Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Днес в БТ-Велико Търново ми беше обяснено, че в момента са им казали да спрат разглеждането на заявления за ПК, т.к. срокът за завършване на такова обучение бил кратък/. Нито знаели до кога ще е така, нито какво ще се случи с хората, подали документи за ПК.
Има изнесени списъци - 95% са за КК, тук таме се среща някой одобрен за ПК /предполагам по тези с по-малък хорариум/.
Няма такава пародия  ooooh!

# 406
Здравейте, имам въпрос и май тук е най-подходящото място да намеря отговора.
Мога ли да кандидатствам отново по програмата ако вече веднъж съм била одобрена, но не съм си взела ваучера, а и имам вече различен от тогавашния работодател?
Благодаря

# 407
Днес в БТ-Велико Търново ми беше обяснено, че в момента са им казали да спрат разглеждането на заявления за ПК, т.к. срокът за завършване на такова обучение бил кратък/. Нито знаели до кога ще е така, нито какво ще се случи с хората, подали документи за ПК.
Има изнесени списъци - 95% са за КК, тук таме се среща някой одобрен за ПК /предполагам по тези с по-малък хорариум/.
Няма такава пародия  ooooh!

И на мен ми бяха казали така във Варна, но след това няколко момичета се похвалиха, че са одобрени за КК2 и дори си взеха ваучерите вече .... кой каквото иска това прави... изтървах им края вече  ooooh!

Здравейте, имам въпрос и май тук е най-подходящото място да намеря отговора.
Мога ли да кандидатствам отново по програмата ако вече веднъж съм била одобрена, но не съм си взела ваучера, а и имам вече различен от тогавашния работодател?
Благодаря

Кандидатстването беше до 30.09.

# 408
клюкарка, имаш ли инфо дали ще подновят разглеждането Embarassed

# 409
Ами уж в момента е спряно, ама в същото време раздават до 1100, какво ще правят ...не знам

# 410
Някой от Люлин да е получил най-после позвъняване?
Написах мейл до АЗ, че съм възмутена как едни БТ са успели да стигнат над 6000 номер и са изнесли списъци, а тези от Люлин нито списъци, нито дават информация до кой номер са, независими дали на място отидеш или се обадиш по телефона. Трябвало да си чакаме те да ни се обадят. Е, хубаво, но ако ме одобрят след нова година или след средата на Декември за какво ми е изобщо този ваучер като няма да има къде да се запиша и да завърша в срок. Аз съм за КК Френски език.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:19 от krisskka

# 411
Това е последната информация:

Вчера са се обадили от БТ Люлин на мъжа ми да си вземе уведомлението. Не помня номера с точност, но е между 880-890 някъде. И със странното изискване да им каже точен ден и час (!?), в които ще отиде да си го вземе.

# 412
Моето уведомление вече пътууууууува до избраният ми доставчик да ме обучава по АЕ  Mr. Green

# 413
Това е последната информация:

Вчера са се обадили от БТ Люлин на мъжа ми да си вземе уведомлението. Не помня номера с точност, но е между 880-890 някъде. И със странното изискване да им каже точен ден и час (!?), в които ще отиде да си го вземе.

Мерси за информацията.   bouquet Уж всяка вечер преглеждам темата, но съм изпуснала това. Все пак е някакъв ориентир. Аз им написах оплакване до АЗ, макар че надали ще има някакъв резултат към по-бързо разглеждане на исканията.

# 414
До 2013 г. се удължава срокът на програмата за професионална квалификация

Това означава ли, че ще приемат нови заявления?

Аз продължавам да си чакам одобрение за език.  Tired

# 415
Лилянчо, чули те от АЗ че да вземат да подновят разглеждането  Close освен Пловдив и Варна някъде другаде спрели ли са разглеждането?

# 416
До 2013 г. се удължава срокът на програмата за професионална квалификация

Това означава ли, че ще приемат нови заявления?
Аз продължавам да си чакам одобрение за език.  Tired

Едва ли, по-скоро ще ни бъдат разсрочени часовете и няма  да сме принудени да бързаме поради фактора време  Thinking Странно защо говорят за Програмата аз мога  Thinking тази година тя е Аз мога повече ...

# 417
   От АЗ ми отговориха,че временно са спрени специалности с кодове 21,32,482,525,81 понеже са надвишени изискванията за 5 млн.лева.  Sick
   Получих отговор след 1 седмица,не се забавиха много.Надявам се да съм била полезна на някой.

# 418
  • Стара Загора
   От АЗ ми отговориха,че временно са спрени специалности с кодове 21,32,482,525,81 понеже са надвишени изискванията за 5 млн.лева.  Sick
   Получих отговор след 1 седмица,не се забавиха много.Надявам се да съм била полезна на някой.
А какво значи "временно". Кога ще ги пуснат пак? След края на програмата ли? Rolling Eyes

# 419
Само в ПЛОВДИВ ли е спряно разглеждането на заявления за  КК ????

Общи условия

Активация на акаунт