Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 802
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София
gery, имаш един месец да си намериш доставчик и да му връчиш Уведомлението. Той попълва долната част от него и тази част трябва да върнеш в БТ в рамките на този един месец, за да знаят от БТ, че вече си си намерила доставчик.
Курсът може да започва и по-късно, щом вече си записана за него. Самите ваучери се дават в рамките на 7 календарни дни преди началото на курса.

10 нюанса сиво благодаря ти за инфото  Hug

# 256
Здравейте момичета,имали чакащи от Плевен?
Днес ходих в БТ има изнесени списъци с одобрените ,стигнали са до номер 800.
Аз съм номер 999 и още чакам,мацката каза,до 2-3 седмици,може и да стигнат до моя номер.

# 257
  • София
И аз днес си взех уведомлението от БТ Възраждане. Номерът ми е 28**. Имаше около 10-тина човека пред стая №3, като част от тях за ваучери, а останалите за уведомления. Отне около 1 час... (8,30-9,30). Не знам по другото време на деня как е.

# 258
Само да споделя за тези, които се чудят защо са по- преден номер от други а не са им се обадили:
от БТ разглеждат документите не по ред на номерата, а по специалности, за които са подадени и има финансиране. Моя приятелка е 513 номер, аз 780, аз си взех уведомлението, а нея дори не са я разгледали, защото за това което е кандидатствала финансирането се отпуска след 2 седмици. Явно финансирането се отпуска на траншове за различните специалности.
Да се оплача аз все още не мога да си намеря кой да ме обучава... Crossing Arms май ще си търся вариант за дистанционно обучени

# 259
Здравейте, днес се обадих до БТ Люлин, но жената каза, че била много заета, пишела ваучери, да съм чакала обаждане. Съобщавали на всички, независимо дали са одобрени или не. Направо ми писна от тях. Докато ми обясняваше да беше казала до кой номер са поне  ooooh! В БТ Младост до над 6000 номер стигнали, а тез в Люлин какво се мотаят, направо незнам какво да кажа. Докато вземем ваучери няма да има сформирани курсове. Питах ще удължат ли програмата-незнаела. Е кой да знае  Rolling Eyes

# 260
Ужасни са в Люлин, най-назад са от всички БТ в София Sad На мен вече няколко пъти миналата и тази седмица ми отказват информация до кой номер са стигнали и ми казват само да чакам, до кога - не се знае Confused

# 261
Само за инфо - преди 2 седмици бях в БТ Младост и от там ми казаха, че молбите за професии не се разглеждат, заради краткия срок, в който трябва да приключи програмата.Очакват, обаче, в средата на Ноември нови инструкции и евентуално удължаване на срока. Казаха ми да се обадя в началото на Декември. Да почакаме, пък да видим... Thinking

# 262
Момичета,  аз вчера случайно разбрах, че езикова школа "Детелина"  предлага обучение по Аз мога повече. Изглежда търсачката на ДО не е актуална.
 Аз се интересувам за курсове по испански език и им звъннах. Те ми казаха, че през декември ще имат стартираща група- най- вероятно ще е съботно- неделна, което много ме устройва, освем това офисът е на Плиска. Моля, ако знаете нещо, споделете мнения.
Предварително благодаря!

# 263
  • София
Моята препоръка е да не се доверявате на търсачката на доставчиците като изчерпателен. Има още доста школи, които работят с ваучерите, но ги няма в списъка. Просто звънете по школите и питайте. На някои на сайтовете им си пише, че работят с ваучери по Аз мога и Аз мога повече.

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 22:20 от zazu1

# 264
И аз съм засичала доста разминавания, отделно на сайта пише, че е в актуализация, така че за мен търсачката отдавна не е надеждна. Ползвайте списъците, тях явно ги обновяват периодично като отгоре пише последната дата на актуализация. http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/07&WA=E … /Suppliers/DU.htm

# 265
  • Варна
Влизох да ви прочета и за актуално инфо. Мъжът ми чака да му се обадят, той е номер 1544. датата на подаване е 29.08. Така като гледам все още са наполовина на неговия номер.

# 266
  • София
Само за инфо - преди 2 седмици бях в БТ Младост и от там ми казаха, че молбите за професии не се разглеждат, заради краткия срок, в който трябва да приключи програмата.Очакват, обаче, в средата на Ноември нови инструкции и евентуално удължаване на срока. Казаха ми да се обадя в началото на Декември. Да почакаме, пък да видим... Thinking

И мен това ме интересува, защото когато си взех уведомлението ме питаха кое от двете искам езика или професията (неможело и двете едновременно - защо не разбрах) Thinking е той езика ми свършва на 30.06.2012, т.е. за професията май няма да имам време или .... ?

# 267
  • София
От БТ Сердика току-що ми се обадиха, че съм одобрена и да си нося диплома за средно образование (интересно защо - кандидатствах за ПК). Номер 1071 съм.

# 268
Влизох да ви прочета и за актуално инфо. Мъжът ми чака да му се обадят, той е номер 1544. датата на подаване е 29.08. Така като гледам все още са наполовина на неговия номер.

аз съм малко преди него, така че ще споделя Hug

# 269
От БТ Сердика току-що ми се обадиха, че съм одобрена и да си нося диплома за средно образование (интересно защо - кандидатствах за ПК). Номер 1071 съм.

Жестоко,
аз може и да доживея с моя 1543  Laughing до края на ноември

Общи условия

Активация на акаунт