Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Това, което разбрах аз е че ти си кандидатствал по програма за безработен и се обучаваш по нея... Rolling Eyes относно ваучера не знам дали за различните програми не е различно, по програмата "Аз мога повече" не може да се връща ваучер, ако вече е започнало обучението, трябва да си платиш обучението на ДО.

Когато се кандидатстваше по Аз мога повече се подписваше една декларация, че не си участвал и не участваш в други програми, спонсорирани от ЕС тогава ти как кандидатства по Аз мога повече още повече,ч е си бил безработен.... аз се обърках тотално

# 631
десддемона, това означава ли че всеки свободно може да влезе и да се търси в папките, ако е така да пратя мъжа ми...

# 632
десддемона, това означава ли че всеки свободно може да влезе и да се търси в папките, ако е така да пратя мъжа ми...

Разбира се  Peace достъпа е свободен  Peace

десддемона, извинявай, че така се намесих  Hug

# 633

а ако ме открие сред одобрените какво прави- казва им....или аз отивам и си вземам уведомлението?

# 634

а ако ме открие сред одобрените какво прави- казва им....или аз отивам и си вземам уведомлението?

Подписват се разни декларации и тем подобни документи, лично се взема  Peace

П.П Уведомлението може и с заверено пълномощно да се вземе, но ваучера не  Peace

# 635
Включвам се да се оплача, че няма да мога да запиша курс по френски език защото всички доставчици по тази програма предлагат курсове само за начинаещи, ч на мен ми трябва за напреднали. Другата седмица ще хода да върна уведомлението и да моля да ми разрешат да запиша някой друг език.  Sad

За взимането на уведомлението явно зависи от служителките по места защото моето са го дали на сестра ми без пълномощно само на честна дума, че ми е сестра. Става въпрос за Младост.

# 636
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос и много се надявам някой да ми помогне Simple SmileОдобрена съм по програмата,взех си уведомлението, дори си намерих доставчик,но курсът започва 09.01.2012г ConfusedОнзи ден ме уведомиха от работата,че се налагат съкращения и от 24.12.съм без работа.Въпросът ми е дали при издаването на самите ваучерите проверяват дали работиш?И дали трябва да си го взема седем дни преди започването на курса, или може и преди това?Моля, ако някой знае или е попадал в подобна ситуация да помага Praynig

# 637
ninon,при издаването на ваучера проверяват дали имаш ТД, но и ти подписваш декларация, че нямаш промяна в това отношение, освен да отидеш преди 24.12. и да помолиш да ти го напишат тогава.

# 638
Клюкарка, благодаря за инфото- значи в някакво малко коридорче търсим папки Mr. Green ще пиша довечера Mr. Green

# 639
tedd, Успех, дано най-накрая и ти да получиш "заветното да"  Praynig

# 640
  • София
ninon,при издаването на ваучера проверяват дали имаш ТД, но и ти подписваш декларация, че нямаш промяна в това отношение, освен да отидеш преди 24.12. и да помолиш да ти го напишат тогава.
Благодаря за бързия отговор Hug
Аз хубаво ще отида, но дали ще могат да ми издадат ваучера сега като курсът ми почва чак януари, или трябва да си е седем дни преди почването на курса?Като ходих да си взимам уведомлението и на някой от чакащите за ваучер му направиха забележка, че трябва да има седем дни до почването на курса, но не разбрах дали е подранил или закъснял Wink

# 641
Клюкарка, благодаря за инфото- значи в някакво малко коридорче търсим папки Mr. Green ще пиша довечера Mr. Green

tedd от стълбите директно се влиза в това малко коридорче Wink срещу него точно са кабинетите 303, 306 и т.н ... пак казвам обаче този изнесен списък не  епълен и не ми стана ясно ( на мен, за коя програма и за каква компетентност се касае, език ли, обучение  спрофесионална насоченост ли  newsm78) Останах с впечатлението, че са го сложили там за камуфлаж един вид да има нещо си ... Папката е малка жълта, има една с твърди корици в същият цвят тя е за доставчиците, нея не съм я разглеждала, в см дали е пълна или не ...
Стискам палци да се намериш и да получиш заветния ваучер, че то бая време мина  Sick
Може би се е писало вее , но аз се свързах по телефона за да разбера, че съм одобрена, ето на този номер 052 612 847 Hug

# 642
десдемона, опитвах няколко пъти тази седмица с номера по тел но явно не ми звучи приятно гласа по тел hahahaвсе ме режат, проблема е че съм вързана за леглото...и наистина няма как да ида ooooh!аз затова се оглеждам в темата ако някой ходи или звъни просто да си дам и моя номер колкото да знам, а ще мисля ако съм одобрена как ще стигна Blush

# 643
десдемона, опитвах няколко пъти тази седмица с номера по тел но явно не ми звучи приятно гласа по тел hahahaвсе ме режат, проблема е че съм вързана за леглото...и наистина няма как да ида ooooh!аз затова се оглеждам в темата ако някой ходи или звъни просто да си дам и моя номер колкото да знам, а ще мисля ако съм одобрена как ще стигна Blush

Ами, защо не спомена по-рано, аз така и така ходих за ваучера щях да питам/проверя и за теб Thinking

# 644

ninon
зависи кое ти бюрото по труда,
в Младост не ги дават по-рано

ако не ти дадат ваучера, по-добре си си намери друг доставчик  Peace

Общи условия

Активация на акаунт