Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
*MALENA , кога беше това голямо намаление?имам някакъв спомен че беше 1-2 януари...
Миналата година на 18/19 декември са пуснали голямото намаление, но тази година повечето от половината дрехи вече са намалени. Така както намаляват сега всеки ден по нещо е по не удобно за нас, докато намалят всичко и половината неща свършили  Crossing Arms

bouquet Heart Eyes

# 391
  • Варна
От Zara може ли да се плаща с БГ карти, както е в Gap? Или задължително трябва да се ползва посредник?
От Зара първо не приемат БГ карти и второ, не приемат и БГ IP адрес на компютъра. Аз когато им пуснаха сайта звънях няколко пъти и ме мотаха нещо, че не би трябвало да има проблем с плащането, ама си има проблем и не става.

Благодаря   bouquet И на мен ми се въртеше нещо такова в главата, ама реших да питам за по-сигурно. Жалко, че в сайта има хубави детски дънки, а в магазина нещо им е доста беден асортимента. Май ще се насоча към Next за поръчка. Някой да има случайно някой от следните модели да ми каже как са - тези, тези или тези ?

# 392
  • София
smile29, дъщеря ми има вторите ... едни от любимите й дънки са  Peace, хубави са много, и на мен ми харесват, първите, които си показала също сме имали, но бяха от лятната колекция /същият модел/, тънички, изчистени, скини джинси, и те са хубави  Peace
Само за третите не мога да кажа нищо ...

# 393
Здравейте момичета, искам да попитам някоя от вас поръчвала ли е от сайта на direct.asda и по-точно Geogre? Харесала съм едно бебешко одеало и една хавлийка за баня, на които пише размер one size, имате ли представа горе-долу какво ще рече това. Цените са повече от атрактивни и ме съмнява дали не са много малки, благодаря ви“

# 394
Здравейте, момичета!
Имам проблем с регистрацията в Теско. Вкарвам ето този тел. +44 7833197527 (на габко) и не ще и не ще да го приеме ... Пробвах с две нули, пробвах без празна позиция, с празна ... не става. Някакви идеи  newsm78

# 395
  • София
Здравейте, момичета!
Имам проблем с регистрацията в Теско. Вкарвам ето този тел. +44 7833197527 (на габко) и не ще и не ще да го приеме ... Пробвах с две нули, пробвах без празна позиция, с празна ... не става. Някакви идеи  newsm78

Напиши го по следния начин: 07833197527

# 396
  • на малък остров в океана
Здравейте момичета, искам да попитам някоя от вас поръчвала ли е от сайта на direct.asda и по-точно Geogre? Харесала съм едно бебешко одеало и една хавлийка за баня, на които пише размер one size, имате ли представа горе-долу какво ще рече това. Цените са повече от атрактивни и ме съмнява дали не са много малки, благодаря ви“

За да ти помогнем, дай линк.

# 397
Здравейте, момичета!
Имам проблем с регистрацията в Теско. Вкарвам ето този тел. +44 7833197527 (на габко) и не ще и не ще да го приеме ... Пробвах с две нули, пробвах без празна позиция, с празна ... не става. Някакви идеи  newsm78

И вчера и сега след съвета ти пак пробвах, не става  Sad Странното е, че въпреки това, пак изписва, че тел. трябва да започва с 0 ... "You must supply a valid telephone number for “Evening tel no”. Telephones numbers must begin with '0' and can only contain digits"
и само дигитс-и изписвам
офффффффффф

# 398
  • Пловдив
Да няма някъде интервал сложен - ако си копирала телефона, а не си го изписала ръчно може отпред да има интервал, който да трябва да се махне

# 399
В сайта на "KAREN MILLEN",дали минават бг карти,някой да знае?
http://www.karenmillen.com/

# 400
  • София
Здравейте, момичета!

И вчера и сега след съвета ти пак пробвах, не става  Sad Странното е, че въпреки това, пак изписва, че тел. трябва да започва с 0 ... "You must supply a valid telephone number for “Evening tel no”. Telephones numbers must begin with '0' and can only contain digits"
и само дигитс-и изписвам
офффффффффф

Тогава пробвай 07833 197527  Rolling Eyes В моя акаунт на моб. тел. съм написала този на превозвача без интервали, а отдолу, дето е разделено на две полета съм го сложила същия, като в първото кода, във второто номера. Ако и така не стане, не знам. Изписвай го ръчно, а не го копирай  Peace

# 401
  • Düsseldorf
Много страненн този сайт, има модели обувки, които като пусна търсачка излизат само в английския сайт, в немския ги няма... Bärenschuhe да произвеждат специално за Англия  newsm78

От deichmann може ли да се пазари с БГ карта? И колко е доставката, знаете ли? Струват ми се добри цените в момента.

# 402
  • Варна
smile29, дъщеря ми има вторите ... едни от любимите й дънки са  Peace, хубави са много, и на мен ми харесват, първите, които си показала също сме имали, но бяха от лятната колекция /същият модел/, тънички, изчистени, скини джинси, и те са хубави  Peace

Благодаря ти за отговора   bouquet Тези дни ще поръчвам, най-вероятно вторите, дано само не са много тънки. Тези, които вие имате са страхотни, но реших, че дъщеря ми е малка още такива по-фешън и ще ги направи на нищо на площадката, та затова се спрях на по-евтините засега. А иначе като номер отговарят ли си? Тя е висока 85 см и трябва 1,5-2 год. да поръчам, нали? В дължината няма проблем, ако са дълги, само да не са широки. Че на Next дрешките май са доста уголемени, като съдя по тези, които има и носи доста време, нищо че е надхвърлила възрастта им по етикет доста  Grinning

# 403
  • София

Благодаря ти за отговора   bouquet Тези дни ще поръчвам, най-вероятно вторите, дано само не са много тънки. Тези, които вие имате са страхотни, но реших, че дъщеря ми е малка още такива по-фешън и ще ги направи на нищо на площадката, та затова се спрях на по-евтините засега. А иначе като номер отговарят ли си? Тя е висока 85 см и трябва 1,5-2 год. да поръчам, нали? В дължината няма проблем, ако са дълги, само да не са широки. Че на Next дрешките май са доста уголемени, като съдя по тези, които има и носи доста време, нищо че е надхвърлила възрастта им по етикет доста  Grinning

Доколкото разбрах ще поръчваш скини моделът без никакви апликации, изчистените дънки ... абсолютно си отговарят спрямо ръстта на детето, нашите бяха размер 2-3 години, дъщеря ми носи точно докато стана 98 см, после почнаха да късеят, за ширината не се притеснявай ... моделът е скини, така че широки няма да са  Peace, пък и имат коригиращ ластик в талията, така че всичко ще бъде наред  Peace
И аз бих заложила на размер 1,5-2 при ръст 85 см  Peace

# 404
em4eto и змейковица, много ви благодаря за търпението да се занимавате с мен  Hug
Най - после успях - не зная точно как - въведох тел. ръчно, но и отговорих на въпроса по какъв начин съм разбрала за сайта, а при предните опити бях пропуснала. Не зная кое от двете помогна, но благодарение на вас не се отказах   bouquet
Само докато успея да се рег., забравих какво исках от този сайт  Embarassed но нищо - отдавна му се каня. До сега все в общи поръчки съм участвала.

Общи условия

Активация на акаунт