Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • В кошера...
Това за закръглянето на кг важи само за първия - също както телефоните таксуват 1 минута, дори да са 2 секунди. Защо ще закръглят така - нали има калкулатори, ако не има се смята!
Как е с бебешките колички - кой превозвач ползвате до Бургас?

# 466
Искам да попитам тези, кои получават пратки с Бритс в Варна, каr смятат кг?
до 1 кг=1 кг това знам, ама тая жена от секонд скъсала ме, смята на кг -
1,6 кг=2 кг
2,85=3 кг
1,4 кг=2 кг
не съм стисната, ама вече бая пари излезли newsm78
Оф и  при мен е така,голяма калкулация няма как,но са малко по-добре от лео експрес,от които още с първата ми пратка ме ушушкаха,на всичкото отгоре дошли на адрес без да звъннат по тела,а ние бяхме по-лекари него ден ,незнам до кога от софия-до прожинцията ще ни излиза 2 пъти по-скъпо отколкото от англия до бг.

# 467
Само да кажа, понеже се коментираше този въпрос с Теско- след обичайното мотаене - поръчка - потвърждение - изтриване - пак поръчка с друга карта (с която пък друг път са ми изтривали) и т.н  накрая си мина поръчката - за съжаление с картата на ПИБ, която принципно не я харесват много и е с вероятно с най-неизгодния курс на паунда. Та с други думи слуховете, че вече не може да се поръчва от Теско с дебитна карта са силно преувеличени Wink

# 468
Има ли превозвач, който смята доставката до грам?

И някой може ли да ми каже колко може да се задържи една пратка с Г? Само до пристигането на следващия курс или може и до по-следващият?

# 469
Май КД,но пиши и ги питай.Ако е по-малко от кг се заплаща 1 кг.
 Peace

# 470
Има ли превозвач, който смята доставката до грам?

И някой може ли да ми каже колко може да се задържи една пратка с Г? Само до пристигането на следващия курс или може и до по-следващият?
и до следващия, но не с твоя пратка а техен, те пак пращат мейл, че имаш стара пратка и ако не си я вземеш ще ти начислят 5 лв такса

# 471
Само да кажа, понеже се коментираше този въпрос с Теско- след обичайното мотаене - поръчка - потвърждение - изтриване - пак поръчка с друга карта (с която пък друг път са ми изтривали) и т.н  накрая си мина поръчката - за съжаление с картата на ПИБ, която принципно не я харесват много и е с вероятно с най-неизгодния курс на паунда. Та с други думи слуховете, че вече не може да се поръчва от Теско с дебитна карта са силно преувеличени Wink
без проблеми пазарувам една година с карта на ПИБ и дори не мислила, че Теско отказват поръчки Rolling Eyes това за мен новина hahaha поръчам, плащам, получавам newsm78

# 472
Някой чака ли стока с Граб Ко от камиона койот пристига днес?
В сайта ми е изписано че имам само 1 пакет, а трябва да са 2, и са ми сложили само 1 кг на пратката? Ако открият и другия пакет до колко време горе долу трябва да ми се появи и ще се появи ли изобщо?
Чак след като пристигне в БГ и го обработят ти изписват колко точно пакета са  Peace

# 473
без проблеми пазарувам една година с карта на ПИБ и дори не мислила, че Теско отказват поръчки Rolling Eyes това за мен новина hahaha поръчам, плащам, получавам newsm78

Същото и с дебитна Виза електрон на ДСК, минава навсякъде.  Peace

# 474
миналата седмица с ПИБ дебитна, с която си плащам навсякъде, не можах и не можах да платя в Теско и се отказах

# 475
Въпрос на късмет - моята не мина в Джордж...

# 476
Момичета, моля кажете кои посредници правят поръчки от NExt offers, M&MDirect и H&M?

Реших да позлвам услугите на Габко,но като се регистрирах на личната страница пише,че не изпълняват поръчки от тези сайтове, тези-онези превозвачи и те... ии въобще голяма каша настана Sad

П.П Малко съм боса по тая тема, затова да питам колко горе долу да очаквам да платя за банкови преводи, ако нямам издадена карта на съответната банка? Знам,че тарифите са различни, но приблизителна цифра да споделите за сума 200лв примерно. Имам и PayPal - по изгодно ли ще ми е с тях платя?

Мерси предварително!   bouquet   

# 477
Въпрос на късмет - моята не мина в Джордж...

И там минава от време оно. Не помня конкретно в Джордж дали имаше да се посочи вида на визата, но аз винаги тикам на Виза, не на Виза електрон и явно се лъжат, че е кредитна. Пробвай.

# 478
Момичета, моля кажете кои посредници правят поръчки от NExt offers, M&MDirect и H&M?

Реших да позлвам услугите на Габко,но като се регистрирах на личната страница пише,че не изпълняват поръчки от тези сайтове, тези-онези превозвачи и те... ии въобще голяма каша настана Sad

П.П Малко съм боса по тая тема, затова да питам колко горе долу да очаквам да платя за банкови преводи, ако нямам издадена карта на съответната банка? Знам,че тарифите са различни, но приблизителна цифра да споделите за сума 200лв примерно. Имам и PayPal - по изгодно ли ще ми е с тях платя?

Мерси предварително!   bouquet   

Честно казано,както си го написала,не се разбира какво точно питаш за банките и картите.С пейпал се плаща,ако сайта го позволява.За Н&М има отделна тема,но е мистерия дали ще ти приемат поръчката.

# 479
  • София
Привет, момичета!

Случайно да знаете дали има активен код за ТЕСКО?!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт