Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 882
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
От deichmann може ли да се пазари с БГ карта? И колко е доставката, знаете ли? Струват ми се добри цените в момента.

# 376

Elc приемат ли бг карти между другото?  newsm78

поръчах преди седмица от там с Виза Електрон на Булбанк

# 377
От deichmann може ли да се пазари с БГ карта? И колко е доставката, знаете ли? Струват ми се добри цените в момента.

Пише, че доставката е безплатна и е с Хермес, ама дали става с бг карта незнам Simple Smile

# 378
Относно поръчките с бг Виза електрон и Асда - пробвала съм с карти на ДСК и ЦКБ и все ми ги отхвърлят. Има момичета, които успешно пазаруват с такива карти - всичко е въпрос на късмет според мен... И за протокола - Виза електрон на ЦКБ не ми се прие и от Теско, докато там на ДСК минава...

# 379
Много ви благодаря, момичета, ще пробвам тази вечер да поръчам.   bouquet

# 380
Не знам как това ще се отрази на пазаруването още, но Великобритания днес е излязла от Европейския съюз. Прави са си хората, защото изкуствено напомпаните 'дружески' условия в ЕС доста се клатят, но подозирам, че ще ни върнат визите и може да сложат мито. Силно се надявам да не е излязла чак толкова драстично.

# 381
Не е точно така, не се излиза току-така от съюза, спокойно засега Wink
Просто са извън новото фискално споразумение.

# 382
Не знам как това ще се отрази на пазаруването още, но Великобритания днес е излязла от Европейския съюз. Прави са си хората, защото изкуствено напомпаните 'дружески' условия в ЕС доста се клатят, но подозирам, че ще ни върнат визите и може да сложат мито. Силно се надявам да не е излязла чак толкова драстично.

Сигурно говориш за това http://www.investor.bg/news/article/127237/91.html , но то е съвсем различно от напускане на ЕС.
Peace

# 383

Сигурно говориш за това http://www.investor.bg/news/article/127237/91.html , но то е съвсем различно от напускане на ЕС.
Peace

По-скоро за това:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4376871
Но пак е далеч от истината,да не всяваме смут и паника без причина  Wink

# 384
Ами така го каза репортерката от Брюксел, че избледняха всички мои мечти за пътуване, пазаруване и каквото и да било. Не че съм изненадана, но колко им е да ни отрежат. И не внасям смут и паника. Ето, явихте се по-информирани и осветлихте положението.

# 385
  • Софето
*MALENA , кога беше това голямо намаление?имам някакъв спомен че беше 1-2 януари...
Миналата година на 18/19 декември са пуснали голямото намаление, но тази година повечето от половината дрехи вече са намалени. Така както намаляват сега всеки ден по нещо е по не удобно за нас, докато намалят всичко и половината неща свършили  Crossing Arms

# 386
  • София
Здравейте, сигурно е обсъждано хиляди пъти, но аз сега попадам на темата... Порових се и с търсачката, но откривам само стара информация, и то противоречива. За ASDA ми е въпросът,  преди съм се опитвала сама да поръчам - без успех, след това само с посредник. Наскоро позната ми каза, че успешно си поръчва често от там, с българска карта, на адрес на посредник. Има ли някой с успешни поръчки от там и плащане с Виза Електрон на ПИБ? И ако да - къде е тънкостта? Билинг адресът също да е адресът на превозвача? Възможно ли е, нали това е адресът, на който е регистрирана самата карта?

Аз имам поне 5-6 може и повече поръчки от АСДА с Виза Електрон на ПИБ (дебитна), като и при мен билинг и шипинг адреса са на превозвача.

Току що ги преброих - точно 8  Grinning

# 387
 waveyЗдравейте  момичета.Искам да помоля,ако някоя от вас,която живее в Бургас и мисли скоро да пуска поръчка от Теско да се свърже с мен на лични.Искам да поръчам на момченцето си якенце за 10 gbp,ако има желаещи да си разделим доставката Heart Eyes

# 388
  • Варна
От Zara може ли да се плаща с БГ карти, както е в Gap? Или задължително трябва да се ползва посредник?

# 389
От Zara може ли да се плаща с БГ карти, както е в Gap? Или задължително трябва да се ползва посредник?
От Зара първо не приемат БГ карти и второ, не приемат и БГ IP адрес на компютъра. Аз когато им пуснаха сайта звънях няколко пъти и ме мотаха нещо, че не би трябвало да има проблем с плащането, ама си има проблем и не става.

Общи условия

Активация на акаунт