Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте   bouquet
Ще помоля за отговор или поне предположение за отговор на следния въпрос: Чакам доставка с UPS от амазон ук. В момента съм на село и съответно я адресирах до тук. Обаче сега вече се чудя по какъв начин ще си я получа - нямат мой тел. да ми позвънят (ако изобщо дойдат до тук), а едва ли ще ме намерят на адреса. Къде мога да си търся пратката? Все още не е пристигнала, но се надявам и това да стане ... Живея в гр. Русе. Търсех инфо, но не намерих нищо  Blush

# 436
  • на малък остров в океана
nadina_81, хавлийката не пише, но предполагам че размерите са стандартни бебешки - 80 на 80 или някъде около тези сантиметри.
А що се касае за одеалцето, това всъщност е меченце за гушкане с одеалце, ама размер кат за мечето. Бебетата ги ползват за спане, и с меката част на одеалцето си търкат носленцата и това ги успокоява, или поне повечета бебета които съм виждала така правят.

здравейте ,някой имали това яке размер 5-6 или 6-7 да ми даде размер http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-floral-print-pa … catgkids,kids-new

имам такова, но зеленото на точки размер 5-6. Ако искаш, довечера ще го премеря.

# 437
  • София
Здравейте, направих поръчка от Мадъркеър и вече е диспачната, за сега имам само един отказан артикул  Praynig дано няма  и други изненади. Пак изпуснах началото на намалението, но пък не с толкова голяма закъснение  Simple Smile , та се намираха размери като за нашето момиченце.
Някой видя ли кога беше първият ден на намаления в сайта? Аз поръчвах във вторник!
Сега гледам се появиха летни рокли, панталонки и блузки за лятото, от новата колекция!

# 438
  • Бургас
Привет.
Някой може ли да каже дали тази тениска при различните големини идва с различен надпис.Примерно ако я поръчам за 2-годишно дете да бъде с надпис "I am 2",или си остава с надписа " I am 5 " .

# 439
  • Пловдив
Към момичетата, които пазаруват от OCADO - в каква опаковка получавате пратките си на английски адрес и как ви ги доставят транспортните фирми?
Пратките се получават в Англия в найлонови торби. КД ми ги слагат в кашон така както са с торбите.  Peace
Ясно  Grinning
И на мен Габко ми ги докараха в кашон, обаче какво са направили Емпреса с едно момиче от форума. Таксували са я 5 паунда за кашона  ooooh!

Да, и с мен се беше случвало с Е още преди година - бях писала и тук -  затова вече не ги ползвам - не стига, че самия кашон тежеше поне 2 кила, ами и още 5 паунда - пълна наглост...

# 440
можете ли да ми кажете колко ще ми е доставката до габко на този комплект, че немога да разбера  Confused
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 646_118504_10001_
вероятно 2.20 лв
http://www.amazon.co.uk/Philips-SCD271-00-Newborn-Starter/dp/B00 … 987766&sr=1-1
ето тук са дали на килограми 572 g

от Амазон е безплатно така ли/ за UK
Амазон имат безплатна доставка на Английски адрес и ще платиш само таксата на Габко и куриера ако ще ги получаваш по този начин
Към момичетата, които пазаруват от OCADO - в каква опаковка получавате пратките си на английски адрес и как ви ги доставят транспортните фирми?
Пратките се получават в Англия в найлонови торби. КД ми ги слагат в кашон така както са с торбите.  Peace
Ясно  Grinning
И на мен Габко ми ги докараха в кашон, обаче какво са направили Емпреса с едно момиче от форума. Таксували са я 5 паунда за кашона  ooooh!

Да, и с мен се беше случвало с Е още преди година - бях писала и тук -  затова вече не ги ползвам - не стига, че самия кашон тежеше поне 2 кила, ами и още 5 паунда - пълна наглост...
вярно много са нагли
ама кашона наистина ли тежи 2 кг  newsm78 то не е ли само картон?

# 441
  • Пловдив
Кашонът беше голям и от дебелите и тежки - както са от Спортсдирект - помня, че го теглих

# 442
Кашонът беше голям и от дебелите и тежки - както са от Спортсдирект - помня, че го теглих
Е наистина са нагли!
Моята пратка от Окадо с Габко, също дойде в кашон, малко странно опакована и омотана с тиксо, но всичо й беше наред. Кашона си беше съвсем обикновен, даже с малко зор бяха успели да съберат всичко вътре, само че тогава аз не знаех, че Окадо карат нещата в найлонови торби и мислех, че те са ги опаковали така.
Сега вече ми стана ясно  Hug

# 443
  • Пловдив
Да, и другите доставчици слагат нещата в кашони - нямам против самия кашон колкото и да е тежък.
Но да плащам 5 паунда само за това, че са сложили нещата в излишен за тях кашон - виждаха се на него етикети от друг онлайн магазин - т.е. не са го плащали те...

Да не е само спам - доста грешки правят тези дни от сайтовете - дали са претоварени не зная, но направо се излагат.
От Мадъркеър миналата седмица ми пратиха вместо столче за хранене  - предпазна решетка за камина  Shocked Добре, че момичето, за което беше столчето се съгласи да си я остави тази решетка, защото ще им трябва...

# 444
  • София
Привет.
Някой може ли да каже дали тази тениска при различните големини идва с различен надпис.Примерно ако я поръчам за 2-годишно дете да бъде с надпис "I am 2",или си остава с надписа " I am 5 " .

За съответната възраст е със съответния надпис, за 2-годишно дете ще бъде с надпис "I am 2", а за 5 - " I am 5 "

# 445
  • София
Здравейте   bouquet
Ще помоля за отговор или поне предположение за отговор на следния въпрос: Чакам доставка с UPS от амазон ук. В момента съм на село и съответно я адресирах до тук. Обаче сега вече се чудя по какъв начин ще си я получа - нямат мой тел. да ми позвънят (ако изобщо дойдат до тук), а едва ли ще ме намерят на адреса. Къде мога да си търся пратката? Все още не е пристигнала, но се надявам и това да стане ... Живея в гр. Русе. Търсех инфо, но не намерих нищо  Blush
Пратките пристигат директно на посоченият адрес.Куриера който поема пратките на UPS в БГ.  е http://www.intime.bg/ телефона е 070018877.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 12:29 от Dzuls

# 446
  • Бургас
tanini, благодаря !   bouquet

# 447
Dzuls, много ти благодаря, нямаш представа колко ми помогна и какво разкарване ми спести  Hug

# 448
здравейте мами,има ли някой който скоро мисли да пуска поръчка от теско да ме включи с 1 детко яке  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 449
  • Асеновград
Момичета, искам да попитам за точно 14 см краче какъв номер трябва да поръчам? Става въпрос за тези обувки:
http://www.next.co.uk/x482818s1

Общи условия

Активация на акаунт