Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 874
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Днес си взех уведомлението от БТ Пловдив, вчера ми пратиха СМС. Номер 363 съм.
А видя ли списъци над 328 номер има ли ?

# 211
Здравейте, днес и аз си взех уведомлението и за статистиката нито са ми се обаждали , нито смс са пращали или по пощата, предполагам, че са доста заети ,и въпросът ми е за някой , който се е записал към Кабината...Какви са ви впечатленията? Прочетох тук едно мнение и предполагам, че не е добър вариант за учене, но все пак....Благодаря предварително!!!! Hug

# 212
Извинявайте, искам да попитам какво се случва, ако и след удължаване срока на уведомлението не си намеря къде да се обучавам...
Щото в нашия глупав град никъде не искат да ме обучават по специалността, която съм си избрала...

Точно в това е абсурдът на цялата тая програма - имаш право , но нямаш възможност. Това се отнася и за езиковите курсове- или всички групи са запълнени ,или не може да се сформира група, защото няма достатъчно желаещи.

# 213
  • Варна
И мен ме интерисува за Кабината .  bouquet

# 214
Здравейте от мен.  bouquet
 Вчера си взех уведомлението от БТ. Бременна съм в 8 месец и ми се иска да започна обучение в "Кабината". Някой има ли отзиви?
Аз съм учила езика и няма да съм от 1 ниво , но доста неща правопис и граматика съм забравила, така че не знам от кое ниво ще започна.
Мъжът ми ще започне от А-Б и се интересувам също от доставчик във  Варна и по точно от добър преподавател и подхода му.Че нали ги знаете мъжете малко са като децата. Laughing
Имам позната  която сега приключи по програмата....ами с такова нежелание ходше милата, че знанията са и минимални и това заради преподвателката от която беше супер недоволна.
Ще се радвам вече започнали обучението да се включат с коментари относно доставчици и преподаватели.
Кой език?

# 215
Само да ви питам вие кога сте подавали документи по програмата? Дали вече викат тези, които са подавали по последната схема на "Аз мога повече" преди няколко месеца, защото тогава ми обясниха, че те сигурно ще са чак следващата година.

# 216
Само да ви питам вие кога сте подавали документи по програмата? Дали вече викат тези, които са подавали по последната схема на "Аз мога повече" преди няколко месеца, защото тогава ми обясниха, че те сигурно ще са чак следващата година.

Аз съм по програмата "Аз мога повече" и си взех уведомлението вече, сега търся доставик  Peace

# 217
  • Пловдив
Днес си взех уведомлението от БТ Пловдив, вчера ми пратиха СМС. Номер 363 съм.

На коя дата си подала документите?

# 218
БТ Сердика на Тимок до къде са го докарали, някой знае ли?

# 219
  • Пловдив

На коя дата си подала документите?

На 19.08. И нямаше изнесени списъци след номер 328.

# 220
  • София
Аз "изучих" английския още с първата вълна. Да кажа, че съм не доволна е меко казано, но просто не случихме на учител. Въпросът ми е дали все още приемат заявления, че да подам и за една професионална квалификация?  newsm78

# 221
Аз "изучих" английския още с първата вълна. Да кажа, че съм не доволна е меко казано, но просто не случихме на учител. Въпросът ми е дали все още приемат заявления, че да подам и за една професионална квалификация?  newsm78

Срокът и за двете бе до 30 септември  Peace

# 222

Не се приемат заявления, срокът беше до 30.09.2011,  Peace но би ли споделила (може и на ЛС) в коя фирма се учи и как се казва учителят  Praynig

# 223
  • София
Бях в Европа, но те вече не са ДУ май, а и учителката не работи там...
Е жалко, късно се сетих...

# 224
Бях в Европа, но те вече не са ДУ май, а и учителката не работи там...
Е жалко, късно се сетих...
А ще споделиш ли ,какъв точно беше проблема с учителката? Hug

Общи условия

Активация на акаунт