My Toys - В света на играчките - 43!

• 48 724
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, ПОМАГАЙТЕ ...
За първи път ще плащам с дебитна карта. Какво отбелязвате за метод на плащане?
Гледам, гледам и не мога да намеря ...
Излизат ми ето тези: PayPal, Kreditkarte(пробвам тук и когато си въведа данните, вкл. и кода за Visa Vpay - на Експресбанк ми е картата и ми изписва, че съм избрала метод Кредитна карта - не ми допускат плащането), =) Rechnung,  Lastschrift (Bezahlung durch Lastschrift ist leider nicht möglich. - изобщо не е активен за избор), Nachnahme
Какво да правя???  Sad

П.П. На всичкото отгоре и PayPal не приема картата  Cry

Доколкото знам Paypal не приема Vpay, и не става за Интернет пазаруване.
В банката ми я препоръчаха точно за интернет пазаруване, а и самата карта има застраховка точно за онлайн пазаруване, но защо не става newsm78 И във форума съм чела, че момичета пазаруват из интернет с Vpay ...
Всъщност аз в Тойса изобщо не мога да намеря къде да вкарам данни на дебитна карта, а не кредитна карта Sad

# 556
  • Варна
Не познавам нито един , който да пазарува с Впей, поне в чужди сайтове. Може информацията ми да е стара, нека се включат и другите.

# 557
Момичета, ПОМАГАЙТЕ ...
За първи път ще плащам с дебитна карта. Какво отбелязвате за метод на плащане?
Гледам, гледам и не мога да намеря ...
Излизат ми ето тези: PayPal, Kreditkarte(пробвам тук и когато си въведа данните, вкл. и кода за Visa Vpay - на Експресбанк ми е картата и ми изписва, че съм избрала метод Кредитна карта - не ми допускат плащането), =) Rechnung,  Lastschrift (Bezahlung durch Lastschrift ist leider nicht möglich. - изобщо не е активен за избор), Nachnahme
Какво да правя???  Sad

П.П. На всичкото отгоре и PayPal не приема картата  Cry

Не става с Vpay  Sad Моята е на Уникредит и не мога да плащам с нея тук (то къде ли мога изобщо,добре поне че Амазона и Javari я приемат все още), та ползвам картата на мъжа ми.
P.S. И на мен преди 2 години като ми изтече старата карта много ми я хвалеха картата в банката и изрично тогава ги питах дали става за интернет пазаруване, отговора беше положителен. След 1 месец разбрах, че не става   #Cussing out

# 558
 ooooh! А 2 седмици я чаках .....
Последно по темата - къде в Тойса се вкарват данни на дебитна карта?
Друга, то ясно вече, че тази не става ...

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 13:53 от -Рея–

# 559
  • София
Искам да пипитам правите ли съвместни поръчки с поделяне на доставката?! Или всеки си пазарува отделно? newsm78

# 560
  • Бургас
Искам да пипитам правите ли съвместни поръчки с поделяне на доставката?! Или всеки си пазарува отделно? newsm78

и аз питах, но никой не отговори
И искам да се включа в някоя поръчка

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 14:16 от Сарова

# 561
Поделят се доставки, но тъй като през 2-3 страници се пише кой на кого благодари за съдействието, предполагам никой няма да ви отговори с конкретни имена - нали е забранено.
Аз бих ви включила, но пробвах с нови карти не се знаеше какъв ще е успеха.

Е, успях най - после с едната и ще си отговоря сама на въпросите - дебитната карта се попълва на мястото на което и кредитната карта. Обикновена дебитна Виза на Експресбанк на мъжа ми я разпозна, нищо че е дебитна. Моята е Vpay и явно за това не я разпознава, а не защото е дебитна  Confused

# 562
  • София
Моля препоръчайте адаптер от тези http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Toilet++Trainer&productsPerPage=40 , като основно вниманието ми е насочено към този http://www.mytoys.de/KidsKit-Toilettentrainer-3-in-1-bunt/T%C3%B … .11.04.03/2262578
И още нещо - видимо това не е коледен подарък, дали е по-добре да го поръчам през януари (намаленията) или е достатъчно намален и сега.

# 563
Момичета, нахлувам в темата Embarassed с няколко бързи въпроса
Този Глобус много ми харесва и отдавна търся подобна игра, само че не разбирам има ли избор на език, на немски не ми върши работа
http://www.mytoys.de/tiptoi-tiptoi-Interaktiver-Globus-puzzlebal … .09.02.05/1997827
или нещо подобно, ако някъде сте виждали да ме насочите.
За Коледа ще купя Лего Star Wars, но ми се иска и някво по малко - тип семейна игра, ще съм благодарна за насоки    bouquet
Този глобус освен, че говори на немски, говори само, ако сте си закупили отделно tiptoi писалката (т.е. без нея направо не може да се използва).
Иначе за Лего, 'тип семейна игра', отдавна се чудя на това:
http://www.mytoys.de/LEGO-Spiele-LEGO-3844-Spiele-Creationary/LE … r01.21.37/1852704.

Аз ще пускам поръчка, ако някой има нужда от нещо спешно да пише.

# 564
  • София
Благодаря за пързите напитствия. Ще се свържа с тези, които правят общи поръчки:) Hug

# 565
  • София
Благодаря. На 2 г. сме и все още не иска гърне, та се чудя как да и привлека вниманието  ooooh!

# 566
това със стълбичката го имаме, страхотно е Peace

# 567
  • София
здравейте  Hug можете ли да ми препоръчате Лего за момиченце на 3г   bouquet

# 568
# 569
Ние имаме ето товатова ще ни го носи дядо коледа ,но с първото си играят и дъщеря ми и сина ми който още няма 2г.иначе получихме страхотни  подаръци за коледа с помощта  на една неуморна снежанка,Иве  Heart Eyes,
ще показвам после,сега дребчо се опитвам да разглоби лаптопа.....

Общи условия

Активация на акаунт