Отговори
# 150
  • София
Аз напоследък нещо все не смогвам да пиша (представете си, аз да не мога за форума време да отделя  Crazy ) Пропусах да честитя на всички ноемврийски рожденичета през последните седмица- две! Мили дечица, бъдете много здрави и усмихнати! Мили майки, желая ви всеки ден майчинство да е истинско удоволствие за вас!

Митко се забавлява, като ходи на плуване, детски клубчета и обръщат къщата наопаки с братовчед си.
 Вече има една пломба и предстои да му слагат втора. И зъба беше с пулпит  Sad Зъболекарката умъртви зъба и сложи алмагама. Каза, че по-добре било така, пък аз не съм информирана по темата и се съгласих. Вие какво мислите?

# 151
  • Варна
Честит Никулден! 
Кате, Гале, специален поздрав за вашите многобройни именници! Да са ви живи, здрави, усмихнати и закриляни от Св. Николай Чудотворец!
Честит професионален празник и на банкерите и рибарите!

Скреч, за умъртвяване на зъба не знам дали е добре или не. Но вече като е факт, единственото успокоение е, че след 2-3 години ще почнат да ги сменят и тогава трябва редовна профилактика и превенция.

Хубав ден ви желая!

# 152
Момичета хиляди благодарности за пожеланията ви за рождения ден на Тошко  Hug Много ме е срам  Embarassed но три седмици работих почти денонощно и нямах време и за сън даже и просто сили нямах и за форум ...

# 153
  • София
 Вие какво мислите за амалгамата при деца? Четох, че опасенията от поглъщане на тежки метали били неоснователни, можело, но само при поставяне или махане на пломбата. А зъболекарката на Митко не му сложи маска, която да предпазва от попадане в гърлото.
 Каза, че слага амалгама, защото ще издържи до смяната на зъбите.

Искам да ходя на танци, Коце се дърпа, че не можел да натоварва крака си(исках заедно да ходим). Искам да ходя на фитнес, не може, че той сега ходел и много пари сме щели да харчим. И още нещо - не било за мене там  Shocked . Що? Щото там ходели само еди-какви-си, които ходели за да дефилират, не да спортуват. Я го виж ти! Чудно ми е тогава той за какво ходи на фитнес  Crossing Arms

У фейса ми е много приятно, но ви следя трудно. А освен това все още не ви знам коя коя е. Добре, че пишете имената на децата понякога, че да се сетя  Crazy

# 154
Скреч как така не ни знаеш бе  Laughing От сума време сме заедно и една шепа останахме Rolling Eyes
Нищо не разбирам от пломби,амалгами и прочее. Сигурно,ако заведа Ивчето и тя ще има развалени зъби(ама не съм я водила,в нашия град няма такава практика,не съм чувала някой допреди 1-ви клас да е водил детето). Твоя Коце обаче голям егоист значи Twisted Evil Той си ходи и спортува пък за теб няма пари и не е подходящо. И спи спокойно вечер Twisted Evil Я се записвай на нещо! Аз ходя веднъж седмично на аеробика и се чувствам чудесно,полезно е за тонуса най-малко.
И аз викам,че бива да попишем малко тука,че съвсем ще ни се затрие темата.

# 155
  • Варна
Здравейте,

Скреч, върви на пилатес веднъж седмично е предостатъчно, там почти не ходят мъже - и се съмнявам Коце да има основание да ти откаже  Mr. Green

За амалгамата, че ние от деца сме с такива пломби и не сме имали проблеми с поглъщане на тежки метали. Това за пръв път го чувам. А спомените са ми от 1-2 клас още - Това е май преди да си била планувана, Скреч  Wink  Mr. Green  Фотополимерните май само по естетически съображения са  по-добри, а някой от моите зъболекари беше споменал, че като качество били по-зле от амалгамата. Даже за кътниците, т.е. за зъбите които не се виждата отпред на фасадата Wink ми препоръчваха амалгама да слагам.

Аз също мога да пиша тук през деня, тъй като ни рестриктнаха фейса поради съображения за сигурност. Само ви чета през телефона, но там ме мързи да пиша поради дебелите ми пръсти и малката клавиатурка  Grinning

# 156
Скреч, до преди 3 години имах амалгама, която са ми слагали във втори клас! И моя зъболекър, по не помня какви причини  Embarassed, я предпочита за задни кътници. Тъй че, според мен, изобщо не се вкарвай в такива филми Wink Много го питаш тоя Коце, момиче! Naughty Айде не сте двойка от вчера, две дечица си имате, и ти си човек! Пиши се на нещо разкършващо, пък нека поревнува малко съпругЪТ Wink, тъкмо ще поддържате огъня в семейното ложе. Mr. Green Иначе и аз искам да ходя на танци или аеробика...фитнеса не е за мен, мога да си умра от скука. Пък и да ти кажа, верно големи скумрии ходят понякога  Mr. Green, поне из търновските фитнес зали.Освен това ми се и учи нещо. Embarassed Език някакъв. И да ми свършат сега едните вечерни часове, мисля да си потърся опреснителен курс по френски, че срам, срам... а бях доста добра ooooh!

