Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 557
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Явно не е само в Пловдив. нали и за Варна се оплака някой.
Тук, в Стара Загора разглеждат. вчера на една приятелка и се обадиха и си взе уведомлението за АЕ.

# 421
  • София
Момичета, кажете някой добър учебен център с курс по английски в района на Лозенец и Черни връх някъде...  Rolling Eyes  Трябва да избера в най-скоро време, защото на повечето места, където се обадих, вече са започнали курсовете.... Tired

# 422
  • София
записвам  се.

# 423
   От АЗ ми отговориха,че временно са спрени специалности с кодове 21,32,482,525,81 понеже са надвишени изискванията за 5 млн.лева.  Sick
   Получих отговор след 1 седмица,не се забавиха много.Надявам се да съм била полезна на някой.
А какво значи "временно". Кога ще ги пуснат пак? След края на програмата ли? Rolling Eyes

Явно да!То мен от 2 неща нито едното не ме огря,щото "свършили парите".Ама нали и за тях трябва да остане някое милионче като прецакат част от хората  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 424
  • Пловдив
Здравейте, не успях да разбера и моля за уточнение - срокът за края на обученията дали вече е удължен, или все още е до края на юни 2012 и ако е така - дали има шанс да бъде удължен? Защото от Кабината щях да започвам курс от понеделник, но го спряха и ми казаха, че чакат до десетина дни удължаване на срока и тогава ще започват евентуалните курсове иначе - няма.
Благодаря предварително за отговорите ви Simple Smile

# 425
Все още няма официално никъде нищо, нито  заповед  за удължаване на срока  Rolling Eyes

# 426
Е как така newsm78.
Аз като говорих с Кабината за започване на 16 януари ми казаха, че няма проблем за тогава. защо сега ще се о тказват? Ще им звънна в понеделник и така ще  им изпратя уведомлението.

# 427
  • Перник
Има ли някой, който е кандидатствал за ПК - графичен дизайн или нещо друго от спрените специалности и към какво се е преориентирал, евентуално дистанционно? Чета списъка и специалностите, с които бих заменила граф. дизайн, също са спрени. Днес говорих със служителка от БТ и не ми каза, че има вариант тези курсове да бъдат подновени.

# 428
  • Стара Загора
Има ли някой, който е кандидатствал за ПК - графичен дизайн или нещо друго от спрените специалности и към какво се е преориентирал, евентуално дистанционно? Чета списъка и специалностите, с които бих заменила граф. дизайн, също са спрени. Днес говорих със служителка от БТ и не ми каза, че има вариант тези курсове да бъдат подновени.
Aз бях подала първо за ПК - Графичен дизайн, след това за КК - испански.
Когато спряха специалностите с определени кодове, сред които и ГД още в началото на Октовмрви, от БТ ми казаха, че може и да ги пуснат пак, но не е сигурно.
За испанския вече си получих уведомлението и смятам, ако не подновят спрените ПК специалности да си изкарам езика,за да е имала смисъл цялата хамалогия и разкарване.
Аз също изпратих уведомлението си в Кабината и нищо не ми казаха за спиране на курсовете по програмата. предложиха ми две дати 19.12 и 16.01.

# 429
А възможно ли е да си смениш специалността?(защото на мен ми отказаха...)

# 430
  • Перник
А възможно ли е да си смениш специалността?(защото на мен ми отказаха...)

Ми... не зная, надявам се, че може. И жента от БТ не знаеше, но аз още не съм получила никакъв официален отговор.

# 431
   Кандидатствах за една от спрените (надявам се  кратко )професии, код 81, БТ-Варна, не очаквах чак толкова кандидати   Hug . Номерът ми е към 2800, може и да не ме огрее, жалко, много си харесвах избора  Heart Eyes . Ще проверявам всяка седмица на място, ако имам инфо,ще пиша.

# 432
Момичета, кажете някой добър учебен център с курс по английски в района на Лозенец и Черни връх някъде...  Rolling Eyes  Трябва да избера в най-скоро време, защото на повечето места, където се обадих, вече са започнали курсовете.... Tired

Да ти кажа в този регион няма никакъв ДО ( или поне аз не знам )
Аз в този регион бачкам.
Одобрена съм за немски и мисля да се запиша при тези http://www.intellect.bg/bg/contacts 
конректно филиала на НДК ( на бул. "Фритьоф Нансен" )
Разбрах, че се доплащало при тях ма поне няма да ида всяка събота и неделя.
Моя колежка и тя си търси за английски някъде в региона и сега я навивам Wink
Дано съм ти свършила поне малко работа  Peace

# 433
  • Пловдив
Само да уточня, че от Кабината ми спряхя курс по Счетоводство, не по език, т.е. курс който е 600ч няма как да бъде завършен до 30.06, а доколкото знам ще имат английски за начинаещи от 19.12 (понеже мъжът ми ще се записва и му казаха да си изпраща документите).  Peace

# 434
  • Пловдив
Аз имам ваучер  за английски , но не мога да намеря къда да започна курса.Получавам отговори от рода , че новосформирани  групи ще има чак към края на годината , а трябва до 07.12 да се запиша  -направо да не знае какво да прави човек  newsm78 става дума за Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт