My Toys - В света на играчките - 43!

• 49 024
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Честито на ДИДИ! Да е жива и здрава малката принцеса..   ylinfant

# 76
Честито и от мен за хубавата новина   bouquet

Да попитам за колко време обработват оръчките - в акаунта ми стои " Поръчката се обработва" от около седмица  newsm78 Имам потвърдителен мейл  Peace

# 77
Здравейте,момичета харесах си в тойса мега блок с Дора,но имаме маса на коят пасва на дребното лего дали някой знае дали мега блок са съвместими с това дребното на лего?

# 78
Диди, да ви е честито второто съкровище! Да расте красива, умна и обичана, много да ви радва и много да се обичкат с Тони Heart Eyes  bouquet!

здравейте момичета,моят син който е на 2.8г си е поръчал боклукчийски камион от Дядо Коледа ,но в сайта не успявам да намеря такъв,може ли да ме ориентирате къде да търся.Благодаря ви предварително. Hug
Ние имаме този сигурно от година и половина и все още е здрав, а е най-експлоатираната играчка.

# 79
Честито на мама Диди  stork-girl Да ви е живо и здраво малкото бебче, да ви радва и да го слушкате мноого  Laughing   bouquet

# 80
...Ние имаме този сигурно от година и половина и все още е здрав, а е най-експлоатираната играчка.
Хи хи хи Лили  Laughing  и ние се "возим" на Dickie почти трета година  Grinning  при това на оранжевия за 10 евро, изключително здрав излезе, нищо счупено до ден днешен  Peace

katericata Мега Блокс и дребното Лего са с много различен размер блокчета, няма да паснат масите.

# 81
  • Дивия Северозапад
Хи хи хи Лили  Laughing  и ние се "возим" на Dickie почти трета година  Grinning  при това на оранжевия за 10 евро, изключително здрав излезе, нищо счупено до ден днешен  Peace
Кой е този оранжевия за 10 евро?

# 82
лелеее мислех си ,че само моят син има такава шантава приумица да иска камион за боклук.Явно доста малчовци имат такава слабост.А могат ли да се понамалят малко с някой код или .....,че 50лв за камион Sad.Благодаря ви момичета,страхотни сте,аз от голямо лутане нищо не намерих  bouquet

# 83
Честито бебче, Диди! Да ви е здраво, послушно и добричко като мама Simple Smile

# 84
  • Варна
Момичета сигурно въпросът ми е сто пъти разискван,но искам отново да ви попитам,какво ви е мнението за тези шейни  http://www.mytoys.de/Stiga-Schlitten-Snow-Racer-King-Size/Schlit … a01.17.15/1494340  -не знам дали правилно съм копирала линка,моля да ме поправите.Дали тук в България се продават и на какви цени.Гледам ,че във немския ебей,се разиграват за по около 40 евро,което е три път и по-малко от реалната цена във  сайта и имам възможност да взема,но искам да чуя вашето мнение-хубави ли са,тежки ли са,струват ли си парите или по добре някоя по обикновена дъска.Стават ли само за дърпане или трябва да са по баир за спускане и въобще всякаква информация ще ми е полезна,за да мога по бързо да се ориентирам за новогодишния подарък.

# 85
Eeeeeeeeee Диди честито ти бебче 1stroller  Party Time newsm51
Да ви е жива и здрава и много да слуша кака Тони.Вчера ти гледах линийката и видях че наближава щастливия момент.Бързо възстановяване от мен.

И да не е спам имам 2 въпросчета,някой поръчвал ли е този календар да каже какво представлява,не е описано http://www.mytoys.de/Polly-Pocket-Polly-Pocket-Adventskalender/K … lender.04/2310338

и тези комплекти горното плик ли е или олекотена завивка http://www.mytoys.de/Global-Labels-Wende-Kinderbettw%C3%A4sche-H … 689?query=2353689

# 86
Ей, че хубава новина - Честито бебче Диди!
Да Ви е здраво и не много плачливо, а на теб бързо възстановяване  Heart Eyes

Благодаря, че ми отговори Иве, но как да процедираме, че да дойде до 1.12, та да си го ползваме адвентскалендара на плеймобил с принцесата (веднага си изчиствам кутията Embarassed

# 87
Момичета сигурно въпросът ми е сто пъти разискван,но искам отново да ви попитам,какво ви е мнението за тези шейни  http://www.mytoys.de/Stiga-Schlitten-Snow-Racer-King-Size/Schlitten/Wintersport/KID/de-mt.sp.ca01.17.15/1494340  -не знам дали правилно съм копирала линка,моля да ме поправите.Дали тук в България се продават и на какви цени.Гледам ,че във немския ебей,се разиграват за по около 40 евро,което е три път и по-малко от реалната цена във  сайта и имам възможност да взема,но искам да чуя вашето мнение-хубави ли са,тежки ли са,струват ли си парите или по добре някоя по обикновена дъска.Стават ли само за дърпане или трябва да са по баир за спускане и въобще всякаква информация ще ми е полезна,за да мога по бързо да се ориентирам за новогодишния подарък.

Тая шейна е страхотна, имаме я! Ако я намериш за 40 евро, изобщо не се колебай! Само не знам колко ще ти е доставката - все пак е метална и тежи. Много бърза шейна, за спускане е, има спирачка. За дърпане не знам - сигурно става, не съм пробвала, защото я кара 10-годишната ми дъщеря. Всъщност, 2 деца спокойно се возят на нея - моите и двете се спускаха едновременно с нея.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 16:18 от Анонимен

# 88
  • велико търново

И да не е спам имам 2 въпросчета,някой поръчвал ли е този календар да каже какво представлява,не е описано http://www.mytoys.de/Polly-Pocket-Polly-Pocket-Adventskalender/K … lender.04/2310338
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да ние го имаме от миналата год. съдържа 1 кукла Поли и много аксесоари от мек силикон.Дрехи ,обувки  и ботуши.Серията може да се допълва с къща кола имаме и басейн с Поли русалка с три цвята и се сменя косата от топла вода ,студена и когато е суха съответно розова ,лилава и руса и др.У нас много се играе с тези кукли почти всеки ден .
Изрично не е подходящо за деца под 3 год. защото са много малки частите. Simple Smile
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И аз търся боклукчийски камион ,но за подарък няма ли нещо по евтино от 25 евро?

# 89
Диди, честито бебче и от нас. Да са ти живи и здрави съкровищата и като пораснат да станат хубави, добри и умни като мама Simple Smile Бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт