Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 590
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Днес ми се обадиха от БТ Сердика в 18.30(странно работно време) да отида утре да си взема уведомлението.Аз съм номер 1423.Помолиха ме и за копие от дипломата за средно образование

# 346
  • В страната на бурите
На свекърва ми също са й са се обадили от БТ Сердика денс - след 18.30 часа, тя е 1415, така че явно там вървят към 1500.

# 347
  • София
Вчера са се обадили от БТ Люлин на мъжа ми да си вземе уведомлението. Не помня номера с точност, но е между 880-890 някъде. И със странното изискване да им каже точен ден и час (!?), в които ще отиде да си го вземе.

# 348
Вчера са се обадили от БТ Люлин на мъжа ми да си вземе уведомлението. Не помня номера с точност, но е между 880-890 някъде. И със странното изискване да им каже точен ден и час (!?), в които ще отиде да си го вземе.
Боже, ужасни са тези хора, още са до 900, пълен кошмар ooooh! Това е най-бавното БТ в София и аз съм точно там Confused На 1-ви ноември бяха до 600-номера, са 15 дни са минали по малко от 300 ooooh! Cry

# 349
Боже, ужасни са тези хора, още са до 900, пълен кошмар ooooh! Това е най-бавното БТ в София и аз съм точно там Confused На 1-ви ноември бяха до 600-номера, са 15 дни са минали по малко от 300 ooooh! Cry

И аз съм си подала документите там и както съм номер между 1400 и 1500 сигурно ще ми се обадят след Нова година. Вече сериозно се замислям да пиша до някоя по-горна инстанция за това безумие, което правят в БТ-Люлин. За мен това е подигравка с хората, независимо дали съм одобрена или не.

# 350
Аз съм много тъжна, така чаках заветното обаждане,а са ми минали номера и никой съответно не ми е звънял...
Езика за който съм кандидатствала съм го учила като втори чужд с общ хорариум 100 часа.
Възможно ли е за това да не са ме одобрили и
някой знае ли какъв хорариум е нужен за да те одобрят?
Бях 4ела,че ако си учил 300 часа те отхвърлят и таях надежди да ме одобрят....
Дали не отхвърлят само като видят споменат даден език в дипломата, без значение от броя часове?
Има ли някой одобрен по език, който го е "учил" и му присъства в дипломата,но въпреки това е одобрен...?

#Puppy dog

# 351
Днес ми се обадиха от БТ Сердика в 18.30(странно работно време) да отида утре да си взема уведомлението.Аз съм номер 1423.Помолиха ме и за копие от дипломата за средно образование

лелелелелеле
ще дожиея и аз с моя 1543 да започна да се обучвам Laughing

# 352
  • София
Аз съм много тъжна, така чаках заветното обаждане,а са ми минали номера и никой съответно не ми е звънял...
Езика за който съм кандидатствала съм го учила като втори чужд с общ хорариум 100 часа.
Възможно ли е за това да не са ме одобрили и
някой знае ли какъв хорариум е нужен за да те одобрят?
Бях 4ела,че ако си учил 300 часа те отхвърлят и таях надежди да ме одобрят....
Дали не отхвърлят само като видят споменат даден език в дипломата, без значение от броя часове?
Има ли някой одобрен по език, който го е "учил" и му присъства в дипломата,но въпреки това е одобрен...?

#Puppy dog

Отиди на място да попиташ. Възможно е да са "пропуснали" да ти се обадят. На мен по "Аз мога" никой не ми звънна, а като отидох на място, разбрах, че съм одобрена.

# 353
  • София
За доста своеволия се пише тук. Пускайте сигнали, само с чакане няма да спрат! Как се променят в крачка нещата, притискат ни със сроковете, отпадат специалности.... Егати несвършената работа!

# 354
И аз вчера си взех уведомлението от БТ Сердика, обаче се сблъквам със следния проблем: всички доставчици, с които успях да говоря или нямат свободни места по тази програма, или предлагат събото-неделни курсове, или вечерни. А моето работно време е такова, че мога да ходя на курс само сутрин. Съботно- неделните също не ме устройват. Някой ако знае за ДУ, които предлагат сутрешни курсове моля да ми пише.

# 355
оххх,извинявам се че така навлизам в темата ви,и може би в по-предни теми е обяснено,но немога да намеря нищо,от което да ми стане ясно.........
значи искам да изкарам курс за маникюристка,и искам да е към бюрото по труда...нямам финансовата възможност точно сега за курсове.много ли се чака след като се запиша да започна този курс.и след като го свърша мога ли да се отпиша или не.гледах доста обяви за ЦПО "Виктория" за  Варна че предлагат безплатни курсове.абе изобщо нищо не ми е ясно.

# 356
  • София
Ени-тка, документи за тези курсове се приемаха до края на септември. По непотвърдена информация догодина може би ще има подобни програми отново.

# 357
Мен пък вчера ме уплашиха в школата, че ако не си изкарам тестовете, накрая на всяко от трите нива и отпадна от курса, ще трябва да връщам 700-те лева!  Hug  Така, че имайте го предвид - трябва да се учи яко!  Wink

# 358
Ени-тка, документи за тези курсове се приемаха до края на септември. По непотвърдена информация догодина може би ще има подобни програми отново.
аха,благодаря ти....аз докато се наканя  Rolling Eyes
понеже скоро в позвънете бях видяла такава обява...та затова попитах

# 359
И аз вчера си взех уведомлението от БТ Сердика, обаче се сблъквам със следния проблем: всички доставчици, с които успях да говоря или нямат свободни места по тази програма, или предлагат събото-неделни курсове, или вечерни. А моето работно време е такова, че мога да ходя на курс само сутрин. Съботно- неделните също не ме устройват. Някой ако знае за ДУ, които предлагат сутрешни курсове моля да ми пише.

мхм
а ти какво точно ще учиш , и от кое ниво искаш да започнеш?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт