Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
момичета  поръчвали ли сте от Adams? Пише ,че имат доставка до БГ за 5 паунда,как са нещата като качество и отговарят ли си на номерата?
На Адамс нещата са просто супер - и като вид, и като качество, фаворитна марка ми е и не само на мен, а и на други, които имат наблюдения върху английските магазини  Wink
Не знаех за директната доставка, благодаря за инфото, скоро не съм поръчвала оттам, че нещо много намалиха асортимента, а и цените не ми се струват същите  Thinking Но ако си харесала нещо конкретно и се чудиш, хубави са им нещата, много  Grinning
За отговарянето на номерата-ами отговарят си, даже като повечето английски марки бяха леко уголемени по последни наблюдения, не знам как са сега, дано се включи някой с по-прясна информация.
много благодаря,смятам да правя поръчка скоро че много неща харесах на моите дребосъци

# 451
  • София
Благодаря за отговора. А знаете ли 2,5 или 4,5 Tog за завивките какво е?
дебелината- едната е лятна, другата зимна...
   лятна от 3.0 - 4.5 tog
   пролетно-есенна от 7.0 - 10.5 tog
   зимна от 12.0 - 13.5 tog
All seasons - включва 2 бр завивки. Едната обикновено е 4.5 tog, а другата - 9 tog. Съответно лятна и есенна, а събрани заедно - зимна.  Peace

# 452
Някой чака ли стока с Граб Ко от камиона койот пристига днес?
В сайта ми е изписано че имам само 1 пакет, а трябва да са 2, и са ми сложили само 1 кг на пратката? Ако открият и другия пакет до колко време горе долу трябва да ми се появи и ще се появи ли изобщо?

# 453
аз чакам от камиона,който е тръгнал на 10.12,но изписваше ч`е пътува за бг преди обяд. Thinking

пп.видях е го обработват в момента Peace

# 454
БЛагодаря ти, Ujasia   bouquet

# 455
Поръчах на синът ми телефон от асда, но е кодиран знаете ли сайт от който мога да си купя мобилен телефон, но да не са кодирани?

# 456
Поръчах на синът ми телефон от асда, но е кодиран знаете ли сайт от който мога да си купя мобилен телефон, но да не са кодирани?

Срещу 10-20 лева в България могат да ти го разкодират.

# 457
можете ли да ми кажете от къде мога да си купя маратонки на свястна цена, в кой сайт да търся?

# 458
  • Wolwedans
можете ли да ми кажете от къде мога да си купя маратонки на свястна цена, в кой сайт да търся?
http://www.sportsdirect.com

# 459
Някой пазарувал ли е от la redoute co uk - проблемен ли е този сайт и кой посредник използвате, за да пазарувате от него

# 460
Някой пазарувал ли е от la redoute co uk - проблемен ли е този сайт и кой посредник използвате, за да пазарувате от него
За този сайт има доста теми изписани,може да ги прочетеш  Laughing

# 461
има за френския сайт, а тя пита за CO.UK - точно по темата  Wink
аз не мога да помогна, не съм пазарувала от него, обаче знам, че има кодове за нови клиенти, ако решиш да пазаруваш провери за кодове
http://www.vouchercodes.co.uk/search/?q=laredoute&corrected=la-redoute

# 462
има за френския сайт, а тя пита за CO.UK - точно по темата  Wink
аз не мога да помогна, не съм пазарувала от него, обаче знам, че има кодове за нови клиенти, ако решиш да пазаруваш провери за кодове
http://www.vouchercodes.co.uk/search/?q=laredoute&corrected=la-redoute

Извинявам се,помислих,че пита за френския  Ларедут   Rolling Eyes

# 463
Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт?  Thinking
http://www.mybag.com/

# 464
Искам да попитам тези, кои получават пратки с Бритс в Варна, каr смятат кг?
до 1 кг=1 кг това знам, ама тая жена от секонд скъсала ме, смята на кг -
1,6 кг=2 кг
2,85=3 кг
1,4 кг=2 кг
не съм стисната, ама вече бая пари излезли newsm78

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 22:58 от vishenka

Общи условия

Активация на акаунт