Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Някой преминал ли е курса на обучение по английски език във Британика?

# 331
Някой има ли информация какво става в БТ-Люлин, от всички бюра в София, има хора, които са получили ваучери и са се похвалили, само от БТ-Люлин, никой не е казал, че е получил ваучер. Там няма изкарани списъци на одобрените и неодобрените, като се обадя не дават информация до кой номер са, само казват да чакам обаждане! Пълна скръб! А времето си тече и тече.......

# 332
Някой има ли информация какво става в БТ-Люлин, от всички бюра в София, има хора, които са получили ваучери и са се похвалили, само от БТ-Люлин, никой не е казал, че е получил ваучер. Там няма изкарани списъци на одобрените и неодобрените, като се обадя не дават информация до кой номер са, само казват да чакам обаждане! Пълна скръб! А времето си тече и тече.......
И аз се надявах някой да има инфо за Люлин, и на мен отказват да ми дадат информация до къде са, казват да си чакам обаждането Confused Малко над 1000 съм, надявах се още миналата седмица да ми се обадят, но не би Confused

# 333
  • Някъде на път....
coolsexyy, Stitch, и аз чакам от БТ Люлин..... Sad  Те дали изобщо работят по тази програма....  Thinking

# 334
coolsexyy, Stitch, и аз чакам от БТ Люлин..... Sad  Те дали изобщо работят по тази програма....  Thinking
Ами уж работят, знам ли ги Confused
t_ilieva, ти около кой номер си? Да знаем поне до къде не са стигнали Confused

# 335
  • Някъде на път....
Между 1400 и 1500.  Tired

# 336

.... Сега остава да си намеря школа по английски език. Моля за някакви предложения.

Предлагам ...
Институт за чуждустранни студенти към Софийски университет "СВ. Кл. Охридски", ДЕО
Имат вечерен - три пъти в седмицата, начало - 21.11.2011г. и съботно-неделен - 19.11.2011г.
Аз съм се записала в съботно-неделния.

P.S. В Британика (в "Младост"-І) нямаха свободни места, има в други техни центрове, които не ми бяха удобни - в "Гео Милев" и някъде към "Борово".
Провери и в ЦПО към института за следдипломна квалификация при УНСС, очакваха формиране на нови групи.

Успех!

# 337
Между 1400 и 1500.  Tired

И моят номер е между 1400 и 1500

# 338
В момента в БТ Пловдив не разглеждат документи , заради спряните ваучери. Не знаят защо са спряни и кога ще ги пуснат пак. Казаха, че само изпълняват спуснати заповеди от АЗ , обяснение и на тях никой не давал.

# 339
Здравейте!
Тия хора казват ли на какви основания НЕ одобряват? Защото аз не видях да има някакви критерии.
Както и да е. Разочарована съм, защото в БТ Възраждане отдавна са стигнали и подминали моят номер, но били спряли обучението за маникюр ( и фризьорство) И никой нищо не може да ми каже, дали все пак ще има. Sad

На мен ми казаха да изчакам. Аз съм Графичен дизайн и номера ми мина още преди 2 седмици. Била спряна засега тази ПК, но очаквали да се пусне наново, както и другите спрени. Което на мен ми звучи малоумно. Не стига че толкова се забавиха с тия одобрения, не стига че срока за обучение е толкова кратък, ами те си "спират" и си "пускат" специалностите както си искат, без никой да дава логично обяснение за това. Загубена история...

Момичета и аз съм така с ПК "Козметик".Пишете ако при вас има някакво развитие,че да ходя да ги тормозя и аз.Иначе писах оплакване на Аз,ама отговор няма...

# 340
  • София
Момичета,  аз вчера случайно разбрах, че езикова школа "Детелина"  предлага обучение по Аз мога повече. Изглежда търсачката на ДО не е актуална.
 Аз се интересувам за курсове по испански език и им звъннах. Те ми казаха, че през декември ще имат стартираща група- най- вероятно ще е съботно- неделна, което много ме устройва, освем това офисът е на Плиска. Моля, ако знаете нещо, споделете мнения.
Предварително благодаря!

Не знам за испанския, но за курса по немски ми искат 165 лв депозит.  Shocked

# 341
Здравейте искам да споделя нещо супер странно за което не се споменава в темата. С пълномощно в БТ Сердика на 01.09.2011 г. моя много добра приятелка ходи да ми подаде документите  по програмата ''Аз мога повече'' . Там съответният персонал и казал, че новите бланки не вървели при тях и без да и дават обяснение я накарали да попълни бланки от предната година по програмата ''Аз мога'' и съответно и дали картонче с номер 1054 по процедура BG051PO001-2.1.14  '' АЗ МОГА''  ESF-2114-01-07 1054 , и на мен не ми стига простия мозък да разбера какво са имали предвид в бюрото !
Моля ви  някой има ли подобен проблем, защото аз се побърках от дълго време чакам тази програма

# 342
  • Стара Загора
За Варна наистина ли не дават повече ваучери .....   ooooh!

Спрени са само КК2, в момента само ПК разглеждат, така е в цялата страна  Peace
Днес ми се обадиха за испански, а той е КК, нали?
Дори успях даси взема уведомлението и вече го запратих към Кабината. Курсът започва на 19.12.

Успех на всички!

# 343
  • Пловдив
Желаещи за немски език (А2) в Пловдив.Не мога да си намеря ДО.

Ние сме трима желаещи, но 2ма от нас още чакат за ваучери, третия взе преди 20 дни и вероятно скоро ще се наложи да записва някъде.. до сега ни чакаше, евентуално да сме заедно, но уви...
Ако намерите нещо пишете,защото и аз нямам време (до 03.12.)

# 344
sisi07, ако не намериш курс за А2, защо не запишеш А1 -поне да не губиш ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт