SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 845
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Физионимиите на Дийн и заекването му бяха просто безценни Joy
А Беки, ах Беки... баси глупавата гъска честно ooooh!. К'ви фалшиви карти, к'ви случаи, к'во изобщо? Аз да бях... Mr. Green

# 196
  • # супернатурална #
Аа, не така с многоточия! По-дроб-но!

А сега дружно ООО!  Heart Eyes

Дъщеря ми как изревнува като видя снимката  ooooh! "Ей, ама тя на живо ли се е снимала с него, аз защо не мога?!"

# 197
Ох, милото детенце   Hug   Ако това я топли, кажи й, че и ние не можем  Sad

Това някое роднинче ли е или е актрисче? Много са сладки и естествено се размазах качествено и така нататък   Grinning

# 198
Maй е детенце на някоя щастлива майка, успяла да се снабди с безбожно скъпите photo-ops, които предлагат по конвенциите с Джаред и Дженсън.

И за да сме в духа на времето и на принципа: "Какво беше - какво стана", да ви пожелая лека нощ с една картинка:

... и после да ви събудя с една загадка? Познайте Кой-кой-е  newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 01:28 от Dana_Scully

# 199
Добро утро. Дажред в тая загадка е много готин с къса коса! Епизода беше много забавен, смях се. Липсват ми повече такива момчнти. А пък Беки няма равна. Joy Искам по-скоро Кас да се завърне.

# 200
  • София
... и после да ви събудя с една загадка? Познайте Кой-кой-е  newsm78 newsm78
Joy Лицето на Дженсън с тялото на Джаред ми се струва добра комбинация. Mr. Green

# 201

Мирка, заради Devine ли Мишата вече няма да го видим в Свърха? Не следя новините около него, чакам да пускате тука наготово инфо...

Aми не е заради това, Ванче. Просто очевидно Сарчето е решила че феновете са се затъжили за времената от 1-3 сезон, когато братята си ходеха по отделни случаи и ловуваха на воля, спяха по мръсни хотели и се обичаха.Без никаква стори лайн. Само, че след апокалипсиса и след Кас, нищо не може да е същото и не ми обръщай внимание, че мърморя, просто адски ми липсва Кастиел  Cry Cry Cry
и на Дженсън му е мъчно Sad

# 202
  • гр. София
Много забавен епизод. Добре се посмях  Laughing Физиономиите на Дийн и на Беки бяха просто безценни!
Но смятам, че е крайно време да дадат нещо повече за левиатаните. Уж сезонът е за тях, пък нищо не дават.
Едно не можах да разбера: защо Краули изрази надежда, че Сам и Дийн ще очистят левиатаните? Нали все пак става въпрос за върховни гадове, а Сам и Дийн са обикновени хора. Те нямат никакви специфични възможности за разлика от демоните например. Как така двама обикновени човека ще се справят с такива невероятни гадини сами, без чужда помощ?  Rolling Eyes Да, да, знам, че това в крайна сметка СА братята Уинчестър!!!, но все пак е нереално според мен.

ПП: и още нещо. Извинете ме, но не се сдържам: уиканите нямат шамани  Wink

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 11:00 от Зимна роза

# 203
Да и на мен ми е чудно, защо Бог или заместника му или ангелите не се намесят. Сякаш с премахването на Кас, всички ангели барабар с рая и Бог са изчезнали и не съществуват. Много ме е яд, че прекъснаха "връзката" с рая и вече не се отваря дума за това място. Добре, че от ада има тук таме включвания  newsm78

# 204
  • В средата на времето
Много ме е яд, че прекъснаха "връзката" с рая и вече не се отваря дума за това място.

На мен също много ми харесваше тази линия. И ми е леко скучно без нея.
Иначе серията ми хареса. Дийн имаше безценни физиономии, а Сам беше толкова сладък като гушна фенската тетрадка на Беки Grinning, която от своя страна е неподражаем образ. Страшна е! Simple Smile

Едно не можах да разбера: защо Краули изрази надежда, че Сам и Дийн ще очистят левиатаните? Нали все пак става въпрос за върховни гадове, а Сам и Дийн са обикновени хора.

Защото типично в стила на SPN, Уинчестър са доказали на практика, че могат да затрият почти всичко що мърда Laughing И дори да не го затрият во веки веков, поне създават доста неудобства. А Краули по-скоро го раздаде малко като шеф и кройка Simple Smile

# 205
За градинарките:

# 206
 Joy Joy Joy  Миркааа  Ама е сладък, нали  Heart Eyes  Каква координация, каква съсредоточеност, какви устни, какви ...  Какво си ни постнала! Миркааа, Мирка  Crossing Arms   Rolling Eyes Embarassed

# 207
За Кастиелките/Мишанките (?!):
(цъкабъл)

# 208
  • # супернатурална #
За Мараканките

За Импалака  Wink

За Люс, щото тъкмо си беше възстановила дишането и сърдечния ритъм Laughing

# 209
Какво езичеее...  Heart Eyes
Ах, и вързано Сами!  Blush

Общи условия