SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Аз пиша само, за да запазя ред на Диана, която в момента няма достъп до компютър.
Ако никоя от вас не е започнала да пише продължение, моля, изчакайте я до довечера.

# 541
  • гр. София
То и без това си е неин ред. Май се извъртяхме вече по веднъж всички желаещи. Сега пак отначало  Grinning
Ако някой иска винаги може да се включи, когато прецени. Всеки е уелкъм  Grinning

# 542
  • # супернатурална #
Аз ще се включа като се стигне до къпене, хапане...тия три работи. Татко Джон няма да го осмъртявам, даже и с малката смърт  Wink А сега малко да си украся поста  Laughing

Диана, няма как да си четем мислите, а и нямаше да е интересно ако предварително имаме сценарий за сценария  Laughing Продължението на Би следва логиката на сериала, където "совите не са това, което са" Сега ще видиш как ще ти стане още по-забавно да намериш начин да измъкнеш Джон.  Peace Аз, да си призная, исках да опукаме Хербьорг   Blush , щото е руса и хич не се идентифицирам с нея  Joy Но Розето беше упорита и последователна и я спаси.  Laughing

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 16:17 от Г. Краули

# 543
... Аз, да си призная, исках да опукаме Хербьорг   Blush , щото е руса и хич не се идентифицирам с нея  Joy Но Розето беше упорита и последователна и я спаси.  Laughing

и аз  Embarassed Embarassed Embarassed. Ама не защото не се оприличавам (и без това нямам нищо общо с външноста й) с нея и искам момчетата да са все самотни и нещастни, нееее, а ми защото ми харесва да са свободни и необременени от емоционални връзки.
Но се съгласявам и на този вариант, само мир да има.
Диде, Джон нямам ни най малко намерение да го трепя. Все пак това е татко Джон  Hug

# 544
  • гр. София
Аз, да си призная, исках да опукаме Хербьорг   Blush , щото е руса и хич не се идентифицирам с нея  Joy Но Розето беше упорита и последователна и я спаси.  Laughing

Галченце мило  Hug, можеш да се идентифицираш с когото си искаш, стига това, което се случва на съответния герой да ти допада  Grinning За отъждествяване с герой не е нужно да има нито физическа прилика, нито съвпадение на имената или градовете по местоживеене, нито нищо.
На мен, ако ми хареса това, което става с някоя марсианка, веднага ще се отъждествя с нея без да се интересувам, че внезапно ще съм се сдобила с 5 очи, 3 ръце и симпатични антенки на главата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Едит: за всеобщо успокоение ще кажа, че никога не съм мислила да оставям Хербьорг постоянен персонаж така или иначе  Wink Визията ми за нея беше само за няколко епизода.
Но не съм казвала да не я убивате, защото не се разбираме предварително какво ще пишем. Аз просто си я връщам обратно и така.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 16:54 от Зимна роза

# 545
Благодаря за разбирането. Ох, само да знаете какво съм ви приготвила... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама ще стане след около час и половина. Просто току що се връщам. А, Краули, какво означава, че няма да умъртвиш Джон дори и с малката смърт? Каква е тая малка смърт да попитам и сигурно да се изявя като абсолютна невежа. Embarassed

# 546
  • # супернатурална #
Аз, да си призная, исках да опукаме Хербьорг   Blush , щото е руса и хич не се идентифицирам с нея  Joy Но Розето беше упорита и последователна и я спаси.  Laughing

Галченце мило  Hug, можеш да се идентифицираш с когото си искаш, стига това, което се случва на съответния герой да ти допада  Grinning

Розе, права си. За русото се пошегувах, аз и руса съм била  Laughing Истинската причина поради която не се идентифицирам с Хербьорг е, че тя и изобщо връзката им със Сам е..как да кажа...доста романтична, а този вид романтика и силни чувства вече не са за мен. За себе си знам, че вече никога няма да се влюбя (то и да пази Господ  Mr. Green ) но пък шах мога да си играя до скъсване  Joy

Диана, малка смърт, голямо "О", кулминацията...моля те, кажи, че си ме разбрала да не се червя да навлизам в подробности  Laughing

...  защото ми харесва да са свободни и необременени от емоционални връзки.

И на мен така  Peace

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 18:26 от Г. Краули

# 547
O, Галче, о-подобности ме едно бързо с някоя снимка или кадър Joy .

# 548
  Галче,  ами не си много красноречива  newsm78 Outta Joint Grinning  Иначе, ако искате натръшкайте всички в историята, без двамата главни и Боби, обичам да чета форумните епизоди  atwork

# 549
  • # супернатурална #
O, Галче, о-подобности ме едно бързо с някоя снимка или кадър Joy .

В смисъл да ти демонстрирам или да ти предизвикам  Rolling Eyes

Галче,  ами не си много красноречива  newsm78 Outta Joint Grinning 

Люс, почерпи се от второто и разкажи красноречиво...или нечленоразделно  Laughing

# 550
А Shocked ! Ма тя демонстрацията рУши като в "Здрач" n-ти номер. Одобрявам, но предпочитам да ми гО предизвикаш. Почти успя, благодаря   bouquet .

%€§@№ *хапе си юздата до кръв*

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 18:51 от Impala

# 551
Оооооо, разбрах Laughing Laughing Laughing

Я аз да ви задам една питанка...Не мога да изчета всички епизоди от началото до тук толкова бързо, та според историята, която върви до тук, Сам бил ли е в Ада изобщо?

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 19:28 от Diana Sunrise

# 552

Дженсън ме уби накрая на клипа Joy

# 553
Здравейте.
Малко спойлери
1.за 7.11 епизод
When speaking with Meghan Ory (aka Once Upon a Time‘s Ruby aka Red Riding Hood), I was sure to run by her the synopsis for Supernatural‘s Episode 11, in which she plays Sally, “a frightened working girl who comes to Sam for help.” Issue No. 1: Why is Sally “frightened”? “Life’s hard when you’re turning tricks,” she explained. “Plus, there’s some stuff going down at the place that she works, and she has nowhere to turn except to Sam.” Issue No. 2: Why Sam? “He’s in the right place at the right time.” Issue No. 3: Um, what is this ‘right place” that Sam is at, where he’s rubbing elbows with working girls? A cathouse? “No, no, no,” Ory corrected with a laugh. “Sally works out of a truck stop. She’s a good girl who’s doing everything she can to survive, and Sam is there to help her do that. ” And Issue No. 4: Will there be (gratis) sparks with Sam? “Aren’t there always sparks with Sam? At any given moment?” Ory countered, effectively.

2.Ясен е кой ще има гореща сцена с Дийн в 7.13 епизод.Беше му време на Дийн вече Laughing.Актрисата е играла в Дневниците. Те нещо много актьори обменят със СПН.Бела, Балтазар,гаджето на младия Дийн в 4.13 епизод
Повече http://www.tvline.com/2011/11/supernatural-season-7-episode-13-sara-canning/

И накрая знаете ли къде е учила актрисата, играла Бела от спн?" She graduated with a BA in English and Drama from Winchester University in the U.K." Просто какво съвпадение. Laughing

# 554
Джаред Heart Eyes - Някои от нас са високи... Laughing Laughing Laughing

Поздрав
От както изгледах Музикалния пътеводител към втори сезон, тая песен ми се е загнездила в съзнанието и се влюбих просто Heart Eyes

Хах,  леля Джена Laughing
А гаджето на младия Дийн от 4.13 се казва Кандис Акола или Каралайн в Дневниците и от средата на втори сезон направиха героинята й да не изглежда толкова празноглава гъска. Вероятно се дължи на превръщането й във вампир Rolling Eyes

Относно Бела, която я обожавам заради тоя английски акцент между другото...Няма нищо случайно в тоя живот. Всички дребни детайли в живота ни са навързани с други дребни детайли от живота на други хора като свински черва Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 20:20 от Diana Sunrise

Общи условия

Активация на акаунт