Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 657
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,

Да дам малко инфо. Моя приятел е номер 1009 от Варна. Миналата сряда ходих да си взема моя ваучер и питах за него и мацката ми каза, че е удобрен, но уви никой не беше му звънял. Тои отиде в петък да си вземе уведомлението сутринта и след като го взел една жена дошла и казала на мацките, които дават уведомление да спират да звънят, тъй като парите били привършили. Даже казали на моя приятел, че е голям късметлия. Незнам това дали значи, че няма да има повече ваучери или че остават другите за следващата програма Sad

Имали някой, който ще учи английски във Варна? Да ми препоръчате център за обучение  Embarassed Hug

# 271
  • София
Здравейте.
Да се похваля, взех си ваучера за немския и довечера почвам курса.
Искам да попитам- на ваучера пише, че е валиден до 31.10.2012г. Това значи ли, че курсът трябва да приключи до тогава? Защото на уведомлението пишеше 30.06.2012г. и сега се чудя коя от двете дати е релевантна.

# 272
Здравейте!

Има ли някой представа до кой номер са стигнали в БТ Младост. Аз съм номер 3 хил и нещо, но все още никой не ми се е обадил.Телефона им дава постоянно заето.

# 273
  • София
Започвам курс на 21 ноември. Ходих в бюрото по труда на 11 (защото така ми бяха казали служителите), за да си взема ваучера, но не ми го дадоха, защото нямало 7 дни до започване на курса и ми казаха да отида отново на 14. Всички да знаете че се раздават ваучери най- рано 7 календарни дни преди започване на курса, ако все пак ви дадат по- рано то ще е по милост от страна на служителите- не правете моята грешка да се редите два пъти на опашка за ваучер. Във фирмата ми поискаха и копие от дипломата за средно образование, въпреки че съм представила диплома за висше- не мога да разбера за какво им е.

# 274
  • София
Здравейте!

Има ли някой представа до кой номер са стигнали в БТ Младост. Аз съм номер 3 хил и нещо, но все още никой не ми се е обадил.Телефона им дава постоянно заето.

В БТ Младост са одобрени до 6500 - служителка каза че толкова била квотата и чакали да отпуснат нова, но кога ....

# 275
В момента в цялата страна e спряна програмата, но само за КК2, започва се интензивно одобряване на ПК, защото са се сетили, че няма да имт време  Peace
zazu1, това че ваучерът е до 30.10 значи, че самият ваучер може да се осребри до тогова това е по-скоро за ДО, а самото обучение трябва да приключи до 30.06  Peace

# 276
Успях да се свържа по телефона с любезна служителка утре ще ходя да си взема уведомлението....Някой знае ли трябва ли да нося дипломите от средно и висше образование при получаването?А също има ли някой който се е записал да учи "Екология" да даде инфо към кой мога да се насоча? Благодаря:)

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 16:00 от LOSHKA

# 277
Здравейте!

Днес си взех ваучера. Одобрени са всички, без двайсетина човека. Така, че отивай на място. В момента има голяма опашка. Това са хората, които вече са си взели уведомленията и чакат за ваучерите.

# 278
Честито на всички! Hug
НИе в Пловдив..... Tired

# 279
  • София
Здравейте!

Днес си взех ваучера. Одобрени са всички, без двайсетина човека. Така, че отивай на място. В момента има голяма опашка. Това са хората, които вече са си взели уведомленията и чакат за ваучерите.
Който е за БТ Младост да ходи на място, едва ли скоро ще се обадят. Опашките са 2 - за получаване на уведомления и за получаване на ваучер. Питайте за коя опашка сте. И една препоръка, ходете преди 8:30, демек преди началото на раб. време, защото после става лудница и има да чакате.

