Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на преводачите!

# 46
  • в сърцето на държавата

# 47
На Мистик и цели екип за отзивчивостта и труда-  Hands Clap omm  Hands Clap omm  Hands Clap omm  Hands Clap omm

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 18:31 от nadejda2639

# 48
благодаря и за тази преведена серия

# 49
  • София
Чудесна изненада  newsm44

МИСТИК  и ВСИЧКИ допринесли за бързия превод и организация - голямо  БЛАГОДАРЯ Heart Eyes Hug

# 50
Ехее този път с преводите сте супер експедитивни  newsm10newsm20 на всички които имат участие преведените серии да достигат до нас.

А малката Михримах е направо кукла, страхотно дете.

# 51
Благодаря за преводите   newsm20 newsm20 newsm20

Моето мнение за халветите е ,във всички времена и навсякъде по света  кралете са имали любовници.
Недостоверно и абсурдно ще е да представят султан ,който да не спи с други жени ,а да е само с  Хюрем.
Тя е била фаворитка и със специален статут ,но в леглото му е нормално да са били млади жени .

# 52
  • Истанбул
Благодаря на всички ценителиHug Така, както беше преведен последният, 32 епиизод, става много по-бързо и лесно, само не знам дали ще продължи newsm78

АниHug всичко ок ли е? Praynig Hug

Михайлов, прав си от небето, до земята Примерът готов:  Crazy  ooooh! Joy

...не ми ли интересна история, не гледам. 

Подкрепям мисълта ти напълно! Умно решение  Thinking

# 53

Благодаря на всички от сърце!

# 54
# 55
Благодаря на всички от екипа и на Мистик! baloni baloni baloni baloni baloni

# 56

lilims, къде си?  newsm78 newsm78

Чакам новия трейлър... Praynig

# 57
Не харесвам Халит, но признавам че в някои сцени играе добре и се придържа към мисълта на Сун Дзъ :

" Силен, е не този който внушава страх - а тоя който внася спокойствие ! "

Душевните му терзания след разговора с Валиде , обаче ме разколебават относно горното ми твърдение  Thinking....и дори фразата : "...Няма да се водя по женски акъл, когато управлявам империята ...." са повече доказателство за моментна слабост , отколкото за сила на характера newsm78 .

Най-силна мъжка роля прави Паргалъ и лично за мене, до момента носи сериала на гърба си особено с психологическия си интелект  Peace ....Останалите мъжки роли са на светлинни години зад Окан и въплъщават повече съвременно ежедневие ( Малкочооглу , Гюл ага , Сюмбюля ) отколкото да внушават историческия дух на империята  Wink ....

ПС: Дори се "притеснявам" ,че след излизането на Окан от сериала , ще настъпи някаква огромна актьорска празнота  Cry .Не знам кой ще е Рустем паша , но надали празнината ще се бъде удачно запълнена ....Пък Рустем е Везир в залеза на СС и там нещата са много по исторически  противоречиви отколкото при Паргалъ  Rolling Eyes

# 58
И докато излезе новия трейлър слагам няколко снимки на Армин от ролята и на модел на булченски рокли.

# 59
Огромно Б Л А Г О Д А Р Я за удоволствието, което ми доставяте с новата преведена серия  bouquet  bouquet  bouquet Чакам всяка с голямо нетърпение, това е страхотен сериал, обожавам го. Все се каня да оставя да ми се съберат поне две преведени серии, които да гледам на веднъж, но не ми се получава Sad, чакам всяка серия с нетърпение и я гледам веднага. Страхотни сте, ПОКЛОН за труда Ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт