Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 373
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Muhtesem Yuzyil 33. Bolum Fragmani

http://www.ddizi.com/izle/29642/Muhtesem-Yuzyil-33.-Bolum-Fragmani.htm

Този път изглежда халвет ще има ooooh! Изабелла в сарая...Хюрем реве
Бали бей е много сладък и когато тъгува...много е изразителен на емоции Бурак Peace

И в тубето излезе

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 23:21 от Lilims

# 62
  • София
Аууууу, какъв епизод се очаква....

# 63
За любителите на сериала, слагам линк към преведената 31 серия. Засега само за онлайн гледане и за директно сваляне. По късно Лакунабейб ще пусне линк и за мастерса.

Искам да благодаря на alex_b и на Мистик за превода и редакциите
  newsm51  love001 smile3501 smile3525

Великолепният Век 31 епизод с превод за онлайн гледане

Великолепният Век 31 епизод с превод за директно сваляне

Ани, на теб и чудесния екип, който работи по превода-  Мистик, alex_b
безкрайни благодарности.

# 64

Lilims, незаменима си!   bouquet Много, много ти благодаря!  Hug
Нали се сещаш, че имам зависимост - просто в петък вечер трябва да си взема дозата... Joy Joy Joy

Това е за лека нощ...

# 65
  • до най слънчевия бряг
Май тоз път халвет  с принцесата ще има ,освен ако не е изминала Златния път ,за да пие шербет със султана

Хюрем ще трябва да се примири ,че султана е на всички харемки /като жена и съчувствам ама това е било и част от задълженията му / Rolling Eyes

Инересното ще бъде как Хатидже ще реагира на сценката ,че Нигяр милата беше се унесла  

Значи въпреки наближаващия Курбан байрям ,серия май ще има

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 22:22 от siren62

# 66
Мисля, че няма да има хaлвet. Султан има ботуши.  Mr. Green

# 67
Може пък Хюррем да помогне на принцесата да избяга newsm78

Наистина Хатидже изгледа подозрително Нигяр. Може и да я върне в харема newsm78
За мен най-силно излъчване имат Окан Ялабък и Филиз Ахмет.  И го използват с лекота Simple Smile
 Филиз Ахмет е от Скопие и там е завършила висше театрално образование. Има доста роли в театъра, 4-5 сериала и филма.

# 68
Мисля, че няма да има хaлвet. Султан има ботуши.  Mr. Green

Тъкмо да не се плъзга и да е по-стабилен  Joy hahaha  Laughing

# 69
Thank you for new episode!

# 70
  • somewhere near the sea
Мистик и целият екип

# 71

Пак има нещо за нашия филм, но мога да разчитам само снимките.  Embarassed Embarassed

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/prenses_isabelle_sultan_sul … has_odasinda_.htm

Хюрем е нещастна!

# 72
Мисля, че няма да има хaлвet. ....

Абе и на мене ми се изчака чакалото  Thinking !

Да помогнем на младите да се вземат най-накрая   helpuu

http://vbox7.com/play:576462be

smile3517  smokeuu

# 73
  • София

Пак има нещо за нашия филм, но мога да разчитам само снимките.  Embarassed Embarassed

Излъчи се фрагмент от новия епизод на харесвания сериал „Великолепният век”
05.11.2011 10:40:00

Беше излъчен фрагментът на новия епизод на харесвания сериал „Великолепният век”. В епизода, който ще гледаме в сряда, Хюррем получава шок при вида на колието, изработено от Султан  Сюлейман, на шията на Принцеса Изабелла. Какво ще направи Хюррем на Принцесата? Как ще й отнеме колието?

Нигяр прави всичко възможно, за да излекува падналия на легло Ибрахим паша. На Хатидже Султан й става неприятно от прекомерното внимание на Нигяр към Ибрахим паша.

Ибрахим паша научава, че Бали бей не е върнал Армин на баща й. Ще бъде много разгневен за това, че Бали бей не е респектирал нареждането му. Докладва на Султан Сюлейман за станалото. Какво ще бъде решението на Султан Сюлейман относно Бали бей и Армин? Ще бъде ли това краят на любовта им?

Махидевран научава, че Хюррем е отишла да види Принцеса Изабелла. Когато влиза при Валиде Султан, за да й „снесе” новината, заварва Султан Сюлейман при нея.

Валиде Султан изявава желание да види Принцесата - обект на специалното внимание на Султан Сюлейман. По нареждане на Валиде се организира забавление в харема, на което Валиде кани и Принцесата. По този начин ще покаже още веднъж на Хюррем, че не е без конкуренция. Хюррем от своя страна си няма и представа, че Принцесата също е поканена на забавата.

(Ayaklıgazete.com)

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 14:12 от Емел

# 74

Емел, благодаря ти!  Hug Heart Eyes

Отново ще бъде интересно!  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт