На пазар във Варна - 18

• 49 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте, можете ли да ме ориентирате къде да търся цял бански костюм? Трябва ми за плуване и едва ли ще го облека повече от 5-6 пъти, така че нямам каквито и да е изисквания относно качество, материя, марка и т.н. По спортни магазини не ми се ходи, защото там банските са от специални материи и не си заслужава да давам толкова пари за нещо, което ще се ползва броени пъти...
Една приятелка си взе бански половинки от Джъмбо за 10лв, но не знам в момента дали има и какви модели.

# 31
# 32
  • Варна
Момичета не мога да намеря инфо къде ще гостува Грузинския ансанбъл Сухишвили на 11,11!
Нито в сайта на ДКС нито на фестивалния комплекс намирам  newsm78
И билети не знам откъде се купуват.
И в тази връзка имаме ли тема къде, какво за Варна? Има толкова хубави събития, които пропускаме, а бихме могли да им се насладим. Такова беше и миналата седмица Европейското първенство по спортна акробатика. Невероятна красота, голямо събитие, а толковамалко хора разбраха и ги посетиха Sad А беше  newsm78
п.п Сега виждам, че последното ми изречение,че и входът беше свободен не ми се е постнало.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 11:27 от stenly

# 33
  • York
Стенли, в морето.нет има информация. В спортна зала - зала Конгреснана 11.11 от 20:00ч. Цена на билети от 30 до 80 лв.

http://www.moreto.net/events.php?n=149607

Няма тема за събитията из града или аз не съм попадала на такава.  Peace

# 34
  • Варна
понякога    bouquet сега остава да открия откъде билети.
Момичета приемате ли идеята да споделяме интерсени спортни, културни др. събития?

# 35
  • York
понякога    bouquet сега остава да открия откъде билети.
Момичета приемате ли идеята да споделяме интерсени спортни, културни др. събития?
Е как от къде, от билетния център в ДКС (точно до входа) Laughing

# 36
  • Там където има любов
  bouquet

# 37
От къде мога да купя топли и качествени ботушки и яке за дъщеря ми?Живея до Гранд Мол-а и всеки ден почти проверявам за нови модели /за ботушки специално/,но нищо не ми харесва!!!
Споделете,ако вече сте купили за децата си и сте доволни  Peace

# 38
# 39
  • София
От къде мога да купя топли и качествени ботушки и яке за дъщеря ми?Живея до Гранд Мол-а и всеки ден почти проверявам за нови модели /за ботушки специално/,но нищо не ми харесва!!!
Споделете,ако вече сте купили за децата си и сте доволни  Peace

да ти кажа, аз досега във Варна не съм открила такъв магазин  Rolling Eyes Пълно е с KK, Чипо и подобни, но свестни обувки няма (визирам Richter, Minimen, Pablosky, Perlina и т.н.)  Rolling Eyes Ако откриеш такъв м-н, го сподели  Praynig

# 40
  • Варна
Вярно е! Свестни ботуши няма!
Миналата година взех едни от Хуманика - Айс мен мисля се казваха, ами останах доволна. Не пропускаха изобщо вода, не се пързаляха. Тези дни видях, че имат няколко модела /тип апрески са./

# 41
Могат и да се открият по-свястни  боти и ботуши,но си е доста трудно.Масово се предлагат чипо,пипи,майки и т.н
Тази година взех на ciao bimbi и засега са ок,не пропускат вода при положение,че сина ми не пропуска локва.Миналата година взех geox и краката му винаги бяха мокри.
Дано тези се окажат качествени,че взех и за малката,а не са хич евтини.
И аз да се наредя на опашката за инфо-знаете ли къде поправят кукли,имам две наистина страхотни кукли от преди много години-големи,ходещи и плачещи.
Малката,обаче им видясметката-сега стоят с откъснати глави и вкарани мигли.
Много се надява да може някой да ги поправи,че са ми спомен от  мето детство.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 17:09 от galеnna

# 42
  • София
galеnna, от къде ги купи?
М/у другото от зимните на Geox има масово недоволство (поне тук във форума). Ние бяхме с летни и нямаше проблем, но при летните е друга работа. Аз затова не посмях онзи ден да взема от МОЛ-а Geox  Rolling Eyes

# 43
и аз да питам дали някой няма инфо дали са почнали намаленията из гранда, че не съм обикаляла скоро?

# 44
  • София
и аз да питам дали някой няма инфо дали са почнали намаленията из гранда, че не съм обикаляла скоро?

миналата седмица имаше само в няколко магазина намаление.

Общи условия

Активация на акаунт