# 280
Здравейте,

Да дам малко инфо. Моя приятел е номер 1009 от Варна. Миналата сряда ходих да си взема моя ваучер и питах за него и мацката ми каза, че е удобрен, но уви никой не беше му звънял. Тои отиде в петък да си вземе уведомлението сутринта и след като го взел една жена дошла и казала на мацките, които дават уведомление да спират да звънят, тъй като парите били привършили. Даже казали на моя приятел, че е голям късметлия. Незнам това дали значи, че няма да има повече ваучери или че остават другите за следващата програма Sad

Имали някой, който ще учи английски във Варна? Да ми препоръчате център за обучение  Embarassed Hug
И аз искам да попитам за английски начално ниво. А за това, че свършили парите... ей, да не си отварям пак устата, ама как така ще свършат, нали би трябвало да са пресметнали колко молби са приели, одобрили... ей, каква нация сме ние!!!

# 281
В момента в цялата страна e спряна програмата, но само за КК2, започва се интензивно одобряване на ПК, защото са се сетили, че няма да имт време  Peace
zazu1, това че ваучерът е до 30.10 значи, че самият ваучер може да се осребри до тогова това е по-скоро за ДО, а самото обучение трябва да приключи до 30.06  Peace

ти сериозно ли? щото днеска звънях и една лошава леля каза- неможе с номер по тел да ви кажем! одобряваме подред и ще ви се обадим! и питам аз ориентировъчно до кой номер сте...- 1000!тряс тел! ooooh!

# 282

ти сериозно ли? щото днеска звънях и една лошава леля каза- неможе с номер по тел да ви кажем! одобряваме подред и ще ви се обадим! и питам аз ориентировъчно до кой номер сте...- 1000!тряс тел! ooooh!

Еми то това е съвсем нормално за отговор по телефон от АЗ- Варна, те пак, като са посмели да си го вдигнат  Mr. Green
За Англ език начално нива някой питаше по-горе newsm78 Aз се ориентирах към интернет обучение ... e-obuchenie. bg

# 283
Здравейте, а някой има ли представа, дали няма да удължат още програмата, за не доразбрали като мен, например  Confused. Аз получих такава информация, но нищо конкретно не ми казаха.

# 284
Здравейте и от мен,
много се надявам, някой тук да бъде достатъчно компетентен, за да ми отговори на един въпрос, за да знам как от тук нататък да процедирам...
Преди около 3 месеца и половина подадох документите за кандидатстване по програмата, за курс по английски език. Бях одобрена , заедно със съпруга ми . Изпратиха ни уведомленията, и след това ваучерите. Разписахме всичко и ги върнахме. Започнахме курса. Към днешна дата са минали около 2 месеца. Ходим със страшно голямо желание всеки път ! Днес ми съобщиха, че от цялата група - от около 30 човека , само аз отпадам! Казвам как така? Какво означава това? По средата на курса...? И ми обясниха, че в четвъртък ще дойде жена от бюрото по труда, ама на нея и се били обадили и така и били казали....те видели в копието ми от дипломата че в средното си образование съм изучавала ЗИП английски език и видиш ли надхвърлям някакъв хорариум часове и нямам право сега да уча! Питам какъв е този хорариум - казват ми ами от 300 часа ! А аз имам 309 общо. Питам от кога е това УСЛОВИЕ, казват от днес ! Е как от днес ! Аз съм се подписала, както и те, че съм одобрена, че започвам, издаден ми е ваучер и т.н.......Как се появи условие по средата на курса. Разплаках се. Стана ми много мъчно.  Имах толкова много надежди за след този курс:(
Мой приятел се обади на негов адвокат. Каза че това не е законно. Преподавателя каза същото. Ако в четвъртък не ми се даде някакво обяснение или извинение съответно, ще си търся правата по друг начин.
Сблъсквал ли се е някой с такова нещо и какво се случи?
Сега отворих пак условията и документите по програмата. НИКЪДЕ няма такова условие. И как така от днес......по средата на курса....Ами то до края, може всеки ден да има нови условия на които не отговаряме , така ли? А как сме одобрени тогава, и какво става с ваучера....

Общи условия

Активация на акаунт