SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 553
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • # супернатурална #

но аз така се вдъхнових, че ни баня, ни църква може да ми помогне ooooh! .

Joy Нас и казана с катрана няма да ни оправи  Laughing

Склонна ли си да делнем кИбапчето, ако доведа малко наАденица Joy ?

bowuu Склонна, дашна и всеядна  Flutter Пак се редактирам, видях наденицата - мерси, само ще ти правя компания на масата.

Обещайте, че няма да се смеете (много) или поне не на местата, където не е смешно.

Обещавам най-тържествено и пускам един красив Дженсън, да ти мине срам  Wink

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 23:37 от Г. Краули

# 376
Embarassed Embarassed От срам няма да коментирам огромната забава от моя страна и ще ви пусна разказа, но предупреждавам, че е писан за началото на шести сезон и доста от нещата се разминават с реално случилото се. Simple Smile Обещайте, че няма да се смеете (много) или поне не на местата, където не е смешно.

Давай, давай ....  smile3508

# 377
Промо снимки за 7.10 'Death’s Door' - тук. Една от тях:

Склонна ли си да делнем кИбапчето, ако доведа малко наАденица Joy ?
bowuu Склонна, дашна и всеядна  Flutter Пак се редактирам, видях наденицата - мерси, само ще ти правя компания на масата.
Не че имам нещо против да ме гледат Flutter , даже вероятно много обичам Joy , но не искам да скучаеш. Затова ти предлагам този пикантен английски сосидж. Enjoy!

# 378
  • КиТ
Момечета изгубих ви нишката нещо много пишете не смогвам на всякъде Blush

Ще ви помоля да дадете скромния си глас ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.420 за британците,британците и True Blood Praynig Praynig Praynig,моля ви мъчем се да спечелим,а тея лакови ни разкатаха,ако спечелим ще се отплащам Crazy

# 379
Довечера ще пиша, че сега имам малко работа.
Прехвърчам да кажа на Галчето, че се е получило много интересно, сега ще я видим тая църква.

С тия кИбапчета и наАденици преядох, пуснете нещо малко по - диетично...  Laughing

Бичи, мерси за вдъхновението!  Hug

# 380
Джен,
Пускай ти следващата загадка, моля. Аз имам склонност да избирам гадни Confused  Laughing .

Съжалявам, малко се забавих, но мислих, че Импалка ще пусне.

Иначе Джаред е спечелил гласуването. http://vote.sparklit.com/popup_poll.spark?pollID=1131770  newsm44
Довечера ще ви почерпя за това, че сега нямам време.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 13:55 от Jennifer3

# 381
Юхуууу! Браво на Градинаря!    Грабвайте чашите.

Поздравления за писателките ни  bouquet 

# 382
  • КиТ
Гласувахте ли,гласувахте ли  Flutter Flutter Flutter
Няма да ви бомябя нито с градинаря,нито с тренера,ако не гласувате  Crossing Arms трябва да бием newsm18 newsm18 newsm18

Айде моля ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Лилииииииииии Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Другите Praynig Praynig Praynig Praynig

# 383
Честито на Джаред Heart Eyes ! Винаги се радвам, когато спечелим някъде Party .

Нова голфърска снимка на Дженсън от Туитъра на Джейсън Манс:

"Guess who just shot in the 80's for the first time ever..."

Няма да ви бомябя нито с градинаря,нито с тренера,ако не гласувате  Crossing Arms
Kaкво е 'бомябя"?! Чета и препрочитам, но не го схващам. Втората половина ми напомня далечно русенски за нещо, което правим с Уинчестър, ама какво беше...

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 15:41 от Impala

# 384
  • # супернатурална #

Ахх, ама точно по мой вкус - крехко, сочно, наполовина обелено, доволно настръхнало, нашепва без думи: "Ела ме изяж, ела ме изяж!"  Heart Eyes

# 385
Парещо, топи се в устата, балсам за небцето и гърлото, засищащо...

# 386
Този сосидж от кухнята на Тюдорите ли е или от древногръцката трапеза  Grinning  Мога да кажа, че има приятен карамелов загар  Mr. Green  

Тренерът на голф предизвиква слюноотделяне направо. Това е безпристрастна градинарска оценка  Peace

Плами, вчера ви подкрепих  в анкетата за група, но Ласковете за нокти много мощни бее

# 387
Загадката не е ли от втори сезон, "Croatoan", онзи, в който Сам уж беше заразен и щяха да го убиват, не си спомням номера на епизода. Отзад зад Сам и Дийн виждам епруветки...?

# 388
Въх, Тренера какъв е личен голфър!  Heart Eyes

# 389
Загадката не е ли от втори сезон, "Croatoan", онзи, в който Сам уж беше заразен и щяха да го убиват, не си спомням номера на епизода. Отзад зад Сам и Дийн виждам епруветки...?
Солти не е оттам.Не е и този сезон.Епизодът не е от най-популярните.

И сега по въпроса за победата на Джаред.Наградата прочетох, че ще е, да бъде на корицата на списание Portrait. И това много ме радва.Дано скоро да излезе списанието.
И ето как се радва Джаред при това. Laughing

Всъщност това не е снимка показваща го че се радва за това, но е подходяща за случая, а и не бях я виждала. Laughing
А сега малко почерпка, както бях обещала.

Хайде да ви е сладко. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт