Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 492
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi gönderiliyor Prenses Isabella fortuna......

Мисля ,че правилния превод е : "С голяма вероятност Принцеса Изабела Фортуна е изпратена  под въздействи на  голямото влияние на Хюррем Султан"

Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi ile/uzere gönderiliyor Prenses Isabella fortuna......
или
Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi gönderiyor Prenses Isabella fortunayi......

# 106
Имаме вече и 2 фрагман. Току що го пуснаха. Емел ще се радвам ако го преведеш  Hug

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 22:43 от anna3com

# 107
# 108
Между впрочем, годишната заплатата на Паргалъ (която преди увеличението е 1 200 000 акчета ) е около 1 094 000 днешни долара, пресметната през сегашния курс сребро/долар - 34 долара/тр.унция ( 1 тр.унция е 31 гр . а 1 акче = 1 грам ) , ми се струва ниска за държава от висок ранг като Османската империя през 16-и век .  Peace

# 109
Като гледам не гладува  Laughing А и има статуите си (тях сметна ли ги)  Simple Smile

# 110
Имам лошото предчувствие,че в сандъчето,което Изабелла се мъчи да отвори,е скрита змия newsm78 ooooh!
а Хюррем да не би да си признава пред Ибрахим ,че го е отровила-  сънува вероятно...при преводаще видим newsm78, или фрагмана по- навик по- вече ще ни обърка  Mr. Green

# 111

Като гледам този трейлър, нещо ми заприличва на филм на ужасите...  Shocked Joy Joy Joy
Доста стряскащ финал  Mr. Green

Но аз съм още под впечатление на влюбената и страдаща Хюрем  Cry

# 112

За лека нощ - една малка дозичка Сюлейман от новия трейлър.  Simple Smile Hug

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 15:58 от jupetrov7

# 113
От мен и от Емел за лека нощ имате преведения трейлър  Peace

Великолепният Век 33 епизод трейлър 2 бг. субтитри

# 114
ЕМЕЛ Hug АНИ Hug

В сандъчето наистина има змия Shocked ooooh! ooooh!
А Хюррем я гонят от апартамента newsm78 е ,не е честно,заради децата на султана...но не вярвам тя да се даде така лесно Mr. Green Heart Eyes hahahaИнтересно Ибрахим как ще го измъкнат от лапите на смъртта  Thinking ooooh!

Лека нощ smile3524 и от мен

# 115
To all members of this forum which celebrate the feast today:  

Bajram Sherif Mubarek Olsun!

# 116
Sevdiklerinizle nice güzel bayramlara...

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ,КОИТО ПРАЗНУВАТ  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Защо я гонят?
Дали заради змията?

# 118
Честит празник на всички празнуващи и от мен!
Ой,ой,какви баклавички ще се похапват днес!

.

# 119
Цитат на: Danaya33 link=topic=620392.msg20173449#msg20173449 date=132052
[/quote

Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi ile/uzere gönderiliyor Prenses Isabella fortuna......
или
Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi gönderiyor Prenses Isabella fortunayi......

Evet-
Emel от снощи мисля за по - подходящия съюз - написах "под" но всъшност точния е"със" - иле"

gönderiyor - kimi - Prives Izabena...БГ вариянт ......кого .Но ти си права че не е съгласувано Т е  не е членувано ,може да е техническа грешка.
sultanin da etkisi- kimin......с чия? .....

Bu bence .Bir  cümleyı ıkımız çözerız --

И има отношение към целия смисъл на резюмето. Аз го разбирам така - Хюрем ще подпомогне освобождаването на Изабела. А черната змия ?!?! newsm78

Не мога да извадя допълнението ми ... Rolling Eyes
Емел ,разбираш ли ме?

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 10:56 от Danaya33

Общи условия

Активация на акаунт