Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, имам много важен въпрос. Ще се радвам, ако някоя от вас ми отговори.  Praynig

Сестра ми носи 35 номер обувки и е голям кошмар намирането на обувки по крака й - най-вече ботуши. Та, питането ми е, ако се насочим към детските обувки, които виждам, че имат номера 34, 34, 36 - кой номер детски обувки трябва да взема, за да отговаря на 34-35 за големи?  Praynig

# 526
...........Та, питането ми е, ако се насочим към детските обувки, които виждам, че имат номера 34, 34, 36 - кой номер детски обувки трябва да взема, за да отговаря на 34-35 за големи?

Мисля UK2, който идва след номер UK13 и UK1. Т.е от номерацията за по-големи деца UK2.

# 527
Пуснали са новата колекция в некст директ.
Aз още в събота харесах,но сега сейфбам с хубавите цени.

И аз така  Laughing Laughing
Само където се чудя,дали за лятото да поръчвам дрехи размер 5-6г. или 7-8г.,дъщеря ми лятото ще е почти на 6г.,висока е 114см. и адски се двуомя,мисля че размер 7-8г. ще са и големи,а пък размер 5-6г.,някой дрехи евентуално ще са и малки,абе направо съм на кръстопът,някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна  Hug  Hug

Много зависи от структурата на детето. Ако е по-пълничко може би е по-добре по-голям размер. В нашия случай моята е на 7 години, висока е 130 см. Взимам й 7/8 години за горни дрехи, 8/9 за панталони, като имаш предвид че е много слаба - 21 кг е. За 114 см 7/8 ще й е огромно. Заложи на 5/6 по-добре.
Алекс,благодаря ти,ще се ориентирам към размер 5-6г.,с изключение на панталоните може би,понеже дъщеря ми има 3-4 панталона с размер 5-6г. и вече започват да и окъсяват  Rolling Eyes
А иначе вярно дъщеричката ти е доста слабичка,моята както казах е 114см. и почти 23кг.  Grinning

# 528
  • Sofia
Момичета, имам много важен въпрос. Ще се радвам, ако някоя от вас ми отговори.  Praynig

Сестра ми носи 35 номер обувки и е голям кошмар намирането на обувки по крака й - най-вече ботуши. Та, питането ми е, ако се насочим към детските обувки, които виждам, че имат номера 34, 34, 36 - кой номер детски обувки трябва да взема, за да отговаря на 34-35 за големи?  Praynig

И аз съм с 35 номер. За щастие напоследък си купих хубави неща от Ларедут, там 35 номер винаги е наличен при разпродажби, за разлика от другите номера (защото почти никой не го купува естествено). Иначе в Англия - да УК 2, за ботуши може и 2.5, а ако са малко умалени съм взимала и 3.

# 529
  • Пловдив
Привет, мимичета! Правилно ли съм се ориентирала, че при мъжката номерация обувки 45 отговаря на 10 или 10,5 по UK номерацията newsm78
Искам да поръчам на мъжа ми, но не искам да объркам  номера Blush
  bouquet Предварително ви благодаря!

# 530
При някои е 10.5, но при повечето 45 е 11, като че ли.

# 531
  • София
При някои е 10.5, но при повечето 45 е 11, като че ли.

uk 11 e № 46/ за маратонки/ със сигурност. Peace Стелката зависи от марката и модела ,но е между 29 и 29 ,5 см. Peace

# 532
  • Пловдив
Искрени благодарности, момичета Hug

# 533
Честита Коледа на всички!
Имам следният въпрос-искам да поръчам от Get The Label-как да процедирам?Мога ли да платя с моя карта/дебитна е/до адрес на превозвач/кой да използвам от Пловдив съм/ или да използвам услугите на посредник?
Благодаря предварително Hug

# 534
  • София, Манастирски ливади
Честита Коледа и на теб zori8!
Get the label приемат български карти, така че използвай само превозвач.

# 535
От този сайт може ли да се пазарува с българска карта - http://www.jdsports.co.uk/home

# 536
  • Пловдив
Някой пазарувал ли е от Адамс? Добро ли е качеството на дрехите? Коректни ли са? Благодаря предварително  bouquet

# 537
  • Варна
Някой пазарувал ли е от Адамс? Добро ли е качеството на дрехите? Коректни ли са? Благодаря предварително  bouquet

На стр.28 в тази тема има отзиви, че са с хубаво качество  Simple Smile

# 538
  • Пловдив
Благодаря, мама Лияна   bouquet Аз започнах да чета темата от 29 стр  Embarassed   Whistling

# 539
  • София
Някой взимал ли е такова яке от АСДА, да ми сподели как е качеството?

Общи условия

Активация на акаунт