Отговори
# 120
 newsm59 newsm59 newsm59
Честит рожден ден на Дани и Тошко!
Да растат здрави, безгрижни и щастливи деца!

Специални поздрави за техните мами!    bouquet  bouquet  bouquet

# 121
Честит рожден ден на Стела и Константин!
Нека да са здрави, щастливи и обичани дечица!
Весел празник в семействата!

# 122
  • Хасково
Честит рожден ден на Константин! Да е здрав, весел и много щастлив! Безгрижно детство и много подаръци днес!

# 123
  • София

Честит 4-ти рожден ден на порасналите ни деца Стела и Константин и честит празник на прекрасните им майки Веси и Бояна! Да бъдат здрави, лъчезарни и усмихнати деца, щури в игрите, но и да слушкат мама и тати  Laughing Весел празник, майчета!

# 124
Честит рожден ден на Стели и Константин и честит празник на мама Веси и мама Бояна!

# 125
Веси, Бояна, честито ви пораснали рожби! Стела и Константин да растат много здрави и щастливи! Весело изкарване на празника! newsm59 newsm67 Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 126
  • Хасково
Благодаря ви момичета  bouquet. Нали си знаете, че без вас нямаше да ми е толкова празнично!Обичам вА! Преди 4 години по това време ме приемаха в болницата, премряла от страх, сама, и незнаеща какво ме очаква! Тогава мъжа ми беше в командировка, живея в друг град, родителите ми бяха далече от мен, писах във форума тук за съвет какво да правя, защото контракциите ми бяха неравномерни и безболезнени... Вие ме заспиахте с пожелания за успех и леко раждане и така тръгнах много по-спокойна към болницата! Благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
Честит рожден ден на Нинка!
Да е здрава, щастлива и обичлива кака!
Кате, весел празник!

# 128
Честит рожден ден на Нинката! Много здрава, много красива и много щастлива да расте!!! Катюш, честит празник в прекрасното ви вече голямо семейство! Много парчета торта и всякакви други вкуснотии да изядете, голям купон да спретнете!!! newsm59 newsm67 newsm67 newsm67  party023 Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 129
  • София

Честит рожден на Нинка и честит празник на мама Катюша! Да ви е жива и здрава, умничка и послушна! Весел празник, много подаръци и щастливи изненади за рожденичката!  Hug

ВесеHug

# 130
Честито ни именниче - Александърчо на Таш! Много късмет да му носи това красиво и благословено  име! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 131
Честит рожден ден на Нинка и тук! Да расте усмихната и умничка!
И едно малко подаръче да се поупражнява и да помага за бебто като една голяма кака Flutter

Весе Heart Eyes много миличко! Обичам да си спомням дена на раждането,верно негативните неща се забравят,а остава спомен за друго Heart Eyes И аз бях много уплашена,моят мъж беше с мене,ама само до вратата,след това сме си самички Crazy
Няма да забравя как като накърмих за пръв път Ивчето и тя заспа,гледах малкото вързопче и си помислих как никога няма да съм вече сама. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е,не баш завинаги,ама поне досега е така-не съм самичка,по петите ми е постоянно Mr. Green,ама е миличко Heart Eyes Heart Eyes
Сега пак сме в период на пълна любов и хармония-постоянно ме гали,целува,прегръща и всяка втора дума и е "много те обичам!,"ти си най-добрата майка на света!" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам това да продължи много дълго,дано не се отдръпне бързо,е сега на 5-6 вече са мнооого големи Twisted Evil Twisted Evil

# 132
  • София
Благодаря ви момичета  Hug.

Сладурче, каката помага доста. Даже едва опазвам бебето от нея. То е гушкане, целувки, къпе го , маже го с кремче, биби мими...въобще отвяната на мама  Heart Eyes.

От вчера има варицела в дендскат и сега се чудя как да процедирам...че каката ще ходя - то е ясно( вече беше един ден, та няма смисъл да я спирам ),  бебето или ще се зарази - или няма да се зарази  Laughing ( заложите са в полза, че няма да се зарази), остава само да реша да правя ли погача или да не правя такава...

# 133
Честит рожден ден на Михаела!
Нека бъде здраво, усмихнато и щастливо дете!
Вики, весел празник!

# 134
  • София
baloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni

Честит рожден ден на Михаела и честит празник на мама Виктоалия! Да ви е жива и здрава Мишката и все такава чаровна и сладка госпожица! Весел празник!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт