Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 862
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Бях в Европа, но те вече не са ДУ май, а и учителката не работи там...
Е жалко, късно се сетих...

Напротив у-ща Европа, все още, са сред доставчиците  Peace

# 226
Здравейте! Искам да се присъединя към питащите за БТ Сердика- някой знае ли докъде са стигнали? Много са ми далече за да отида а телефона ще го вдигнат през нонтемвър!
Благодаря!

# 227
Само да ви питам вие кога сте подавали документи по програмата? Дали вече викат тези, които са подавали по последната схема на "Аз мога повече" преди няколко месеца, защото тогава ми обясниха, че те сигурно ще са чак следващата година.

Аз съм по програмата "Аз мога повече" и си взех уведомлението вече, сега търся доставик  Peace

Ти кога горе долу си подала документи?

# 228
  • на пясъка при черупките от миди
Мамчета, моля ви кажете някой дали случайно е намерил доставчик, който да предлага обучение по Италиански език за по-високо ниво от първо .

Две девойки сме, но до сега нямаме намерен одобрен доставчик, а няма смисъл да караме нива, които сме преминали вече.

Ще се радвам, ако някой отговори, дори да се съберем и цяла група, която е само 10 човека , тоест още 8 сте добре дошли. 

# 229
Само да ви питам вие кога сте подавали документи по програмата? Дали вече викат тези, които са подавали по последната схема на "Аз мога повече" преди няколко месеца, защото тогава ми обясниха, че те сигурно ще са чак следващата година.

Аз съм по програмата "Аз мога повече" и си взех уведомлението вече, сега търся доставик  Peace

На 15 август подадох аз! Peace

# 230
Ето това е отговор на запитване по интеренет който получих във връзка с бавното издаване на ваучери! Само не разбирам защо точно в Пловдив са им дали 400 ваучера, а в други ДБТ имат с хиляди newsm78

във връзка с Вашето писмо Ви уведомявам, че на 20.10.2011 г. беше извършена проверка в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив ,по дейностите, касаещи набирането на заявления и предоставянето на поименни ваучери на одобрените за включване в обучение и провеждане на курсове по професионално обучение , и обучение по чужд език и дигитална компетентност. Към момента на проверката, извършена в Дирекция "Бюро по труда", се установи, че е сформиран екип по схемата BG051PO001-2.1.14 "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ", приети са заявленията на желаещите и е попълнен регистър с подадените заявления. Изготвен е списък на лицата, които са одобрени/неодобрени и е поставен на информационно табло. Същевременно тези лица се уведомяват по начина, който са посочили в заявлението. На лицата, получили уведомление за одобрение за включване в схемата, направили избор на доставчик на обучение и върнали отрязъка от уведомлението в срок, в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив, са издадени поименни ваучери. Към момента на проверката в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив, са били налични 400 ваучера и е направена заявка за още 2 500 броя.Очаква се удължаване на крайния срок на схемата, за да могат да бъдат удовлетворени желанията на подалите заявления лица. С уважение: Светла Иванова, гл. експерт, ГД "Европейски фондове, международни програми и проекти", Министерство на труда и социалната политика

# 231
# 232

А В кое бюро? Аз видях, че също съм подала горе долу тогава - на 29 август!

# 233

А В кое бюро? Аз видях, че също съм подала горе долу тогава - на 29 август!

Варна естествено Peace

# 234
Вени! супер си Hug

Хайде някой няма ли да каже за Варна...клюкарка Blush

# 235
Някой да знае във БТ Възраждане в София докъде са стигнали ваучерите?!

# 236
Ето това е отговор на запитване по интеренет който получих във връзка с бавното издаване на ваучери! Само не разбирам защо точно в Пловдив са им дали 400 ваучера, а в други ДБТ имат с хиляди newsm78

във връзка с Вашето писмо Ви уведомявам, че на 20.10.2011 г. беше извършена проверка в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив ,по дейностите, касаещи набирането на заявления и предоставянето на поименни ваучери на одобрените за включване в обучение и провеждане на курсове по професионално обучение , и обучение по чужд език и дигитална компетентност. Към момента на проверката, извършена в Дирекция "Бюро по труда", се установи, че е сформиран екип по схемата BG051PO001-2.1.14 "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ", приети са заявленията на желаещите и е попълнен регистър с подадените заявления. Изготвен е списък на лицата, които са одобрени/неодобрени и е поставен на информационно табло. Същевременно тези лица се уведомяват по начина, който са посочили в заявлението. На лицата, получили уведомление за одобрение за включване в схемата, направили избор на доставчик на обучение и върнали отрязъка от уведомлението в срок, в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив, са издадени поименни ваучери. Към момента на проверката в Дирекция "Бюро по труда" град Пловдив, са били налични 400 ваучера и е направена заявка за още 2 500 броя.Очаква се удължаване на крайния срок на схемата, за да могат да бъдат удовлетворени желанията на подалите заявления лица. С уважение: Светла Иванова, гл. експерт, ГД "Европейски фондове, международни програми и проекти", Министерство на труда и социалната политика

Тази проверка е по моята жалба. Цитират ти моя отговор, но без обръщението към мен и без  вх.ми номер -нищо ново не ти казват.

# 237
Да се похваля и аз. Днес ходих до БТ Възраждане и си взех уведомлението - номер 3297 съм. Не съм чакала да ми се обаждат. Отидох след това до езиковата школа и се върнах в бюрото по труда. Щото си мислех, че трябва да им върна уведомлението и да чакам след това няколко дни за ваучер. Ама те ти издават ваучера на място, веднага. Малко ми се поскараха, че било много рано, защото курса ми започва на 24 ноември, ама ми го дадоха. На турски език съм в Нов стандарт.  Laughing

Много ме обърквате с тия номера, които посочвате. Моят номер започва с две нули и после има някакви други цифри, първата от тях е 1. Това означава ли, че съм преди вас и отдавна съм одобрена?

# 238
Здравейте! Искам да се присъединя към питащите за БТ Сердика- някой знае ли докъде са стигнали? Много са ми далече за да отида а телефона ще го вдигнат през нонтемвър!
Благодаря!

Току що ми се обадиха от БТ СЕРДИКА аз съм номер 1017

Успех на всички!

# 239
Вени! супер си Hug

Хайде някой няма ли да каже за Варна...клюкарка Blush

850+ има голямо раздвижване  Party

Общи условия

Активация на акаунт