# 157
  • Хасково
Хайде и аз да драсна някой ред и тук! Отдавна не съм влизала...
И аз имам пломби с амалгама от 1-2 клас. Знам, че са по-издържливи.
Сладурка, от септември тази година има програма за дентална профилактика за деца от 5 до 9 години. Това са безплатни прегледи, но при определени зъболекари. В нашата градина има списък на специалистите, които извършват прегледите в Хасково. За нашите дечица от догодина Peace Програмата мисля е за следващите 5 години...Макар, че според познати зъболекари е препоръчително първия преглед да е след 3 годишна възраст, аз не съм водила Стела все още, понеже няма видими проблеми със зъбите...Ако се притесняваш за Ивчето, заведи я, всеки зъболекар ще я погледне Hug

Аз на нищо не ходя, цял ден съм на стола, но вечер в къщи фитнеса ми е достатъчен Mr. Green Мисля началото на другата година да започна едни танци - народни заедно с кумата, но... дано не ми секне ентусиазма Mr. Green

Пиша от 2 чАса Crazy
После пак  bouquet

# 158
Хайде да повдигнем малко темата.
Ивчето видими проблеми със зъбите няма,да видим кога ще се надигна да я заведа.
Весе тръгвай на нещо,ще видиш как ще се заредиш Mr. Green Не,че на мен фитнеса вкъщи ми е малко,ама там е друго. Едва чакам да ида пак. Crazy
Леле децата ни скоро тръгват предучилищна Cry Много ми е добре това с ДГ,ако искам я водя,ако искам не Rolling Eyes Ще се настроя,де ще ходя...
Ивчето пак ми е в някакъв период-тръшка се,не слуша и не уважава мнение и желание на другите(разбирайте нас). То верно е,че много сме я разлигавили,ама все пак как да постъпвам не знам. Хем да не е лигла,хме да уважавам мнението и. Ама все по-често викам,това е.

# 159
  • София
Весе, това от 5 до 9 години било за мазане с нещо си на първите постоянни зъби на децата (звънях да проуча). И беше прИмоция безплатно до края на ноември. Питах за млечните зъби, не можело да се прилага.

# 160
  • Хасково
А, Скреч, дали Thinking Може и така да е, а може и да е някаква друга програма знам ли? На списъка в градината със зъболекарите, пише "Специалисти извършващи безплатни прегледи по програма Профилактика на дъра-бъра".... Една позната зъболекарка е в списъка, ще звънна да я питам Peace
Ха добро утро и честит празник! Кой влезе пръв в дома ви? Украсихте ли елхата? Laughing

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 161
  • от Луната
Елхата е украсена преди седмица. Лично Михаела си я украси и нямаше такъв кеф ей  Mr. Green. Това за мазането на зъбите е за силантите на първите постоянни зъби, доколкото съм запозната. Сладурка, ако намериш среден вариант за това как да се държиш с Ивка свиркай. И аз се опитвам да съм от добрите майки, но с тоя пусти магарешки инат понякога ме изкарва извън нерви и се разкрещявам, а чат-пат и дупето го отнесе  Embarassed Embarassed Embarassed

# 162
Сладурка[/b], ако намериш среден вариант за това как да се държиш с Ивка свиркай. И аз се опитвам да съм от добрите майки, но с тоя пусти магарешки инат понякога ме изкарва извън нерви и се разкрещявам, а чат-пат и дупето го отнесе  Embarassed Embarassed Embarassed
А,Вики,аз начина съм го намерила-просто каквото и да прави я гушвам и говоря много спокойно. Тка ще не ще след известно време утихва,но аз рядко имам нерви за такова голямо търпение към нея Tired

# 163
  • София
Здравейте, минавам набързо да почерпя, че днес остарявам с още една годинка  Party.

# 164
  • Варна
Честит Рожден Ден Катюш! Да си жива и здрава, лъчезарна и обичана! Весел Празник!

bouquet   bouquet   bouquet

Браво за тортата Wink

Общи условия

Активация на акаунт