Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 634
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Британика Варна, има ли започващи, до 5дни трябва да си взема уведомението и веднага ли съм длъжна да зпо4на?

Dendy - НЕ! Уведомлението ти, ще има срок, който е 30 дни, и до изтичането му, ти дефакто, следва да се ориентираш към съответен доставчик и да му изпратиш уведомлението си за да го попълни и той в неговата си част и пак да ти го върне. Занасяш го отново в АЗ, но не по-рано от 7 дни преди започване на курса ти и изчакваш да ти позвънят за да си вземеш вече ваучера от тях, който отново следва да изпратиш на доставчика си  Peace

Аз днес си взех и занесох вау4ера в Британика. От понеделник по4вам.Ако има някой да казва да ходим заедно.

# 376
Здравейте момичета,
малко прясна информация за Варна. Днес ходих до БТ. Попаднах на една много любезна девойка. Показа ми папката с последно одобрените - разгледани са до 1129 номер, но за съжаление в момента не разглеждат документи - така им били наредили от горе...и те не знаят причината. Казаха, че следващата седмица може да им наредят друго, но засега е това, така че...честито на печелившите. Попитах дали само ПК се разглеждат...отговориха ми: "не, всичко се разглежда по ред на номерата". Това е момичета...20-тина номера има до мен, но засега не съм сред късметлиите. Надявах се до края на ноември да започна курс, но продължавам да си чакам. Дано скоро да им спуснат друго нареждане, че времето си тече....или да вземат решение за удължаване на срока по програмата.

# 377
Британика Варна, има ли започващи, до 5дни трябва да си взема уведомението и веднага ли съм длъжна да зпо4на?

Оф, обърках темите  Embarassed

desdemona, благорадя ти много   bouquet

# 378

И аз се бях насочила към Британика, даже ходих да правя тест, за да съм подготвена и когато си получа уведомлението да не се лутам, но май се разколебах за тях, защото слагат по 16 човека в група...и това е само за тези, които са по програмата....вероятно за да го избият от към бройки. Та ...не стига че часовете са 40% дистанционно, ами и по толкова народ в група....то това си е 2/3 училищен клас. Търся варианти...какво мислите за Зенит? Говорих с тях...казаха че групите са до 10-тина човека....а съберат ли се 5-6 човека и започва курс. Не звучи зле...остава някой да даде отзиви за преподаването там. Моля някой, който има информация да се включи!

# 379
Здравейте момичета,

Вероятно сте го казали вече, но да го напиша и аз:
В БТ "Младост" нямат намерение изобщо да се обаждат по телефона. ...Питах мацката, те наясно ли са, че поради забавянето си почти никой доставчик  не иска да сключва договори, поради краткия срок 30.06.2012? Отговорът беше "ДА, но нищо не можем да направим?
Това е пълен абсурд!!! Сериозно обмислям дали да не звънна в някоя телевизия и да им дам тема за репортаж?
Така, че не чакайте да ви се обадят, а направо ходете на място!!!
И в крайна сметка какво предлагат ако не си намериш доставчик???На мен почти всички ми отказаха....има няколко с добри намерения които ми казаха че нямало време за 960 часа....?Писах писмо до агенцията по заетостта....нищо за сега...

# 380
Здравейте момичета,
малко прясна информация за Варна. Днес ходих до БТ. Попаднах на една много любезна девойка. Показа ми папката с последно одобрените - разгледани са до 1129 номер, но за съжаление в момента не разглеждат документи - така им били наредили от горе...и те не знаят причината. Казаха, че следващата седмица може да им наредят друго, но засега е това, така че...честито на печелившите. Попитах дали само ПК се разглеждат...отговориха ми: "не, всичко се разглежда по ред на номерата". Това е момичета...20-тина номера има до мен, но засега не съм сред късметлиите. Надявах се до края на ноември да започна курс, но продължавам да си чакам. Дано скоро да им спуснат друго нареждане, че времето си тече....или да вземат решение за удължаване на срока по програмата.

