Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 811
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
То май вече общи поръчки не се пускат, откакто има ограничение за бройката, поне за България. Давай с превозвач Wink

# 511
Големи са гадини. Габко ли е най-сигурен?

# 512
  • Пловдив
А минават ли бг картите - и аз си харесах няколко неща  newsm78

# 513
Ами преди нямаше проблем, минаваха си и сега би трябвало да е така, след като доставят до България.
Ама пък и аз да не ви заблудя за това ограничение, най-добре питайте в темата за буху-то Wink

# 514
За Боху-то да кажа, че без проблем пуснах поръчката по обяд, не ми даде възможност да платя с ПП, заради разликата в билинг адреса и адреса за доставка или по-скоро заради адреса в ПП и адреса за доставка Wink
Платих с картата, поръчката естествено по това време е в Прогрес, та ще си чакам до вторник-сряда, дано мине и вс е наред.
Имало и тема, но не съм я видяла  ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501776.225
Ј 3.99 е доставката до англ адрес...сега усетих, че имало и до Б-я доставка - 6.99 е

п.п.
аз докато пиша и ровичкам из акаунта Мрън е дала линк към темата  Blush

# 515
Вчера получих поредната си поръчка от Окадо.Много съм доволна от този сайт.Досега не е имало нещо недоставено,като при Асдата и после да не ми връщат парите. Поръчах на 17.12 до адреса на kdshoping и вчера-24.12 си я взех от Еконт.И от тях съм страшно доволна.
Мокрите кърпи на Johnsons са на много изгодна цена-2 кашона х 6 бр. за 10 паунда. Много са мекички.Прахове Ариел и Fairy за децата.
Имах и код за 20 паунда намаление та съвсем за без пари ми излезе поръчката. Groceries сайтовете са ми най-любими за поръчки.
Весела Коледа на всички!!!

# 516
  • гр.Варна
Вчера получих поредната си поръчка от Окадо.Много съм доволна от този сайт.Досега не е имало нещо недоставено,като при Асдата и после да не ми връщат парите. Поръчах на 17.12 до адреса на kdshoping и вчера-24.12 си я взех от Еконт.И от тях съм страшно доволна.
Мокрите кърпи на Johnsons са на много изгодна цена-2 кашона х 6 бр. за 10 паунда. Много са мекички.Прахове Ариел и Fairy за децата.
Имах и код за 20 паунда намаление та съвсем за без пари ми излезе поръчката. Groceries сайтовете са ми най-любими за поръчки.
Весела Коледа на всички!!!

Би ли споделила- кой е сайта от който поръчваш прахове, и кой е кода ?

Преди седмица си бях харесала нещо от некст - имаше секция с намалени летни неща ... Не си спомням обаче от кой некст е било- вече не намирам секция с намаления ? Някой би ли ми помогнал - в кой некст по принцип има такава секция ?

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 16:07 от marianik

# 517
Честита Коледа   bouquet

Качили са пролетно-лятната колекция в некста. Приятно разглеждане  Mr. Green
Аз отивам да набелязвам  Laughing

# 518
  • София
Честита Коледа   bouquet

Качили са пролетно-лятната колекция в некста. Приятно разглеждане  Mr. Green
Аз отивам да набелязвам  Laughing

Аз на първо четене вече сейвнах няколко линка  Flutter

Весели празници и успешни покупки на всички!
 santa2

# 519
Пуснали са новата колекция в некст директ.
Aз още в събота харесах,но сега сейфбам с хубавите цени.

# 520

И аз така  Laughing Laughing
Само където се чудя,дали за лятото да поръчвам дрехи размер 5-6г. или 7-8г.,дъщеря ми лятото ще е почти на 6г.,висока е 114см. и адски се двуомя,мисля че размер 7-8г. ще са и големи,а пък размер 5-6г.,някой дрехи евентуално ще са и малки,абе направо съм на кръстопът,някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна  Hug  Hug

# 521

Би ли споделила- кой е сайта от който поръчваш прахове, и кой е кода ?

Преди седмица си бях харесала нещо от некст - имаше секция с намалени летни неща ... Не си спомням обаче от кой некст е било- вече не намирам секция с намаления ? Някой би ли ми помогнал - в кой некст по принцип има такава секция ?

[/quote]

Сайта е ocado.com,а в момента е активен само този код при първо пазаруване- VOU9597602 -15 от 75 .
Аз си направих нова регистрация на името на мъжа ми,но платих пак с мойта карта и нямаше проблем.

# 522

И аз така  Laughing Laughing
Само където се чудя,дали за лятото да поръчвам дрехи размер 5-6г. или 7-8г.,дъщеря ми лятото ще е почти на 6г.,висока е 114см. и адски се двуомя,мисля че размер 7-8г. ще са и големи,а пък размер 5-6г.,някой дрехи евентуално ще са и малки,абе направо съм на кръстопът,някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна  Hug  Hug

Много зависи от структурата на детето. Ако е по-пълничко може би е по-добре по-голям размер. В нашия случай моята е на 7 години, висока е 130 см. Взимам й 7/8 години за горни дрехи, 8/9 за панталони, като имаш предвид че е много слаба - 21 кг е. За 114 см 7/8 ще й е огромно. Заложи на 5/6 по-добре.

# 523
Може ли някой с опит да сподели дали в next.co.uk ще се появи отново колекция есен-зима? На 3-4 набелязани артикула ми даваше наличност след 2 седмици (т.е. след Нова година), а сега в сектора 12-18 месеца има 5 дрешки Sad.

# 524
  • гр.Варна
coridda  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт