Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте искам да попитамотговарят ли си обувките на Джордж?

# 91
Някой пазарува ли от Sainsburys? Има ли доставка до английски адрес?
А някой пазарува ли адаптирани млека от Англия?

# 92

Аз пазарувам адаптирано мляко Аптамил и пюрета на хип от Теско,но Габко прецакаха адреса за доставка в Англия и сега се чудим как отново да поръчваме и кой превозвач да ползваме

# 93
  • Пловдив
Аз съм поръчвала Аптамил и бебешки каши от Окадо, абсолютно безпроблемно ми мина доставката.
Теско и Сейнсбърис ми скъсаха нервите, то не бе закриване на акаунти, теглиха пари, връщаха, пък чудене и маене, ще дойде ли, няма ли да дойде пратката ...
А цените на адаптираните млека са едни и същи навсякъде, така че е все тая откъде ще поръчаш  Peace

# 94
Аз съм поръчвала Аптамил и бебешки каши от Окадо, абсолютно безпроблемно ми мина доставката.
Теско и Сейнсбърис ми скъсаха нервите, то не бе закриване на акаунти, теглиха пари, връщаха, пък чудене и маене, ще дойде ли, няма ли да дойде пратката ...
А цените на адаптираните млека са едни и същи навсякъде, така че е все тая откъде ще поръчаш  Peace
Мила,а кой превозвач ползваш?

# 95

Аз пазарувам адаптирано мляко Аптамил и пюрета на хип от Теско,но Габко прецакаха адреса за доставка в Англия и сега се чудим как отново да поръчваме и кой превозвач да ползваме
аз точно от Аптамила се интересувам
и също се чудех за адреса им, тъй като докато се регистрирах в Sainsburys не можах да го изпиша целия  newsm78
А Аптамила е същият като този, който продават тук, нали? Защото опаковките са различни.
Ние в момента ползваме този http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=11115

# 96
Приемат ли се плащания с дебитна Виза ЕЛЕКТРОН на ПИБ?

# 97

аз точно от Аптамила се интересувам
и също се чудех за адреса им, тъй като докато се регистрирах в Sainsburys не можах да го изпиша целия  newsm78
А Аптамила е същият като този, който продават тук, нали? Защото опаковките са различни.
Ние в момента ползваме този http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=11115

Ние пием от 1год нагоре и според  мен е по-хубав от този в бг.По-лесно се разтваря и бебчо го обожава

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 18:40 от lil81

# 98
  • Сливен
Момичета, и аз тук с чуденка кой адрес да ползвам за поръчка от Сейнсбъри, днес ми отказха една с адреса на Гив, по незнайни причини и блокиран акаунт. Та сега умувам кой адрес да запиша. От Габко ми казват да питам сейнсбъри ама те какво ще ми отговорят все тая. Някой ако има успешна доставка скоро от Сейнсбъри да каже Hug

# 99
Здравейте, има ли някой опит с поръчване от този сайт http://www.chemist-4-u.com/home.php излиза, че е английски с безплатна доставка до адрес на посредник, но "вижда" българския ми адрес в пейпал и остава опция да поръчам с карта, а се чудя дали да рискувам така. Имат и ибей магазин само с положителни отзиви, но все пак се надявам и на вашето мнение Hug

п.п. признавам, че не чета редовно и се извинявам, ако сте го коментирали

# 100
  • Пловдив
Ползвам KDshopping, много съм доволна  Peace
Аптамила не е същият, според мен е по-хубав, разтваря се по-добре и бебето ми го пие с удоволствие. Английският Аптамил 1 е до 6 месеца, 2 е пак до 6 месеца за т.нар. гладни бебета, т.е. такива, които огладняват по-често, по-засищащ е. Аз ползвам 2, макар че моят бебок е на 10 месеца, но беше много злояд и не искаше нищо друго освен кърма. Той пък взе, че прояде, чак и бузки има най-сетне Simple Smile. Аптамил 3 е за над 6 месеца, а 1+ за над година.

# 101
bugaboo друго освен мляко поръчваш ли от там, да се светна ако има други изгодни продукти за бебета. Нашето е на 29 дни  Grinning

# 102
anbibian,
аз съм поръчвала този прах за детски дрешки, но пакет от 10кг. Пера с него вече една година. Доволна съм, тогава беше на промоция, не помня колко точно. Следи го и, когато го намалят, си го вземи. Хубав е, препоръчвам го. Peace

# 103
Слагате ли си номера /от рег. при Габко/ когато си изписвате името и адреса? Нещо не ми допада идеята... Какво ще стане ако пусна поръчка без номер?

# 104
  • София
Ееее! Вярно ли е това за сеинсбъри ?! Такава хубава кошница си натрупах и само чаках аванса Sad
До новия адрес на Г не искат да доставят, така ли?
Значи- и аз на опашката- за информация някой ако има успешна поръчка от сеисбъри-до къде е.
А защото се поръчва храна ли, къкъв е проблемът?!
Queen L, ID-то си го слагам-да. Иначе,например, може пакетът да го сложат при някой друг със сходни имена и така да ти се забави получаването. При мен така бяха сложили един пакет, който нямаше ID.

Общи условия

Активация на акаунт