тия вече ме изумяват ooooh!

# 381
Привет и от мен  Peace

# 382
И в крайна сметка какво предлагат ако не си намериш доставчик???На мен почти всички ми отказаха....има няколко с добри намерения които ми казаха че нямало време за 960 часа....?Писах писмо до агенцията по заетостта....нищо за сега...

Ами те нищо не предлагат. "Те са само служители" , както каза дамата. Решенията ги вземали другаде  #2gunfire
Аз четох, че някои дами тук са писали до АЗ, но както виждам "от умрял писмо". Те затова се чудя дали да не звънна на някоя ТВ. Не че нещо ще направят, но поне да се "разсмърди" малко. Защото това наистина е АБСУРДИСТАН !!!  Току виж после ще изкарат нас виновни, че парите не са усвоени  #Cussing out

# 383
А до кой номер бяха стигнали в Младост защото от миналата седмица до вчера включително си бяха на 6500?

В какъв смисъл до кой номер? До кой номер са одобрените ли?
Аз мисля, че това е списъкът. Или искаш да кажеш, че всеки ден добавят по един два листа с още номера? Joy

Жаве ,
Не ги хокам тях. Защото за цялата неразбория не са виновни "пчеличките", ама те са на пангара.
Тя жената каза "Аз имам мнение по въпроса, но не мога да гоо споделя с Вас!"  Laughing

Имам предвид до кой входящ номер са стигнали при разглеждането на документи. Аз съм с входящ номер над 6900  и по това до кой входящ номер се ориентирам кога да ходя да гледам списъците на одобрените кандидати. Grinning

# 384
Абсурдно е да...да те одобрят за обучение след като знаят, че няма как да се извърши според техните срокове.....

# 385
smyrfietka звучи кофти, това което сподели Sad

На мен ми е много удобно местоположенито на Британика, а и много познати са доволни, но май предимно дечица, може би групите на възратсните от програмата Аз мога са зле.

desiniko, моля те като мине първия час да споделиш с какви впе4атления си останала, може и на лични или в другата тема, да не оспамваме. Ти в събота и неделя ли ще ходиш?

# 386
Пресни новини от БТ Сердика
Вчера ми се обадиха в 18:00 часа да ида да си взема ваучера в тридневен  срок
Номера ми е 1543 Simple Smile

# 387
Утре и аз стартирам в Британика:) Ще дам отзиви,дано не сме толкова много хора в групата..

# 388
За БТ Възраждане:
Върнаха ме и не ми дадоха ваучер днес, защото курса започвал на 29.11 и трябва ваучера да бъде издаден не по-рано от 7 дни преди началото. Ще ходя за втори опит на 23-ти. А тези от школата твърдят, че те трябвало да предадат ваучерите на 22. Как става така - не мога да си обясня?!

# 389
smyrfietka звучи кофти, това което сподели Sad

На мен ми е много удобно местоположенито на Британика, а и много познати са доволни, но май предимно дечица, може би групите на възратсните от програмата Аз мога са зле.

desiniko, моля те като мине първия час да споделиш с какви впе4атления си останала, може и на лични или в другата тема, да не оспамваме. Ти в събота и неделя ли ще ходиш?

На мен също ми е супер удобно местоположението на Британика. Още не съм ги изключила на 100%. Сигурна съм че за децата, както и за останалите курсисти, които си плащат лично е супер, но за ваучеристите не знам как е. Те ме питаха как ми се е сторил теста и мнението ми за обучението и аз споделих притесненията си...като изкоментирах, че съм сигурна че групите са толкова големи само за курсистите по програмата. Момичето само се усмихна, което потвърждава подозренията ми. Моля ако някой има впечатления, да сподели тук, а не на лични, за да сме наясно...все пак не искаме просто да минем курса, а да научим нещо. Моя приятелка започва там другата седмица, пак по програмата, така че ще споделя, когато имам някакво инфо.

Общи условия

Активация на акаунт