SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 615
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Джен, не ми се мисли ако братята отидат на морето за какво ще става дума  Laughing

И понеже не си спомням загадката, а дори и да си я спомня, не я знам откъде, а и понеже няма какво по-интересно да правя в момента, а и понеже също ми е и едно такова Crazy, ще дам нова загадка. Трудна я избрах  Whistling

Ако не се сетите, имам и други неща за подсказки Mr. Green Аре, мъчете се Joy

# 286
Добре дошла на mmilityy и от мен! Simple Smile Към кой отбор да те числим? (Обикновено ориентацията дали си падаме по единия, другия или И двамата братя става към началото на първи сезон, та затова толкова настоятелно питаме).

Браво на писателките ни за чудесния епизод.

най-големият букет специално за вас!

Би, браво и на теб за събирането на файловете на едно място. Само при мен ли обаче епизод 6 и втората му част след като ги сваля не ги разпознава? Останалите са pdf файлове, но тези двата въобще с нищо не искат да се отворят. Може ли специално за мен, като за неразбрала, да ми ги пратиш на мейла/скайпа (или в букито?)

Сити, много трудна загадка си избрала. Запотяват ми се стъклата на очилата и нищичко не виждам... представа си нямам какво ли може да има на снимката, камо ли от кой епизод е. Mr. Green

# 287
Сити, много трудна загадка си избрала. Запотяват ми се стъклата на очилата и нищичко не виждам... представа си нямам какво ли може да има на снимката, камо ли от кой епизод е. Mr. Green
Знаех си, че ще ви е трудно, Дейна Mr. Green

# 288
Ох Сити, по трудна не можа ли да я измислиш  #Crazy ? Дай жокер  Mr. Green

6х03  newsm78 Whistling

п.п. Линка към епизода е корегиран, сега силно се моля да няма проблем.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 23:52 от bichito

# 289
Бичи, жокер утре Grinning Сега се помъчи известно време Laughing Лека нощ, отивам да дремя кротко.

# 290
Би, Hug

Много ти благодаря, за оправянето на епизодите. Щеше ми се да си ги събера всичките. Simple Smile http://wallpaper.goodfon.ru/image/144817-1280x800.jpg (внимателно с цъкито)
(

И за да не се сърдят и останалите, поздрав за лека нощ с една от най-най-любимите ми снимки от промото на сезон 4, естествено:

http://wallpaper.goodfon.ru/image/197424-1280x800.jpg(още по-внимателно с цъкито)

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 00:01 от Dana_Scully

# 291
  • Варна
Мерси за хубавото посрещане Hug
 Към кой от братята си падам ли....ами и двамата са сладури, но някак мисля, че Дийн е повече мой тип Flutter
Сигурно сте обсъждали, но каква е реалната възраст на актьорите, които играят братята Thinking

# 292
 Към кой от братята си падам ли....ами и двамата са сладури, но някак мисля, че Дийн е повече мой тип Flutter
Сигурно сте обсъждали, но каква е реалната възраст на актьорите, които играят братята Thinking

Ооооо те повечето така казват, но после се превръщат в ненаситници  Mr. Green

А реалната възраст е: Дженсън е на 33 (1978г. е роден), а Джаред 29 (1982г.) - млади са, пък и Убавци  Heart Eyes

За теб ох, много я обичам тая снимка, ... и защо напоследък само охкам  newsm78

# 293
  • Варна

Ооооо те повечето така казват, но после се превръщат в ненаситници  Mr. Green

А реалната възраст е: Дженсън е на 33 (1978г. е роден), а Джаред 29 (1982г.) - млади са, пък и Убавци  Heart Eyes

За теб ох, много я обичам тая снимка, ... и защо напоследък само охкам  newsm78
Хубава снимка, веднага си го прибирам ДийнЧо Mr. Green

Всъщност и двамата са ми мааалко батковци, а аз мислех, че Джаред е по-малък от мен hahaha

# 294
Все повече започва да ми харесва да мИ оправяш нещо Joy
По-обезпокояващо е, че и на мен ми харесва да тИ оправям нещо, глей да не поискам и да те карам  Joy
A най-най-най-обезпокояващото е, че като нищо ще ти дам Joy .  Имам обаче една особеност, която eдва ли ще ти хареса: имам скоростен лост #Shocked Joy , но е при волана и не знам дали ще ти е комфортно. Полусериозно, не мога да си представя да карам такава кола, защото много обичам плъзгането на ръка до дясното ми бедро, обхващането на лоста с длан или само с пръсти и отривистото му дръпване назад или бутване напред, за да превключа. Такива ми ти работи Mr. Green . Затова ето ти нещо конвенционално Whistling .

Amoreee, Amore,
Ужасно трудна загадка ooooh! , чудя се дали направо да не зарежа съпротивата от приличие и да й се отдам предам Mr. Green .

Ще уважа обаче загадката на Джен.
Съжалявам за забавянето, но ето новата загадка.Дийн да не се сърдят мараканките Laughing
6.07 Family matters

mmilityy,
Хайде още нещо от мен: внимателно цък!, особено втория път Grinning .

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 01:51 от Impala

# 295
млади са, пък и Убавци  Heart Eyes

ами щом толкова ги хвалите, ще ги взема...

айде от мен да мине

а колкото до загатката на Инчето и аз не се сещам... отивам да преговарям  Crazy

# 296
Добро утро. Някой да има нужда от баня с :
http://s4.hubimg.com/u/324815_f520.jpg

hahaha

# 297
  • гр. София
Добро утро. Някой да има нужда от баня с :
http://s4.hubimg.com/u/324815_f520.jpg

hahaha

Аха, а който не иска баня ще бъде застрелян от моториста с тъмните очила и зеления мотор, така ли да го разбираме? На принципа "няма не искам" Laughing

Би, благодаря за труда, че си събрала епизода на едно място  Hug   bouquet

# 298
Хаха, не не разбираме така, а цъкаме на линка който е над тази снимка Simple Smile Защото снимката е голяма и ще заеме място. А моториста е Дженсън.

# 299
  • гр. София
Съвсем правилно те разбрах,  Peace но много забавно се е получило - който каже, че не иска баня - БУМ!  Laughing

Имам едно предложение - какво ще кажете някоя от следващите теми да посветим на оръжията в сериала? Доста са и предполагам, че ще бъде интересно да съберем целия арсенал на едно място.

Общи условия

Активация на акаунт