Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 489
  • 723
  •   1
Отговори
# 90

Определено няма да се даде без бой

# 91
Благодаря на ЕМЕЛ    bouquet  за преводите и на АНИ   bouquet  за трея и видеорепортажа  Hug
Вече ми е съвестно да ги гледам,чувствам се виновна че са преследвани от журналисти и репортери ooooh!
това живот ли е - на всяка крачка да ти бръмчи камера и да ти щракат фотоапарати,
след толкова натоварено и динамично ежедневие- на глътка въздух ли нямат право,и да се порадват спокойно на детето си ooooh! просто нямам думи- къде се хранят ,къде пазаруват,само още в тоалетната не са ги придружили #2gunfire това си е нарушение на човешките права Naughty
Познаваме вече семейството на Халит Ергенч- да направят интервюта за ролята ,която прави,какво мисли за сценария,да сподели интересни случки от снимачната площадка и други подобни професионални въпроси, ще бъдат много по - интересни и оригинални журналистите, а те едно и също- МОЛ и детска площадка ooooh!

# 92
Превода на трейлара веднага хвърля поне малко  светлина.
Чудесен е момента ,когато Хюррем плачейки споделя мъката си с коня,
подарен и от султана.
В интерес на истината,ако в историята няма сигорни доказателства за това
дали Хюррем е обичала Сюлейман или не,то в серияла няма колебания.
Обича го и то много.

.

# 93
  • София
Ани, разходката е от миналата седмица. Нищо интересно: Али тича, Али става, Али сяда... Халит казва, че работи здраво напоследък и много малко време му остава за семейството. Били излезли за малко да хапнат, да се разходят и ей на, попаднали на репортери.
Споменава за Мерал, че била по-добре.

А за Бергюзар си абсолютно права. Аз лично я смятам за посредствена и престорена. Разликата между двамата е от небето до земята. Мисля, че просто емоцията на "1001 нощ" ги сближи.

# 94

Наде, много красив колаж!  Hug Hug

# 95
а тази черна змия.......Нещо ще става с нея .......май newsm78
да не ухапе Изабелла Mr. Green

Здравейте!

Черната змия ,не я убиха защото било "на лошо"....но Хюррем заповяда и  Гюл ага да я хвана и скри в кошница .......дали ще я пуснат при принцесата?!? newsm78

# 96
# 97
  • В тъмната гора.
Емел, в родния ти град съм, хапваме мекички, перспективата е страшна, поне два килограма отгоре. Навсякъде
е пълно с ядене... Laughing Времето беше страхотно днес...поне 20 градуса почти през целия ден. Пожелавам ти весели предстоящи празници! Утре ще поздравя по-подобаващо с настъпилия празник...

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 21:39 от ~Мишел~

# 98
  • София
Ауууу, Мишел, как ти завиждам.

Искам и аз!!!

Тази година за първи път някой ще направи жертвоприношение за мен, а пък мен няма да ме има.

# 99
Наде, страхотни са колажите с Хюррем и Махито. Аз също мисля, че в сериала е показано, че Хюррем наистина обича Сюлейман и страда, когато се заглежда по други. Да не забравяме, че освен велик владетел е и мъж и нищо мъжко не му е чуждо. Бих се притеснила ако наместо по принцесата се заглеждаше по Шекер ага например Laughing hahaha

# 100
  • В тъмната гора.
Ауууу, Мишел, как ти завиждам.

Искам и аз!!!

Тази година за първи път някой ще направи жертвоприношение за мен, а пък мен няма да ме има.

Ами какво да ти кажа и аз се бях затъжила..само да знаеш колко е релаксиращо. Ходихме и до хижата, великолепна гледка, страхотно време. Нали знаеш най-хубаво си е там където си се родил и израснал. Не унивай, утре се запретни и посрещни празника подобаващо, пусни и видеовръзка, така ще си по-съпричастна. Съжалявам, че ще си далеч, но обстоятелствата са такива.

# 101
Участието като Принцеса във Великолепния век на Мелике Ялова е към своя край.

Ялова, която влезе в сериала и плени с красотата си целия сарай, продължава да жъне успехи с играта си. Но славата на Принцесата ще бъде краткотрайна. В следващите епизоди ще я виждаме да страда повече и повече. /И тук следва едно противоречащо на всякаква граматическа логика изречение, което, поради наличието на падежи в турския език не може да се преведе, тъй като действието е ясно, но не се разбира кой е обектът, а кой-субектът/

Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi gönderiliyor Prenses Isabella fortuna......

Мисля ,че правилния превод е : "С голяма вероятност Принцеса Изабела Фортуна е изпратена  със   въздействието  на  голямото влияние на Хюррем Султан"

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 10:19 от Danaya33

# 102
Емел, ако ти липсват мекиците ето ти една чиния специално за теб  Hug

# 103
Наде    bouquet прекрасни колажи,както винаги Grinning

Ето как се пише халит Ергенч на гръцки език  Heart Eyes hahaha

откраднах си една мекичка Heart Eyes

# 104
  • В тъмната гора.
И съботната доза сем. Ергенч. Репортажът е от днес по Канал Д. Имам молба към Емел ако може да преведе ако има нещо интересно или важно. Колкото повече гледам Бергюзар в репортажите напоследък, толкова недоумявам какво е това инфантилно държание. Все едно Халит има не едно а две деца  newsm78 Тя извади просто шестица от тотото с такъв стабилен съпруг. А е толкова красива само ако положи малко усилие. Нито веднъж не видях майка и или сестра и по този начин облечени когато са навън. Когато един човек се подържа, той показва уважение първо към себе си, после към партньора си и към феновете си. Мое мнение...Харесвам ги като двойка и се надявам Бергюзар да се вземе в ръце. С нейната фигура никак не е трудно да бъдеш спортно елегантен и с лек грим.

Ани...като фен на Берг малко ме засегна коментара относно поведението й и облеклото й. Бих казала, че късмета е двупосочен и не само тя е късметлийката във връэката им. Халит е бил с много жени, бил е и женен, щом е избрал Бергюзар и  все още е влюбен в нея, значи има защо, той не е хлапак без опит, който евентуално може да се е заблудил. Разликата от 12 години във възрастта им позволява на Бергюзар да се вдетинява и да се чувства закриляна. Може пък на Халит да му е писнало от нахакани и наконтени жени...Просто с една дума искам да кажа, щом на него му харесва Бергюзар, какъв е проблема....

Общи условия

Активация на акаунт