Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 702
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
За БТ Възраждане:
Върнаха ме и не ми дадоха ваучер днес, защото курса започвал на 29.11 и трябва ваучера да бъде издаден не по-рано от 7 дни преди началото. Ще ходя за втори опит на 23-ти. А тези от школата твърдят, че те трябвало да предадат ваучерите на 22. Как става така - не мога да си обясня?!

Да,и при мен така се случи и отидох да взема ваучера в първия възможен ден!

# 391
Здравейте!

Има ли някой информация за езикова школа Ай Ен Ай на Орлов мост.

# 392
  • гр. софия
Снощи ми зв. от Сердика - №1560 да си взема ваучера. Англииски език. Сега почва търсенето на курс 3 пъти в седмицата вечерен.

# 393
Здравейте момичета, получих си уведомлението на 9.11, намерих си доставчик, който го попълни и курсът ми започва на 15.12. Трябва ли да правя нещо за да удължа срока на уведомлението (нали важи 1 месец) или просто мога да ида до БТ преди 9.12, което е и 7 дни преди началото на курса и да си взема ваучера, който да занеса на доставчика. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете да си изясня това  Simple Smile

# 394
Мисля, че трябва да отидеш само в БТ преди 9.12. без да удължаваш нищо Simple Smile

# 395
Мисля, че трябва да отидеш само в БТ преди 9.12. без да удължаваш нищо Simple Smile
Благодаря много, бях се притеснила да не изпусна срока от глупост!

# 396
  • Шумен
Здравейте момичета, получих си уведомлението на 9.11, намерих си доставчик, който го попълни и курсът ми започва на 15.12. Трябва ли да правя нещо за да удължа срока на уведомлението (нали важи 1 месец) или просто мога да ида до БТ преди 9.12, което е и 7 дни преди началото на курса и да си взема ваучера, който да занеса на доставчика. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете да си изясня това  Simple Smile

А като ти попълниха уведомлението занесе ли го в БТ. Мисля, че имаше някакъв срок от датата на попълване на Уведомлението да се занесе в БТ.

# 397
Здравейте на всички Simple SmileСамо не мога да разбера защо навсякъде продължават с одобряването а във Варна са спрели!!!!!!Подала съм си документите на 28.08.2011г!!!Номера ми е 1481-2-3  нещо си беше  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 398
  • Някъде на път....
Вчера са се обадили от БТ Люлин на мъжа ми да си вземе уведомлението. Не помня номера с точност, но е между 880-890 някъде. И със странното изискване да им каже точен ден и час (!?), в които ще отиде да си го вземе.
Боже, ужасни са тези хора, още са до 900, пълен кошмар ooooh! Това е най-бавното БТ в София и аз съм точно там Confused На 1-ви ноември бяха до 600-номера, са 15 дни са минали по малко от 300 ooooh! Cry

И аз съм си подала документите там и както съм номер между 1400 и 1500 сигурно ще ми се обадят след Нова година. Вече сериозно се замислям да пиша до някоя по-горна инстанция за това безумие, което правят в БТ-Люлин. За мен това е подигравка с хората, независимо дали съм одобрена или не.
Е, поне вече знаем до къде са......  Rolling Eyes

# 399
Здравейте. Искам да попитам на някой налагало ли му се е да напусне курса преди да е свършил и как се процедира?

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 13:59 от aivi_pz

# 400
Здравейте на всички Simple SmileСамо не мога да разбера защо навсякъде продължават с одобряването а във Варна са спрели!!!!!!Подала съм си документите на 28.08.2011г!!!Номера ми е 1481-2-3  нещо си беше  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

спокойно аз съм 133..и не стига че си намерих доставчик и всичко, и се зарадвах че до края на ноември ще почна курс а те! просто нямам думи! всичко българско и родно... ooooh!

# 401
Много мо;я тези на които са им се обадили от БТ СЕРДИКА да си вземат уведомленията да погледнат или да попитат има ли някъде изкарани списъци на одобрени и неодобрени за да знам направо да ида и да гледам по списък а не да чакам обаждане че съм с малко човече на годинка и трудно ще стигна до там пък и ако няма списъци си е загуба на време .

# 402
София Бт Сердика стигнаха днес до 1565 номер, всички на които не са звъняли като мен и искат да вземат уведомление да отидат възможно най-скоро !!!

# 403
Имам голям проблем.         Работя до 19:00 включително и събота и си търся курс по английски език първо ниво някой може ли да ми предложи фирма ?               Благодаря предварително

# 404

А като ти попълниха уведомлението занесе ли го в БТ. Мисля, че имаше някакъв срок от датата на попълване на Уведомлението да се занесе в БТ.
Не, не съм го занесла. Доставчика ми каза, да не го нося веднага. Опитах се да проверя дали има такъв срок, но никъде не намирам информация за това.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт