SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 544
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, момичета Heart Eyes .

Солти,
Тъжно, силно, прекрасно. Благодаря ти  bouquet . С удоволствие ще го сложа в първи пост, ако ми разрешиш Hug .

# 361
Относно загадката на Дейна да не би да е 3.10 епизод.Скоро гледах епизода и ми изглежда да е оттам.

Джен, точно от там е. Mr. Green Предавам щафетата. Simple Smile

Факт, който не знаех: тази къща от 1.03 'Death in the water'

е снимана и в силно обичания от мен шедьовър Mr. Green 'Devour'.

Силно се радвам, че имало още един човек освен мен и свеки, който е гледал "Devour", че даже му е направило впечатление и повторението на къщето. Mr. Green Колкото до въпросния етап от творческата кариера на г-н Екълс, който представлява този филм, няма да си кривя душата (и да си чупя маникюра да пиша) друго освен: "имаше една-две сцени, които си струваха търпенето на два часа простотии и смотано чудовище накрая" няма да напиша. Mr. Green

Какво да ме прави човек... Мараканка, падаща си по агнешкото отвсякъде. Simple Smile

Леле, Импалка! Скри ми шапката с продължението на разказа! Вие тука все писателки под прикритие сте се събрали и е истинско удоволствие да ви чете човек всичките, а на Импалка специално й обръщам внимание, че отсега нататък ще чакаме по-сериозни включвания в епизода и то на принципа: "Можело значи!" Simple Smile   bouquet

Солти,   bouquet по-затрогващо нещо скоро не бях чела! Страхотно си се справила и благодаря, че го сподели с нас. Определено си заслужава позициониране в началния пост.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 22:14 от Dana_Scully

# 362
Разрешавам, Импалка!  Hug

# 363
Дейна Heart Eyes ,
Не твърдя, че не знаеш от кой епизод е загадката, която си пуснала, в никакъв случай, но сигурна ли си, че е от 3.10 'Dream a Little Dream of Me', а не кадър от финалната сцена на 3.01 'The Мagnificient Seven' Rolling Eyes ?
За 'Devour' - ясно, сцените с проточената слюнка и обяздването са ми напълно достатъчни да гледам филма... изцяло цели два пъти ooooh! , части от него - даже повече Laughing .
Може пак да се пробвам да пиша, благодаря Hug за доверието и подкрепата.

Солти, Hug

# 364
От сега да кажа, че си заплювам реда да пиша. В момента нямам време, но искам да се включа.
Импалка, страхотна е твоята част! Сам и Дийн, люпещи семки - оо, безценно!  Joy

# 365
Импалка, чак сега видях, че пише 3.10 - прочела съм го като "01". Значи ти си права - точно от края на епизода със седемте смъртни гряха е. Джен да не се сърди, може и двете да си пуснете загадки, ако искате, нали? Wink Hug Hug

# 366
Импалка, чак сега видях, че пише 3.10 - прочела съм го като "01". Значи ти си права - точно от края на епизода със седемте смъртни гряха е. Джен да не се сърди, може и двете да си пуснете загадки, ако искате, нали? Wink Hug Hug

А въобще не се сърдя Дейна  Hug.Импалка ти си. Hug

# 367
Солти,
Ще те изчакаме. Дано само Галчето устиска, че доколкото разбирам в този епизод ще има кхъ-кхъ.

Дейна,
Бях убедена, че е от там, затова повдигнах въпроса. Надявам се да не съм прекалила.

Джен,
Пускай ти следващата загадка, моля. Аз имам склонност да избирам гадни Confused  Laughing .

PS. Eх, как обичам да ви "подпукам" Grinning една по една или по повече Joy Joy Joy .

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 23:28 от Impala

# 368
Солти,
Ще те изчакаме. Дано само Галчето устиска, че доколкото рабирам в този епизод ще има кхъ-кхъ.

Галчето на "кхъ-кхъ" устисква и още как! Тя даже сама си го търси, та какво да говорим за устискване. Направо жертвата на "кхъ-кхъ"-то накрая се чувства изцедена и изстискана, ама това е друга тема Mr. Green

НП, аз нали знаеш, че не се впрягам за подобни неща Hug Поздрав

# 369
Солти,
Ще те изчакаме. Дано само Галчето устиска, че доколкото рабирам в този епизод ще има кхъ-кхъ.
Само дано мен не ме връхлети вдъхновение някакво Joy Шегувам се де, няма да предреждам.

Аморе, страхотно Hug Продължавай още Grinning

# 370
  • # супернатурална #

– Аз съм Теодора, дъщерята на домоуправителя. Поех грижите за Караконджул, котаракът на с-во Димитрови, Бог да ги прости, докато го вземе някой техен роднина. В деня след смъртта им за него се грижеше леля Марче, но и тя загина. Много странно. А вие сте?

- Очаровани!  - Пусна се истимарата Дийн и смигна с око,  по-скоро по навик и най-вече заради топлината, която се бе разляла по тялото му след мисловното подкарване на колата.
   - Интерпол - прекъсна го безцеремонно Елена и се легитимира с фалшива карта. - Това са колеги от Щатите, работим съвместно по случая. Знам, че полицаите вече са ви разпитвали, но е необходимо да снемем вашите показания.
   - Наистина не знам с какво мога да съм ви полезна. В деня на убийствата бях извън града.
   - Разкажете ни нещо за двойката - имаха ли врагове, заплашвал ли ги е някой?
   - М-не, бяха много мили и отзивчиви хора, всички ги обичаха.  - Теодора говореше спокойно и дори апатично, но очите и бяха напрегнати и изпитателни, също като на Караконджул. Телефонът и извъня, последва кратък разговор, изпълнен с недомлъвки, разговор, който видимо разстрои момичето. Сам и Дийн се спогледаха, Елена улови мислите им, извини се за безпокойството и тримата напуснаха апартамента. Отправиха се към маздата, настаниха се вътре и зачакаха. Три часа по-късно, вече по тъмно Теодора излезе от входа, огледа се в двете посоки и се качи в паркираното на тротоара трабантче. Щумът от запалването му и последвалия черен пушек леко притесни момчетата, но Елена им обясни, че няма нищо свръхестествено в колата, освен може би факта, че е произведена от картон, а невежите американци нямаше как да не се възхитят от изобретителността на соц - гения.  
  Теодора уверено пореше въздуха и замърсяваще атмосферата до следващото кръстовище, където зави на дясно и паркира  - отново на тротоара. Елена, която караше две коли след нея я подмина и спря  на отсрещния тротоар, за радост  на Дийн, който все повече започваше да харесва анархията в тази страна и за ужас на Сам, който още свикваше с летящите през прозорците на колите фасове.
  Използвайки зле осветените улици, ловците проследиха момичето незабелязано до крайната и цел, която се оказа църква. След като влезе през страничния вход и остана вътре около 15 минути, Теодора изкочи и се затича към колата си, а чертите на лицето и бяха сковани от ужас.

Aй, каква стана тя! Уж щях на баня да ги водя, а ги заведох на църква  ooooh!  Joy

Брейй, 12 нови поста  Shocked Отивам да ви чета

Edit: Солти, сори  Blush пуснах и после прочетох, че искаш да си следваща. Дано да не съм ти объркала замисъла, ако е така - трия веднага  Peace А това, което си писала за Сам...прекрасно е, толкова обич и толкова тъга има в него  Heart Eyes

Златоо, как ще наблегна на тройка кебапчетаа  smile3508

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 23:17 от Г. Краули

# 371
Aй, каква стана тя! Уж щях на баня да ги водя, а ги заведох на църква  ooooh!  Joy

Галче, тя банята върви след църква. Simple Smile
Чудесно включване! Wink

# 372
Солти, толкова е .... нямам думи. Много трогателно и просълзяващо.
Което ми напомня ... г-жице Дейна , ще имаме ли честа поне тази Коледа да прочетем вашия разказ  newsm78  Praynig

Злате, грабвам си едно кифте и една наденица и бягам на далече.

Солти, как може да те вдъхновим

# 373
Което ми напомня ... г-жице Дейна , ще имаме ли честа поне тази Коледа да прочетем вашия разказ  newsm78  Praynig

Embarassed Embarassed От срам няма да коментирам огромната забава от моя страна и ще ви пусна разказа, но предупреждавам, че е писан за началото на шести сезон и доста от нещата се разминават с реално случилото се. Simple Smile Обещайте, че няма да се смеете (много) или поне не на местата, където не е смешно.

# 374
Галче,
Склонна ли си да делнем кИбапчето, ако доведа малко наАденица Joy ?

Не знам за Солти, но аз така се вдъхнових, че ни баня, ни църква може да ми помогне ooooh! .

Раз-каз! Раз-каз! eat

Общи условия

Активация на акаунт