Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 819
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Да се похваля и аз. Днес ходих до БТ Възраждане и си взех уведомлението - номер 3297 съм. Не съм чакала да ми се обаждат. Отидох след това до езиковата школа и се върнах в бюрото по труда. Щото си мислех, че трябва да им върна уведомлението и да чакам след това няколко дни за ваучер. Ама те ти издават ваучера на място, веднага. Малко ми се поскараха, че било много рано, защото курса ми започва на 24 ноември, ама ми го дадоха. На турски език съм в Нов стандарт.  Laughing

Много ме обърквате с тия номера, които посочвате. Моят номер започва с две нули и после има някакви други цифри, първата от тях е 1. Това означава ли, че съм преди вас и отдавна съм одобрена?

Гледат се последните 4 цифри  Peace

# 241
Veni-b, мерси за инфото,дано скоро получат ваучерите ...аз съм към номер 430 и ще пиша ако има някакво раздвижване при мен ...

# 242
Някой да знае във БТ Възраждане в София докъде са стигнали ваучерите?!

В БТ Възраждане на ул.Странджа има изнесени списъци с имената на всички одобрени кандидати Peace

# 243
  • в света на неограничените измерения
Току що ми се обадиха от БТ СЕРДИКА аз съм номер 1017
Успех на всички!

Диана, благодаря ти, че се включи с актуална информация за БТ Сердика.

Съдейки по твоя номер има още доста да си почакам. Но това мен ме устройва.
Точно да си свърша немския език в Кабината и да ме одобрят за ПК.  Praynig

# 244
В Младост днес бяха стигнали до номер 6500.

# 245
В Младост днес бяха стигнали до номер 6500.
Браво на БТ Младост

Успех на всички!

Много благодаря, около  4000 номера и са до мен  Mr. Green

# 246
  • София
Новини от БТ Варна
Моя приятелка тази сутрин си е получила уведомлението. Тя е номер 971, пратили са й sms в понеделник.
Задобряват в БТ Варна.............. крайно време беше  Rolling Eyes

# 247
Най-накрая се раздвижиха.
teddидва и твоят ред  Party

# 248
ааааа идва идва...ама аз съм над 1300....тъкмо както го изчислих- края на ноември Laughing

# 249
И аз да се включа, току що ми се обадиха от бюрото в Русе, че съм одобрена за дигитална компетентност  Grinning Подадох на 26.09. и съм номер 1291.  Само че живея във Варна, така че се интересувам от тукашните школи и курсове, по-конкретно Corel Draw / Photoshop / Web Design... Ако някой търси такъв курс или знае нещо за съответните доставчици, моля да пише!

# 250
Успех на всички!

Диана, благодаря ти, че се включи с актуална информация за БТ Сердика.

Съдейки по твоя номер има още доста да си почакам. Но това мен ме устройва.
Точно да си свърша немския език в Кабината и да ме одобрят за ПК.  Praynig
Благодаря и аз Диана, започвам да чакам тогава:)

# 251
  • град Русе
Мамчета, моля ви кажете някой дали случайно е намерил доставчик, който да предлага обучение по Италиански език за по-високо ниво от първо .

Две девойки сме, но до сега нямаме намерен одобрен доставчик, а няма смисъл да караме нива, които сме преминали вече.

Ще се радвам, ако някой отговори, дори да се съберем и цяла група, която е само 10 човека , тоест още 8 сте добре дошли. 

От кой град сте, не си уточнила?

# 252
  • София
Аз сега се връщам от БТ Възраждане.  newsm44 одобрена съм,  а съм номер 1922. Има изнесен един класьор отпред с одобрени/ неодобрени. На мен никой не ми се обади, но аз реших да отида да проверя и си взех документите - сега имам срок 1 мес да започна курс, което ми се струва малко като време, защото ако фирмата която избера не започне курса в началото на Декември, това означава ли че ще ми изгори ваучера  newsm78
Погледнах, че са одобрени до 2300 някъде и има около 20 неодобрени. Успех на всички  Hug

# 253
 gery, имаш един месец да си намериш доставчик и да му връчиш Уведомлението. Той попълва долната част от него и тази част трябва да върнеш в БТ в рамките на този един месец, за да знаят от БТ, че вече си си намерила доставчик.
Курсът може да започва и по-късно, щом вече си записана за него. Самите ваучери се дават в рамките на 7 календарни дни преди началото на курса.

# 254
   Отдавна следя форума,но не съм писала до сега.Да ви разкажа и моя казус.
Аз съм от Горна Оряховица,в БТ има изнесени списъци до около номер 500.
Подала съм за ключова компетентност - дигитална - ном. 346 и ПК - ном.404. Никой не ме е търсил.Проблема е,че аз не бях в списъка нито на одобрените,нито на неодобрените.Попитах служителите,отговарящи за програмата.
    Отговора беше за КК,че не знаят дали да ме одобрят или не , понеже в дипломата имам 128 часа офиси системи.На това отговорих,че искам да уча web disign и е съвсем различно от офис системите.Щели да си помислят...  Thinking
    За ПК съм подала за козметик.Казаха ми , че всички специалности,започващи с код 81 са спрени.Те също чакали инструкции от по-горно ниво и не може нито да си сменя специалността,нито нищо.Аз им казах,че няма време за чакане,но те "Ако изпуснеш срока , другите години ще има и други програми."  #2gunfire
   Та въпроса ми е има ли някой подобни казуси?За ПК бях чела във форума,че има хора със спрени специалности.Смениха ли ви ги или и вие чакате още? Направо се отчаях...  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт