My Toys - В света на играчките - 43!

• 48 724
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Привет!
Някой купувал ли е това? Имаме писан в писмото камион - паяк за коли.
http://www.mytoys.de/Dickie-LKW-mit-Pumphydraulik/Spielautos-ab- … a02.02.07/2265149
Давайте идеи от къде да го намерим. Аз само този открих.
Видях, че са предлагали още един модел, пак на Дики, но вече е неактивен. Мисля че е този в новата брошура на Хиполенд http://hippoland.net/campaign/christmas.pdf.

в джъмбо го има точно този, той е доста големичък, имай предвид Wink
до сега всичко, което имаме на тази фирма си е ок, аз не го купих заради размера, някак не подхожда на повечето му колички и освен с тази в комплекта, няма да има с какво да играе.

# 541
  • Бургас
моля, ако някой поръчва скоро да ме в включи с две играчки  Hug,
че нямам опит в онлайн пазаруването
ще се уговорим на лични за подробностите  Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 12:22 от Сарова

# 542
  • София
Привет! Не съм ви чела отдавна, но влизам да покажа какво открих за феновете на лего - УК линк + код за -10% AW11FASH Ето го в тойса
Хубав ден и успешно пазаруване на всички Hug

ПП Цената днес е друга Sad

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 11:06 от Aganka

# 543
  • София
   Здравейте, за пръв път се включвам в тази тема - можете ли да ми кажете какъв е този камион за боклук от който сте доволни и който имал звукови сигнали (доколкото разбрах), че моите искали камион, който пиукал  Laughing ooooh! Благодаря предварително!

# 544
Момичета, ПОМАГАЙТЕ ...
За първи път ще плащам с дебитна карта. Какво отбелязвате за метод на плащане?
Гледам, гледам и не мога да намеря ...
Излизат ми ето тези: PayPal, Kreditkarte(пробвам тук и когато си въведа данните, вкл. и кода за Visa Vpay - на Експресбанк ми е картата и ми изписва, че съм избрала метод Кредитна карта - не ми допускат плащането), =) Rechnung,  Lastschrift (Bezahlung durch Lastschrift ist leider nicht möglich. - изобщо не е активен за избор), Nachnahme
Какво да правя???  Sad

П.П. На всичкото отгоре и PayPal не приема картата  Cry

Благодаря, Angel Dust, Жасмин за отговорите   bouquet
...Най-добре първо ги вижте наживо в Детмаг Хепиленд на бул.Черни връх...
Ако кажа на мъжа ми хайде до Сф да видим дали ще ми хареса подаръка и ... дори не зная как би реагирал вече. До Варна успях да го замъкна няколко пъти ей така, за да видим - единия път дали ще ни хареса столче за кола (и се върнахме празни), другия път ботушки (пак се върнахме без) и N брой пъти да купуваме дрешки, ама въздържам се вече, че и той човекът си има нерви и предел (предполагам)  Sunglasses
Жасмин, страхотни предложения, но след вчерашния ден реших, че определено ще оставя идеята за по -добро, качествено и ... скъпо влакче да узрее докато пораснем достатъчно, за да го оценим, защото инвестицията вярвам е добра, но май още не сме на подходяща възраст, ще изчакам да спрем да рушим. Ако беше включена и масата в цената, ок, ама така ...
(Вчера изсипала няколко кутии с играчки, засилва се и скача върху тях, когато започна да я боли, просто си постели музикално килимче отгоре, за да й е мекичко и продължи  hahaha) Мъничка е още мъничкаааааа, а такива хубави играчки има, нямам търпение  Blush
Но ще се възползвам от насоките ти и ще се озъртам да съм подготвена Hug

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 04:43 от -Рея–

# 545
  Здравейте, за пръв път се включвам в тази тема - можете ли да ми кажете какъв е този камион за боклук от който сте доволни и който имал звукови сигнали (доколкото разбрах), че моите искали камион, който пиукал  Laughing ooooh! Благодаря предварително!

Този е със светлини и звуци. (артикул 2023724)
Има го и в Комсед, около 55 лв. беше.

# 546
  • София
има го навсякъде за 50-55 лв този камион и в хипо и в джъмбо и комсед...готин е, много даже

# 547
  • София
   Благодаря!  Hug

# 548
Нашия подарък за никулден е този камион паяк.. взех го от Хипо с наалението излезе около 24 лв.. не сме го отворили още и незнам, но Дики почти винаги са ме изненадвали приятно..

# 549
  • София
Момичета, трябва ми брокат за рисуване по дрехи  newsm78 който съответно да не се изпира после  newsm78 Някой може ли да ми помогне, къде да търся такова чудо  Hug

# 550
Момичета, нахлувам в темата Embarassed с няколко бързи въпроса
Този Глобус много ми харесва и отдавна търся подобна игра, само че не разбирам има ли избор на език, на немски не ми върши работа
http://www.mytoys.de/tiptoi-tiptoi-Interaktiver-Globus-puzzlebal … .09.02.05/1997827
или нещо подобно, ако някъде сте виждали да ме насочите.
Мога да се вкл с поръка /ако ви трябва някой Wink/ към ivasl или към jijibiji
А за това лего Атлантис някой може ли да даде отзиви:
http://www.mytoys.de/LEGO-Spiele-LEGO-3851-Spiele-Atlantis-Treas … r01.21.25/2002560
За Коледа ще купя Лего Star Wars, но ми се иска и някво по малко - тип семейна игра, ще съм благодарна за насоки    bouquet

# 551
миши има семейни игри, които не са Лего и са доста хубави.. за каква възраст търсиш? Иначе за Глобуса и аз го харесах, но заради езика се спрях.. в амазон също го имаше.. но едва ли на БГ..

# 552
  • Варна
Момичета, ПОМАГАЙТЕ ...
За първи път ще плащам с дебитна карта. Какво отбелязвате за метод на плащане?
Гледам, гледам и не мога да намеря ...
Излизат ми ето тези: PayPal, Kreditkarte(пробвам тук и когато си въведа данните, вкл. и кода за Visa Vpay - на Експресбанк ми е картата и ми изписва, че съм избрала метод Кредитна карта - не ми допускат плащането), =) Rechnung,  Lastschrift (Bezahlung durch Lastschrift ist leider nicht möglich. - изобщо не е активен за избор), Nachnahme
Какво да правя???  Sad

П.П. На всичкото отгоре и PayPal не приема картата  Cry

Доколкото знам Paypal не приема Vpay, и не става за Интернет пазаруване.

# 553
миши има семейни игри, които не са Лего и са доста хубави.. за каква възраст търсиш? Иначе за Глобуса и аз го харесах, но заради езика се спрях.. в амазон също го имаше.. но едва ли на БГ..
 bouquet Да, всъщност за семейната игра не държа да е на лего, за 7,5 год. Сега ще се разровя в амазон да видя кой език ще ни свърши работа за Глобуса Wink

# 554
Получих поръчка за около 10 дни с дхл с пъзели, домина и мп3-плеър с микрофон. Много съм доволна от всичко. Малката бонбонка обаче ми обяснява как искала лъвче като му дръпнеш опашката да ръмжи и мече  Laughing Crazy Моля за помощ при откриване на нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт