, но досега на такъв читав учител, който така хубаво и лесно да обяснява не бях попадала! Peace
 С нетърпение сядам да уча урока си Wink
Каквото и да избереш ако не полагаш и сама усилия да го научиш и с който и да е учител няма как да стане! Трябва сам да седнеш и да го научиш после! Не може само с една "фуния" да чакаш и да ти се наливат знания Thinking! Успех още веднъж Peace! Така го чака този ваучер, че съм сигурна, че ще го използваш докрай!  Peace

# 669
о със сигурност ще си го оползотворя, а държавния изпит дистанционно ли се провежда пак? принципно споделям категорично твоето мнение, че само с фуния не става, трябват си и усилия Hug

# 670
Някой да има нова информация за Пловдив ??? Май само ние ще си останем на номер 400  Rolling Eyes !

# 671
о със сигурност ще си го оползотворя, а държавния изпит дистанционно ли се провежда пак? принципно споделям категорично твоето мнение, че само с фуния не става, трябват си и усилия Hug

Ами за езиците, специално аз говоря за АЕ за другите незнам как  Sick изпита ще е онлайн  Peace

# 672
  • Пловдив
Някой да има нова информация за Пловдив ??? Май само ние ще си останем на номер 400  Rolling Eyes !

Аз вече съвсем ги отписах  Naughty чакам вече година и 3 месеца...  и като гледам с каква скорост се развиват нещата, трябва да чакам сигурно още толкова.. Не е нормално на други места да са стигнали до 5000 и някой номер, а в Пловдив да са на 358... това че правят ремонт, едва ли е причината.. все пак ремонта се прави от стротиелни работници, а не от служителите на БТ.

.. а техните оправдания, че са свършили парите .. изобщо не ми звучат достоверни.. защо за някои БТ са отпуснали пари за 5000 ваучера, а за Пловдив няма ?!  Shocked

# 673
  • Пловдив
tedd, извинявам се, че пиша тук, но предполагам, че и други се интересуват - знаеш ли каква ангажираност ще имаш с този дистанционен курс по счетоводство? Питам, понеже от Кабината ми отказаха дистанционен курс по счетоводство (от ноември) понеже времето било твърде малко за курс от 600часа и нямало как да завършим до края на юни (100 часа на месец са по над двайсет на седмица?!). Те ще чакат удължаване срока на програмата и тогава ще обявяват нови курсове по счетоводство. И сега поради тази причина си търся нов доставчик и аз...
Благодаря предварително за отгвора.   bouquet

# 674
Видима, аз за това влизам да пиша...значи, поне 5-6 сайта, който си бях запазила и през август предлагаха Счетоводство-960уч вече не организират обучения дистанционно...аз обаче нямам никаква възможност да присъствам на редовно обучение и се почна едно ровене, звънене, естествено в сайта на АЗ има фирми, които не са чували за Счетоводство...лудница! резултата- единствената и най- известна фирма е тази, която с Десдемона сме коментирали, звъннах им, писах им...едно не много ориентирано момче само ми каза да си изпратя уведомлението и те щели да ми го върнат..от писмото им разбрах, че преди 15.01.2012 няма да мога да започна курс, в случай че се спра на тях, а държавния изпит задължително се провежда в присъствена форма- демек или в София или в Казанлък- ей тука малко ме изгубиха Laughing все пак разпитах из Варна по школите...те още незнаят ще имат ли кандидати за присъствени, викам да се подготвя с резервен вариант и тъкмо се бях отчаяла и случайно попаднах на това http://www.sari-bg.net/ звъннах, питах, много мила жена- каза курса е 960уч, може да ми пратите уведомлението, до 7 дни ви изготвям график и го пращам в БТ и ви давам един на вас- вие го носите и ви дават ваучер и започвате когато ви е удобно, държавния изпит е присъствен, но дето се казва- ей го де е Бургас Blush това е резултата от моето проучване, засега тази школа наклони везните, но все пак утре ще пратя колега да поразпита или аз ще звънна за малко повече информация за самата платформа на обучение и до сряда категорично ще знам, но определено ще се запиша някъде.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт