Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
А дали има някакви проблеми със сайта?Понеже малко ме е страх да плащам без ПП. Rolling Eyes

# 331
  • Варна
Имам 2 поръчки от getthelabel до адрес на превозвач и всичко си е наред, не мисля, че има място за притеснение  Peace

# 332
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми кажете някой сайт, в който да има избор за детски (бебешки) коледни костюмчета? Да не само Некст, защото от там ни е миналогодишния, а искам различен. Може би еленче или нещо такова   bouquet

# 333
И аз имам 2 поръчки от Getthelabel досега и няма никакви проблеми.

# 334
Благодаря ви много момичета!  bouquet

# 335
  • Софето
Момичета, можете ли да ми кажете някой сайт, в който да има избор за детски (бебешки) коледни костюмчета? Да не само Некст, защото от там ни е миналогодишния, а искам различен. Може би еленче или нещо такова   bouquet
Ето:
http://www.mothercare.com/christmas-toys-gifts-presents/b/135560 … xmas_shop_dressup

# 336
Момичета, можете ли да ми кажете някой сайт, в който да има избор за детски (бебешки) коледни костюмчета? Да не само Некст, защото от там ни е миналогодишния, а искам различен. Може би еленче или нещо такова   bouquet

Тук има, но изборът не е кой знае какъв:

http://direct.asda.com/george/christmas/gifts-for-baby/D6M1G1C5,default,sc.html

# 337
  • Бургас
Благодаря ви  Hug

# 338
Признавам, че търсих отговор на въпроса си хаотично 2-3 дни, не съм чела последователно, но ми е спешно, така че ... задавам си го и се извинявам предварително, ако ще подразня  Embarassed

От Аргос има ли доставка до БГ и ако има, каква е цената, някакъв код ...? Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 339
  • Пловдив
Здравейте! Имам въпрос към тези, които са пазарували от Get the label. В събота поръчах за пъви път от този сайт. Поръчката е регистрирана в Order history-то на сайта, но нямам потвърдителен мейл за нея. Така ли е по принцип при Get the label? Вие получавате ли потвърдителни мейли за поръчките си?

# 340
Аз направих в Неделя и получих потвърдителен майл.
Но още ми седи със статус in progress. Peace

# 341
  • Варна
Статусът си остава In progress (Dispatched status), не се променя. Моите отдавна получени поръчки продължават да си седят така  Peace

# 342
Момичета, плащате ли онлайн с дебитна карта Виза Електрон на ОББ? Опитвам се да платя поръчка в Ocado с картата на мъжа ми от неговия профил, но ми казва, че не може с нея. Моята също е дебитна Виза, но на ДСК и с нея плащам навсякъде. Къде може да е проблема?
Дали мога да платя от неговия профил с моята карта  newsm78

# 343
С тази карта на ОББ не можеш въобще да плащаш в интернет. Няма смисъл за опитваш.

# 344
някой,знае ли курсът на емпреса дали поне е тръгнал по график в петък,пък за списъци явно ще се чака

Общи условия

Активация на акаунт