SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 30 613
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Розенце
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[...] твоите тръпки са и мои тръпки  Laughing
Joy Ееее, не е на добре това. Ти все пак си работеща и не искам заради мен да подадеш някой грешен сигнал. ЦЪК! Mr. Green

Amore,
Не се съмняСвай, че ми е било мъчно за теб, но още повече ме тормози, че не мога да прочета постовете с форумския епизод, защото все още съм две теми назад и на пустата ванкувърска конвенция Crazy Crazy Crazy .

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 17:56 от Impala

# 256
  • # супернатурална #
Инче, откога те чакам, едва ти го опазих (от себе си) Много голям, много красив, доста влажен

Joy Ееее, не е на добре това. Ти все пак си работеща и не искам заради мен да подадеш някой грешен сигнал. ЦЪК! Mr. Green

Аа, не се притесньосвай, аз вече бях свършила. След твоя цък бих свършила отново  Flutter

Розе, душата си я продадох на безценица, но това беше единствения начин да си пробутам и тялото  Laughing

# 257
Импалка, относно спойлера - надявам се да е Дийн  Praynig

Джен, за епизод 13 аз намерих това - This episode involves a strange cult and a one night stand.

Източник - http://www.spoilertv.com/2011/11/supernatural-episode-713-slice-girls.html

Предполагам, че и двата спойлера са един и и същ епизод.

Розе, душата си я продадох на безценица, но това беше единствения начин да си пробутам и тялото  Laughing
 Joy Joy Joy Joy Добра сделка си направила.

Дай да се посмеем малко на Дженсън  hahaha
Много як манип  Joy

А сега малко истински моделски Дженсън  hahaha hahaha Смех, смех  Joy

С глас съм се смяла на коментара под следващата снимка  Joy

You’d think he’d be wearing wallpaper pants.

И за финал "тухлените гащи"  hahaha

# 258
 Joy Joy Joy  bouquet Хаха! Благодаря за тези снимки! Тези гащи на тухли са покъртителни. И този рус перчем.

# 259
  • В средата на времето
Боже, боже...от какво пате...какъв лебед Mr. Green На голямата снимка, с тухлените гащи, има доста женско излъчване някак Laughing Не, за сетен път се убеждавам, че не си падам по младо. Ама хич Crazy
Злате,   bouquet за тези тъй невероятни фотоси на Тренера Grinning

# 260
E не! Гледах това и заедно с големия, красив и мокър цък на Галчето ми докараха гърчове от екстаз (Да, знам, май не подбирам много-много вече Crazy ). Постът на Златето ги направи от *бърррр* - *ИУ!*  Joy Особено снимката с белия костюм - потресающа.

PS. Изи,
Интересна комбинация от 'гръбни' Grinning аватари ни се получи. Комплименти за твоя   bouquet .

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 19:32 от Impala

# 261
  • # супернатурална #
Тя Златото усети, че прекомерно се разгорещихме и нали знае, че нашите лични още не са налични, та ни заля със студен душ  Joy

Айде пак - Горещооо! - с два микрофона. Как беше - най обичам шведски душ, след шведска тройка, след шведска маса  bowuu

Силве, все забравям да ти кажа колко се хиля на аватара ти  hahaha

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 19:49 от Г. Краули

# 262
  • В средата на времето
Айде пак - Горещооо! - с два микрофона. Как беше - най обичам шведски душ, след шведска тройка, след шведска маса  bowuu

Ама Джаред как е зяпнал  Grinning А какво е шведски душ? Laughing

PS. Изи,
Интересна комбинация от 'гръбни' Grinning аватари ни се получи. Комплименти за твоя   bouquet .

Благодаря  Simple Smile Аз гръбните аватари особено ги любя. Имам си и един в червенко Laughing Според мен има много...да го наречем красота Simple Smile в един гол, женски гръб.

# 263
Е как беее, не му ли се радвате на Дженсънко

# 264
  • # супернатурална #
Радвам му се  Mr. Green Да се порадваме и на Джаредко

Но не може да конкурира Дженсън, който е хванал много кофти мода.

А какво е шведски душ? Laughing

Редуване на студена с гореща струя  Wink

# 265
  • В средата на времето
Дженсън на младини е доста по-смешен от Джаред на младини. Спор няма Grinning Пък на последните две снимки Джаред си изглежда много нормално даже Simple Smile

Редуване на студена с гореща струя  Wink

Ейц, гледай как научих нещо ново Grinning  bouquet

# 266
Хубаво ми напомнихте за стари снимки и намерих едни на Дженсън дето не ги бях виждала и просто бях Shocked Shocked Shocked

Хайде ще оставя три.Другите ги гледайте от линка.
Тук още доста такива
Нещо не ми се виждат публикуваните снимки Thinking

И две на Джаред

Да съгласна съм и аз за такава тема и мисля, че ще стане много забавно даже.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 21:43 от Jennifer3

# 267
Защо го цъкнах?! Защоооооо?!

Искате ли да направя следващата тема за J2 до 'Supernatural'? Розето имаше идея за тема, посветена на малките J2, но може да добавя и от периода до пълния им блясък Laughing .

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 21:34 от Impala

# 268
  • # супернатурална #
Аз всичко искам и все съм съгласна, питай другите  Laughing

Joy Joy

Чакай да ти оправя вкуса в устата

# 269
Искате ли да направя следващата тема за J2 до 'Supernatural'? Розето имаше идея за тема, посветена на малките J2, но може да добавя и от периода до пълния им блясък Laughing .
Искаме, искаме Grinning

А това, Галче, дълго се чудех ( Outta Joint) дали да го цъкна. Такова заглавие си сложила, че Crazy

Общи условия

Активация на акаунт