Отговори
# 165
  • София
Катюша, честит рожден ден! Бъди винаги усмихната, здрава, желая да постигнеш мечтите си!!!

# 166
  • Варна
Да се запиша първа през тази година  Grinning

Честито ви новата 2012 година! Пожелания за здраве щастие късмет и пълна къща с берекет!

# 167
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

ЦЕЦЕ, ЛИЛИ, ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИТЕ! НАЗДРАВЕ!

# 168
За много години момичета! Нека сме живи и здрави всички!  bouquet

# 169
  • София
Честита Нова Година, прекрасни!

Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани през 2012-та! И нека всичко, което искате, да ви се случи от само себе си Simple Smile

# 170
  • София

Честита 2012-та, момичета! Да сме живи и здрави и всеки да постигне успеха, към който се стреми! И дай Боже всичко лошо да остане зад гърба ни! Пожелавам си и през следващата една година да сме заедно, да си споделяме всички прекрасни мигове с дечицата и да се подкрепяме, както досега!

# 171
  • София
Побут.
 Вижте сега как се учим с Митко на математика  Mr. Green . Картинка с мече с шапка и раница:
 - Колко шапки има на картинката?
 - 2
 - къде са?
 - Ето я едната(показва я), а длугата и я е плиблал в ланицата  Rolling Eyes

И е на вълна сватби и бебета. Всеки ден обяснява или пита как ще си намери жена, тя като мен ли ще е, Никола ще си намери ли и той жена, Маги ще стане ли жена, Как се казват жените, които нямат бебета(защото жените, които имат бебета се казват "майки"). "Мамо, жените хола ли са?"
 Първо жена му щеше да се казва Овенка, но после реши, че иска баща му да вземе Овенка за жена и тя да му е майка, защото аз съм била скучна. А той пък щял да си избере жена Симона."Мамо, ама има ли много жени-майки Симона? Ама много ли? И как да си избера аз? А Никола коя жена-майка ще си избере?"
 Минахме и през бременността и раждането. Веднъж вече говорихме, докато бях бременна и след като родих, но напоследък темата го е завладяла наново. Първо каза, че жените-майки не трябва да ядат, за да не нацапат бебето(вече обяснява на непросветените ни познати, че всяка майка има две места в корема - за бебе и за храна). После пита защо майките раждат в болница, лекарите го дърпат бебето ли. Той също можел да дърпа и искал Никола пак да влезе в корема и той да го дръпне този път. Знае за дупчиците и по колко дупки има всеки пол  Whistling
 Обаче за бебеправенето много ми е трудно да обяснявам. Стигам до някъде, после се сещам, че по друг начин може да звучи по-добре. Веднъж не ми се занимава да говоря и гледам да кажа нещо кратко, друг път си противореча, като обяснявап подробно друг вариант... А като намесих и това, че Бог дава живота, стана още по-заплетено.
 После пък за кърменето - жените-майки хранят бебетата с мляко, а жените, които не са майки? Те никога ли не са имали бебета? А като си имат бебета? А жената Боби има ли мляко? А тя избра ли си мъж? И тя ли има две места в корема?
 Милоооооооост! Искам един ден да не отговарям на въпроси! Аз всъшност имах даже повече от един ден, обаче беше, защото толкова ми писна да обяснявам, че го режех още в зародиш и така бяхме на нож цял ден. Беше война вкъщи. Вие как издържате на обстрела?

П.п. още един пример как се смята:
 - Аз ще си избера жена. И Никола ще си избере жена. Толкова жени. Виж, мамо, толкова жени ще станат (показва ми три пръста)
 - Е, няма да са толкова (обяснявам защо се получават 2 ).
 Той, ядосан че не виждам очевидното, хваща третия пръст: - това си ти, бе мамоооооо!

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 02:51 от skrech

# 172
Абе Скреч,ти що не спиш по нощите Laughing Я кажи сега записа ли се на някакъв курс? Mr. Green
А с многобройните и нескончаеми въпроси се справяме както и ти предполагам-просто не отговарям някой път, а иначе обяснявам ли обяснявам,като разбира се трябва да си помня обясненията,че и Ивчето помни и ме засича Laughing Както писах и нашето момиче е на вълна "женене". Всички кукли се женят,дядо поп ги венчава и после се целуват,разбира се Mr. Green

# 173
 Joy Joy Joy Скреч, не знам как издържаш!
Дани още не е на такава вълна, повече го интересуват Супермен и колите. Ще се жени за Бобчо или за мен. С Иво пък нещата сме ги минали някак си между другото много отдавна, при това все аз съм поемала инициативата да обяснявам, той някак си не се сеща да пита. Сега нещата при него са уредени, ще се жени за Марийка, като порасне и стане мъж. Тя знае и е съгласна. Той обича да си планира нещата.

# 174
  • София
 Joy Joy  Joy

Кари пък иска да се омъжва за Виктор  Thinking

# 175
 Joy Joy Joy Умници, кога пораснаха, кога взеха за правене на бебета да питат!

Аз съм казвала на Симона, че е излязла от корема ми като доктора го е срязал (нали бях секцио, не лъжа детето  Grinning) За другия начин на раждане ще си говорим на по-късен етап. Тя е също така абсолютно спокойна вече на тема сватби, защото е убедена, че ще се ожени за Паци, нещо не й допада идеята да живее у тях  Laughing и оня ден почти през сълзи ме пита - мамо, като се оженим с Паци не може ли да живеем при вас с тати... Казах й, че могат, разбира се. Simple Smile

# 176
  • София
Хаха, ми като се обичат младите да се вземет Wink

Ние също сме наясно с раждането - поради технически причини. За упойката тя сама го измисли - мама пие едно хапче и не  я боли, чичо доктор с ножицата реже мъничко и вади бебетоооооо. ПОказно старата операция , новата, превръзката върху раната.. съвсем достоверно

Въпросите са наистина 100000000000000000000000  Flutter

# 177
Хихих, много са любопитни малките  Crazy
Таня и тя постоянно задава хиляди и най-различни въпроси.За раждането и тя знае,у че бебето се вади от корема на мама, чичо доктор го кръцка малко  Mr. Green И напоследък само ме пита, аз защо нямам братче или сестриче, ти кога ще ми родиш едно, имаш ли бебе в корема, айде имай, довечера да ми родиш едно...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И на мен ми се иска, но на този етап няма начин, за съжаление  Confused

# 178
  • Хасково
Ох, аз си мислех, че само Стела приритва за бебе Mr. Green, а тя Таничка - същата Heart Eyes
Същите въпроси чувам и аз.... Вече не знам какво да й отговарям. "Ама защо сега не може, хайде отивай в болницата чичо доктор да го вади вече...".
Миналата вечер, буквално преядох. Легнах на спалнята, корема издут, Стела идва и го гали: Аааа, вече имаш бебе май, а?" Joy hahaha
А за омъжването, вече и аз се обърках, за кого, кога... #Crazy
Пиша поста от сутринта Crazy, по-добре да пускам.

Целувки на всички и само здраве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
  • На село (близо до Лондон)
За много години момичета!

Много пораснали нашите деца. Моят Деннис и той е наясно по темата за бебетата, нали е батко и той.
Сега наесен ще е и ученик (тук почват на 4 и малко) и за училищна униформа се готвим вече Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт