My Toys - В света на играчките - 43!

• 48 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Продължавам да чакам съвети.. филмови герои не го вълнуват (всъщност от изброените знае само Макуин)..също не обича да слага маски и костюми.. уишлено не насочвам какво обича, защото в областите, които харесва, си има всичко..

# 511
Искам 2 колички от Cars 2, някой да ме включи?
По възможност от Русе, но в краен случай няма значение, само да не ми излязат двойно  Embarassed

Четох първия пост, но не видях код от къде мога да видя. В смисъл мисля да направя първата си поръчка за 2 коли от по 5,29 евро, доставка мога да пусна до Холандия, обаче преди малко една приятелка ми пусна муха, че първата поръчка била -15 евро. Вярно ли е и мога ли да се възползвам, ако ли не какви други кодове мога да опитам?
доставката до Бг е 15.99 евро....,но като новорегистриран може да ползваш код за - 10 евро ,но мин сума мисля 30 евро има и други кодове,които пускат на вече регисрирани ,но честно казано тук няма много кодове като в ларедут Peace...това което пиша е от четенето във форума  ...може да се вкл някой който е по-запознат от опит

# 512
  • София
Искам 2 колички от Cars 2, някой да ме включи?
По възможност от Русе, но в краен случай няма значение, само да не ми излязат двойно  Embarassed

Четох първия пост, но не видях код от къде мога да видя. В смисъл мисля да направя първата си поръчка за 2 коли от по 5,29 евро, доставка мога да пусна до Холандия, обаче преди малко една приятелка ми пусна муха, че първата поръчка била -15 евро. Вярно ли е и мога ли да се възползвам, ако ли не какви други кодове мога да опитам?
доставката до Бг е 15.99 евро....,но като новорегистриран може да ползваш код за - 10 евро ,но мин сума мисля 30 евро има и други кодове,които пускат на вече регисрирани ,но честно казано тук няма много кодове като в ларедут Peace...това което пиша е от четенето във форума  ...може да се вкл някой който е по-запознат от опит

Код си търсиш в Гугъл, иначе останалото ani-ali е написала точно и изчерпателно. Без пари няма да ти излезе поръчката  Peace По това, което си написала излиза че искаш да поръчаш 2 коли * 5,29 = 10,58 евро, а да ползваш код за -15 евро доставка  Rolling Eyes

# 513
Има код за нови клиенти -10Е/25Е - COUPONS4UXMA , валиден до 30.11.2011, дано ви е от полза  Peace

# 514
SKY* аз имам племенници на почти 6 годинки и те харесват пъзели, детски компютри, всичко което е свързано със строене. Така че избора е голям.

# 515
Грешката е при мен, мислех, че са на Дисни/Пиксар, обаче били някакви порцеланови като че ли. Така че благодаря все пак за отговорите.

jijibiji, по твоите сметки и длъжници ще ми излязат  Laughing
Мислех 2*5,29 + доставка и тогава - 15  Blush

# 516
  • София
sky* Аз съм взела на моят юнак играта със задръстването.

# 517
jijibiji, по твоите сметки и длъжници ще ми излязат  Laughing
Мислех 2*5,29 + доставка и тогава - 15  Blush
Мда, а рестото го превеждат по сметката ти направо.  Mr. Green
Кодове има за -5 евро, -8 евро, -10 евро и -10%.

# 518
  • София
Има код за нови клиенти -10Е/25Е - COUPONS4UXMA , валиден до 30.11.2011, дано ви е от полза  Peace

този - за каква минимална сума е?

# 519
  • Варна

този - за каква минимална сума е?

25 евро.

# 520
  • София
хахха, мерси, аз що ли реших, че -10 или -25...според зависи от цената Simple Smile мн съм зле.

# 521
Момичета това конче нещо специално прави ли http://www.mytoys.de/Simba-Filly-Unicorn-zum-Aufsitzen/Trends-Sa … .21.09.05/2246363 ?
Аз се побърках да търся подарък за малката ,взех зооградината на fisher price , но ми трябва и още един. Приемам всякакви идеи  Praynig

# 522
  • Sofia
Само за нов акаунт ли има опция за плащане през пей пал или аз не можах да открия  newsm78  Търсих, търсих и накрая си платих с картата.

# 523
Момичета, имам нужда от помощ  Heart Eyes харесах един камион адвенткаледар, но продавачите от ebay не го доставят извън Германия. http://www.ebay.de/itm/ADVENTSKALENDER-HOLZ-TRUCK-BEFULLEN-NEU-/ … 66366519613858307
Ако сте срещали подобен тук ще се радвам да споделите. Видях го в едно магазинче, ама беше затворено и вчера като отидох ми казаха че са го продали.

# 524
  • София
ако не намериш, може би може да ползваш http://e-top.bg/content.php?id=1

Общи условия

Активация на акаунт