Отговори
# 180
Оле,на мен ми се вижда 5 и 6 год рано,пък за 4,6год хич не ми се мисли.

Верно наесен децата ни ще са в предучилищна?!? Ааа,не е честно,не може. Искам още да си е мъничка,има време да учи. Naughty

Аз пак да питам-какво правите децата в ден като този? Дъждовен и снежен? На мен освен да ми се спи,друго не ми идва наум,но Ивчето категорично не оставя ни единия,ни другия да почива..Вашите деца проявяват ли вече разбиране към нуждите на мама и тати?

# 181
  • На село (близо до Лондон)
sladurka така е тук рано тръгват на училище, но и училището е с много игра, малко е повече като детска градина, но без да се спи Grinning.
И ние имаме сняг и е студено доста, но на мен ми е лесно нали са три моите и си играят, особено Денис и Филип. Така че ни оставят събота, неделя да спим а те слизат да си играят долу. Дори напоследък им пускам и Питър да ходи около тях и е рахат, докато не се домакнат и тримата в нашето легло, де Party

# 182
  • от Луната
Сладурче, аз понеже съм си мързел поспалив  Mr. Green и отдавна научих Михаела да ми пази тишина. Но тази тишина е според нейните разбирания. Реално е тихо е 10-15 мин, след това си отваря скързщия шкаф да си извади нещо, след това без да иска изпусне нещо или тресне вратата на стаята, но иначе е много горда като каже например на баща си, че ми е пазила тишина аз да поспя  Crazy

# 183
А аз току-що пак се развиках и я разтресох наШта мома,че вече не я издържам. Confused Цял ден върви по дире ни и иска да я забавляваме и да си играем с нея. Няма 5 мин спокойни,не преувеличавам!! А ако реша да се излегна,или ме боли глава,или ми е лошо просто идва и започва да ходи върху мен и да вика нещо си...Просто избеснявам на моменти и ми иде...да не казвам. Допреди малко и правих компания,докато рисувахме,оцветявахме,изрязвахме и лепихме една картинка. Грозна работа,но съм била до нея..тъкмо ставам и и казвам,е ще се къпи и тя върви по дире ми с една играчка,да съм кажела от името на играчката еди какво си. Абе направо ми причерня вече! И като и се скарах,тя отиде да реве обидена под масата. Така ми кипва от тия фасони,че ми е много трудно да се удържам вече. Как я направих такава лигла сама не знам. Ама то,защото исках да съм все до нея,да чувства,че мама участва активно в ежедневието и и нА ми сега! А така ми се спеше днес..исках да дремна за 20 мин поне...

# 184
  • София
Честита нова година на всички и честити бебчета скреч и катюша.Кате с теб се забравихме май

# 185
  • София
хаха Деска, честита малка бубулечка   bouquet. Да ти е жива и здрава, баткото също. Да бе, на една ръка разстояние, срамота е  Blush. Кат се затопли може да се организираме нещо.

# 186
  • София
 Ми, като не пишете, барем аз да се изкажа. Митко има възпалена трета сливица. Обаче нито го боли, нито ми казва, че нещо му пречи. С капки се успокои и след 10тина дена пак забелязах странен говор, а след още 10тина, почна пак да похърква. Като му погледнеш в гърлото, то едва има дупче да влиза храната(явно и другите сливици са удебелени, не само третата). И ми е чудно защо не го боли?

Та попрочетох за сливиците и не искам да му ги махаме. вие какво мислите по въпроса? Не знам има ли начин да се поддържат все спокойни с капки, докторката каза, че по-добре да се оперира, за това събирам информация.
 А на всичкото отгоре от капките започна да му се бели кожата, на някои места до месо(нап ръстите само. На ръцете и краката). На капките си пише, че имали такъв страничен ефект, но изключително рядко се срещал... А лекарката вика:"Е, вие нали скоро ще ги спрете" и нищо не ни предложи вместо тях, нито имаше идея как да му оправя кожата.

Та вие какво мислите?

# 187
Скреч, много е неприятно това  Confused
Потърси още идно мнение от специалист.Аз съм против ваденето на сливици, освен ако наистина не създават големи проблеми.И това с лющенето на кожата също е гадно, потърси мнение от друг лекар и алтернативно лекарство.
Успех и стискам палци  Hug
Деска, честито бебче  Hug Да Ви е жива и здрава  Hug
То тук рядко някой пише  Mr. Green
Хубав ден и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!   bouquet

# 188
Честита Баба Марта! Hug
Скре4, вечера "На Кафе" по Нова разискваха точно темата за третата сливица. Това, което запомних е че е нужен преглед при УНГ специалист, който може да даде съвет какво да се прави. Тази докторка дето е изписала тези капки УНГ ли е? Имало ясни индикации, при които ваденето  на третата сливица било препоръчително. Simple Smile

# 189
Честита баба Марта и тук!
Спомняте ли си как Цецето беше направила колаж от снимки за баба Марта? Heart Eyes Ивчето как само се прехласваше по песничката Heart Eyes Пусках я отново и отново Grinning
Скреч съвет мила не мога да ти дам..ти си вземаш решението. Но аз каквато съм бъзливка сигурно бих отлагала до последно.

# 190
  • София
Дитта, УНГ го лекува Митко. Освен втори лекар да потърся, да чуя какво ще каже. Тази упорства, че заради третата сливица Митко бил дребен(понижено кръвоснабдяване към мозъка), но той никога не е имал симтоми, само сега, а върви дребен от раждането си( и от преди това даже).
 И не е подута само третата, ами и нормалните. Като си вдигне главата, се виждат бучките(нали му е слаб врата). Обаче най-ми е чудно защо не го боли изобщо  Thinking . Няма температура, няма кашляне, няма признаци за инфекция. Напълно здрав, само че с дебели сливици. Даже няма зачервяване.

# 191
  • от Луната
Скреч, тази лекарка май не е много на център  ooooh!. Потърси второ мнение, но все пак решението ще бъде твое. На мен ми извадиха сливиците, когато бях 7 клас, защото изкарах 3 гнойни ангини една след друга, но знам че не е добре да се вадят без да има друг избор. Ако е неизбежно биха могли да махнат само третата сливица  newsm78

# 192
  • София
skrech какво сатана? Води ли Митко да го види друг УНГ?
katiousha още ли си със стария си номер от преди?

Милен се е зарибил на тема Бакуган и Бен 10 Crazy Всичките му дрехи са с Бен 10,а от бакугани направо фалирам.Момичета какво гледат вашите деца?

# 193
  • София
Не  Tired . Пратих го с баща му, да вземат направление и да ходят, но стигнали само до личната, побъбрили си сладко и си дойдоха. Утре пак ще го карам да го води.

А гледа каквото му пусна. Преди беше Мики Маус, Пинко розовата пантера; Франклин. Сега напоследък май Франклин гледа и някакви нови - Трактор Том и нещо което не знам как се казва, но е с влакове. Пнякога гледа части от Тимоун и Пумба или Пепеляшка. Преди няколко дена му пуснах 101 далматинци.
 По принцип не гледа детски, явно му писнаха. Предпочита да играем с него, но старата му майка  Mr. Green малко я домързява и... играе сам в общи линии. Постоянно ме кара да му казвам кое с коя буква почва ли коя буква на кой предмет е или колко предмета има еди къде си, такива работи. Никола постоянно му дърпа занимавките, та не му се поулчавамного да оцветява, рисува, пише.

Митко на няколко пъти ми иска да гледа на телевизора детски. Пускам аз и гледам реклама на детски филм с някакви странни същества и един глас казва :"Смелите врагове са по-добри от страхливите приятели, защото страхливия приятел веднага ще превключи канала, когато започне кон-крет-но-то детско"  Sick Направо онемях! Аз съм ги виждала, че са някакви абсрдно идиотски, но чак пък толкова брутални...

# 194
  • София
skrech стигнахте ли до УНГ? Как е Митко?

Милен сам си пуска детските.Ако иска на DVD-то, ако не-на някой детски канал.С дисковете имам контрол,но с този CN  не можем да се разберем.Чакам с нетърпение да стане по-топло тогава ще е навън и няма да има време за детски.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 23:57 от deskata666

Общи условия

Активация на акаунт