Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 601
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Желаещи за немски език (А2) в Пловдив.Не мога да си намеря ДО.

# 316
sisi07, видях в списъка с ДО, че Евроалианс правят курсове от А1 до С1 , но когато им звъннах, ми казаха за сформиране на групи за курс само от А1 до В1 . Информацията, която са подали в АЗ, излиза , че е подвеждаща. Аз още не съм одобрена, но ако се сдобия с ваучер, ще се разправям.

# 317
За Варна наистина ли не дават повече ваучери .....   ooooh!

Спрени са само КК2, в момента само ПК разглеждат, така е в цялата страна  Peace

# 318
клюкарка, следя те следя те, сега ако кажеш наближават ли 1300-1400 номер, пък мойта приятелка се оказа 2000 и кусур.....равна няма да имаш Heart Eyes

# 319
клюкарка, следя те следя те, сега ако кажеш наближават ли 1300-1400 номер, пък мойта приятелка се оказа 2000 и кусур.....равна няма да имаш Heart Eyes

много искам да те зарадвам, но нямам нито един познат, който е ПК  Blush всички са КК2

# 320
  • на 90 км от морето
"Екология и опазване на околната среда", казаха ми че има много часове практика и не било възможно.......почти всички доставчици ми отказаха още като чуха Екология....

Аз съм "Застрахователно и осигурително дело", но е напълно възможно заради часовете практика да ти отказват. По принцип и на мен ми бяха казали, че ще мн трудно, дори и невъзможно да се проведе обучение от 960 часа до края на Юни 2012  Peace

# 321

много искам да те зарадвам, но нямам нито един познат, който е ПК  Blush всички са КК2

тогава сама ще се похваля другата седмца надявам се Blush

# 322
Donchevas
И как ги уговори?Simple Smile)) Ами явно заради практиката.....а и няма много търсене и явно не им се занимава на повечето нищо, че пише че обучават.....писах писмо до Агенция по заетостта, но не знам дали ще има някакъв ефект...

# 323
  • на 90 км от морето
Donchevas
И как ги уговори?Simple Smile)) Ами явно заради практиката.....а и няма много търсене и явно не им се занимава на повечето нищо, че пише че обучават.....писах писмо до Агенция по заетостта, но не знам дали ще има някакъв ефект...

При мен се оказа, че в Шумен не може да се сформира група и единствения ми вариант бе Дистанционно обучение. Така че се постарах да си намеря ДО  Heart Eyes Стискам ти палци да се решат нещата в твоя полза   Praynig Peace

# 324
Дано.Благодаря ти:) Успех и на теб в обучението Simple Smile

# 325

тогава сама ще се похваля другата седмца надявам се Blush
Дано!!!!  Praynig  Hug

# 326
  • Пловдив
Желаещи за немски език (А2) в Пловдив.Не мога да си намеря ДО.

Ние сме трима желаещи, но 2ма от нас още чакат за ваучери, третия взе преди 20 дни и вероятно скоро ще се наложи да записва някъде.. до сега ни чакаше, евентуално да сме заедно, но уви...

# 327
Здравейте!
Тия хора казват ли на какви основания НЕ одобряват? Защото аз не видях да има някакви критерии.
Както и да е. Разочарована съм, защото в БТ Възраждане отдавна са стигнали и подминали моят номер, но били спряли обучението за маникюр ( и фризьорство) И никой нищо не може да ми каже, дали все пак ще има. Sad

# 328
  • Стара Загора
Здравейте!
Тия хора казват ли на какви основания НЕ одобряват? Защото аз не видях да има някакви критерии.
Както и да е. Разочарована съм, защото в БТ Възраждане отдавна са стигнали и подминали моят номер, но били спряли обучението за маникюр ( и фризьорство) И никой нищо не може да ми каже, дали все пак ще има. Sad

На мен ми казаха да изчакам. Аз съм Графичен дизайн и номера ми мина още преди 2 седмици. Била спряна засега тази ПК, но очаквали да се пусне наново, както и другите спрени. Което на мен ми звучи малоумно. Не стига че толкова се забавиха с тия одобрения, не стига че срока за обучение е толкова кратък, ами те си "спират" и си "пускат" специалностите както си искат, без никой да дава логично обяснение за това. Загубена история...

# 329
Здравейте!

Трябва да има писмено обяснение!!!!! искайте си го на хартиен носител, да не се окаже, че просто са те "прескочили"  Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт