Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 402
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
@Емел, много благодаря!   bouquet Hug

# 76
ЕМЕЛ Hug благодаря за превода   bouquet
Може да се окаже ,че за Изабелла  устройват нещо като дворцов прием newsm78 Grinning
Аз се надявам Сюлейман да благослови любовта на Бали бей Thinking

# 77
Лили,благодаря!
 Ботуши се свалят по-лесно, от колкото дрешките ,с които са ги навлекли.
 Щом те не са проблем,защо ботушите да пречат?
С дрешки халвет не става,с ботуши защо не? hahaha hahaha hahaha
Но аз също мисля и се надявам специално с принцесата да няма халвет,
защото не трябва,не защото Хюррем ще страда,а заради достойнството на Сюлейман.
Ако това стане ще оправдае думите на Изабел-"ВАРВАРИН".
Е,ако тя му се хвърли в обятията нещата са по различни,но се съмнявам,дори да и
се иска.Но знаеме ли какво мисли Мерал?
Гледах превода на 31 серия.МИСТИК, голяма сладурана си.
Махидерван,отново злобее,в същност тя не е спирала,/но има право жената/
но този път Хюррем и бръкна в мозъка"Аз поне имам кого да ревнувам!"
Много ми хареса.Направо я заби.
Отиването при Изабел беше поредното унижение на Хюррем.Молбата към Нигяр калфа
също.До кога?
Съгласна съм с мнението на Михайлов.Ибрахим прави страхотна роля.
Що се отнася до Сюлейман мисля ,че и най-силните мъже не може да нямат мигове на съмнения и колебания.

# 78
# 79
Намерих интересна информация във ФБ за принцесата и за сватбата на Хюррем със Сюлейман. Слагам текста на турски, за да може Емел да го преведе на разбираем български и мухтешем превода на бай Гошо  Laughing

Güzel oyuncu Melike Yalova'nin Muhteşem Yüzyıl'daki Prenseslik hayatı sona eriyor...

Diziye bir an giren ve güzelliği ile tüm sarayı etkilemeye gelen Yalova,diziye girişi ile birlikte fırtına gibi esmeye devam ediyor. Fakat Prensesin ihtişamı çok kısa sürecek. Ileri bölümlerde Prensesin çok daha acı çektiğini göreceğiz. Yüksek ihtimal ile Hürrem sultanin da etkisi gönderiliyor Prenses Isabella fortuna... Ve o andan itibaren gerçek Anlamda Hürrem Sultan saltanatı başlamış olacak...

Tahmini bölüm zamanı :38.bölüm.
Hürrem Sultanın nikah olayı :43 bölüm olarak düşünülüyor. Tahmini diyorum arkadaşlar. Elde ettiğimiz bilgiler bundan ibaret.

Прекратяване на живота на красивата актриса Melike Ялова Велики Yüzyıl'daki Prenseslik ...

Array, който за момент и красотата на двореца с влиянието на всички Ялова, заедно с входния масив като буря продължава да взриви. Но величието на принцесата за много кратко време. Ще видим принцеса претърпя много по-напреднала секции. Ефектът на висока степен на вероятност, че са изпратени принцеса Изабела Hürrem Фортуна ... И от този момент започва царуването на султан ще бъде наистина Hurrem ...

Приблизително време: 38.bölüm.
Султан и Хюррем се женят приблизително: 43 епизода Смята се, че. Прогноза казват приятели. Това е събраната информация.

# 80
  • София
Участието като Принцеса във Великолепния век на Мелике Ялова е към своя край.

Ялова, която влезе в сериала и плени с красотата си целия сарай, продължава да жъне успехи с играта си. Но славата на Принцесата ще бъде краткотрайна. В следващите епизоди ще я виждаме да страда повече и повече. /И тук следва едно противоречащо на всякаква граматическа логика изречение, което, поради наличието на падежи в турския език не може да се преведе, тъй като действието е ясно, но не се разбира кой е обектът, а кой-субектът/. И след този момент ще започне в истинския смилъл на думата властването на Хюррем Султан.
Очаквано развитие в тази посока: 38. епизод.
Сватбата на Хюррем Султан се смята, че ще се осъществи в 43. епизод. Казвам, че се смята. Сведенията, с които разполагаме, сочат към това.

# 81
Заповядайте преведеният трейлър. Благодарности на Емел  newsm51 smile3501  love001
Според мен Султана е много пременен за халвет. Сигурно е поканил Изабела на чай  Laughing Другите ги приема по халат и нощница. Колкото до Бали бей и Армин съм сигурна, че Султана ще му я даде за жена. Все пак даде на Ибрахим статуите като награда, а за Бали бей нямаше нищо.

Великолепният Век 33 епизод трейлър 1 бг. субтитри

# 82
Thank Emel, Ana3com!

http://www.dailymotion.com/MARKONOC#videoId=xm5szf

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:07 от Markonoc

# 83
  • София
Всъщност в този трейлър има едно изречение в повече, първото, което при мен го нямаше.

Бали бей казва: "Никъде няма да ходиш!"

# 84
Другите ги приема по халат и нощница.

И без ботуши.  Mr. Green Laughing

@Емел, @anna -  newsm51

# 85
И съботната доза сем. Ергенч. Репортажът е от днес по Канал Д. Имам молба към Емел ако може да преведе ако има нещо интересно или важно. Колкото повече гледам Бергюзар в репортажите напоследък, толкова недоумявам какво е това инфантилно държание. Все едно Халит има не едно а две деца  newsm78 Тя извади просто шестица от тотото с такъв стабилен съпруг. А е толкова красива само ако положи малко усилие. Нито веднъж не видях майка и или сестра и по този начин облечени когато са навън. Когато един човек се подържа, той показва уважение първо към себе си, после към партньора си и към феновете си. Мое мнение...Харесвам ги като двойка и се надявам Бергюзар да се вземе в ръце. С нейната фигура никак не е трудно да бъдеш спортно елегантен и с лек грим.

# 86
Здравейте на всички от великолепната тема.Много се радвам,че ви има за да следя тайничко вашите мнения и разсъждения от този страхотен филм.Едно голямо БЛАГОДАРЯ  baloni на Mistic за това,че не се отказа от преводите и благодарение на нея,ние можем да се наслаждаваме на този красив филм.
Според мен халвет няма да има за принцесата.Сюлейман няколко пъти каза,че ще се разбере в най-скоро време за какво мисли да използва Изабела.Зад това пленичество има някакъв скрит умисъл и се надявам в следващия епизод да разберем какъв е.Думите към Хюрем "Изчакай,ще видиш"от новия трейлър ме убедиха,че наистина Изабела ще е само една пленница smile3521

# 87
И една трогателна сцена от новия трейлър.

# 88
Емел, Ани - благодаря ви!  Hug
Хубаво е да има превод.   bouquet Преди това само гадаеш какво точно са казали. newsm78 И дали е точно това... Embarassed

А на снимката от 33 еп. личи, че Хюрем наистина е влюбена - не е възможно една пресметлива и користолюбива жена толкова да страда...  Thinking Sad А и Мерием добре си играе ролята в последните епизоди.  Thinking Но и не престава да се бори.  bowuu

# 89
... Репортажът е от днес по Канал Д. ...

bouquet

Семейството не ме интересува  Peace - за разлика от водещата на Канал Д  Laughing

За да не бъркам директно в раните на халитките  Wink , ще ти кажа че в зората на декорацията в БГ имах шанса да бъда на живо с Жени Калканджиева ,която 5-6 години по рано беше Мис България 94 (ако не се лъжа  Rolling Eyes ) . И нямаше нищо общо между реалността и онова което сме гледали по телевизията . За оправдание може да й послужи факта ,че веднъж вече сикаджийте я бяха пребили и след това взривили(офиса й имам предвид) - та затова беше толкова смотана . По-късно от други места чух,че си била "особена" по рождение .....Което обаче вече не върви наникъде  Peace

Същата случка е и с т.нар . звездно семейство , само че умножено по 2  ooooh!

bouquet

PS : Горе-долу по това време се пусна слух ,че Таркан бил влюбен в нея  Shocked ....При положение че той е гей .........останалото си беше плитка тъпа реклама !  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт