Избор на сушилня - 2

• 147 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Що не си вземете втора употреба Miele за 300лв., не мога да разбера. Карам с такава втора година и нямам нито една забележка...

И аз от няколко дни имам сушилня Миеле-втора употреба. Не е нов модел, няма екстри като отложен старт, дисплей и т.н., но засега съм много доволна. Отдавна исках да си взема сушилня, но новите са си доста скъпи, а и нямах място на етажа, където живеем. Лятото си взехме пералня Миеле-пак втора употреба и сме много доволни/имаме семейно хотелче и доста я експлоатираме/. И сега с наближаването на зимата се почнаха пак мъките със сушенето на дрехи на простори. Затова смело си поръчах и сушилня от същия магазин, на вид е като нова, не че е от значение, че е долу в пералното, но важното е да работи!
Е друго си е чисто нова, все по-нови модели с разни екстри предлагат, но след като новите ми вградени уреди: пералня, съдомиялна Аристон, след изтичането на гаранцията започнаха да се повреждат и  давам пари и за ремонти, сметнах, че не ми се харчат пари вече за чисто нови уреди. Колкото по-нови модели са, толкова по-къс е срокът им на безаварийно ползване! Имам 15годишна пералня пак Аристон, която работи перфектно, а новата даде повреда на третата година.

# 31
Момичета,пак ще питам!
Колебая се между два модела на "Електролукс".По-евтиния модел http://www.technopolis.bg/b2c/details//687301/P11100201/%D0%A1%D … ROLUX-EDC-67550-W има автоматичнапрограма,а малко по-скъпия http://www.technopolis.bg/b2c/details//687345/P11100201/%D0%A1%D … ROLUX-EDC-77570-W няма такава.
Та,за какво е тази автоматична програма?
Тези сушилни имат ли функцията щом се изсуши прането да спират,независимо ,че не е свършила програмата?/дано да ме разбрахте/
Благодаря ви предварително!
И ние сме с втората и от почти два месеца я ползваме редовно. Много съм доволна. За другото са ти отговорили вече. А ти коя от двете ще предпочетеш е въпрос на личен избор. В едно обаче съм сигурна, която и да вземеш ще ти хареса да я ползваш Mr. Green

# 32
  • Sofiа
Да се похваля - детето вчера се сдоби с черна официална вълнена жилетка наследена от баща му след като разсеяната мама я изсуши на програма за памук Blush  hahaha
За 2 месеца експлоатация на сушилнята това ми беше сефтето със смаляване на дрехи. Явно тъй като за 2 месеца експлоатация правих всякакви експерименти с дрехи и нямаше проблем, вече свалих гарда и престанах да внимавам какво, на каква програма суша и това е ефекта. Поне стана размер точно като за детето  Mr. Green

# 33
  • Велико Търново
Към момичетата с уредите 2в1:
Правят ли много влага комбинираните уреди, както сушилните. Че ако е само сушилня, ще я изкарам на терасата, ама комбинираната ще е вътре в коридора.  Thinking

# 34
Що не си вземете втора употреба Miele за 300лв., не мога да разбера. Карам с такава втора година и нямам нито една забележка...

Щото поне аз не искам сушилня от времето на хитлер hahaha

# 35
Правят ли много влага комбинираните уреди, както сушилните. Че ако е само сушилня, ще я изкарам на терасата, ама комбинираната ще е вътре в коридора.  Thinking

За пералня+сушилня незнам дали прави влага, но сушилнята хич. Отделя сух горещ въздух Peace

# 36
  • Русе

За пералня+сушилня незнам дали прави влага, но сушилнята хич. Отделя сух горещ въздух Peace

И 2 в 1 също, става топличко, нищо повече. Ако е в шкаф обаче, ще трябва да му държиш вратата отворена.

# 37
  • Пловдив
Я ми дайте малко акъл. Искам да изпера една пухена завивка.  85%пух, 15% пера, 1,5кг общо тегло (поне така схващам надписа на етикета), като размер  е единична. Според вас дали да я набутам в пералнята, и тук почвам да се чудя на коя програма.... после центрогуга на 1400оборота (толкова имам) и после на коя програма в сушилнята? Имам 5 тенис топки, с тях си пера пухеното яке.

# 38
Я ми дайте малко акъл. Искам да изпера една пухена завивка.  85%пух, 15% пера, 1,5кг общо тегло (поне така схващам надписа на етикета), като размер  е единична. Според вас дали да я набутам в пералнята, и тук почвам да се чудя на коя програма.... после центрогуга на 1400оборота (толкова имам) и после на коя програма в сушилнята? Имам 5 тенис топки, с тях си пера пухеното яке.

Аз бих я изпрала/изсушила на програмата за възглавници. Ако нямаш такава, на програма за пране на пердета или автоматична/за прането и кушенето/.

# 39
  • Пловдив
Каква е основната характерстика на програма за възглавници? Темп, продължителност?

# 40
Каква е основната характерстика на програма за възглавници? Темп, продължителност?

Предполагам става въпрос за пералнята?
Продължителността зависи от градусите, които са избрани(между 0 и 95). При мен е заложена на 60 градуса с 1200 оборота и продължителност 1час и 17 минути. Ако променя традусите малко се променя и продължителността.
При самото пране има средно ниво на водата и ритъм на пране Sensitive. При плакненето има високо ниво на водата и 3 плакнения.
Цял роман написах.  Laughing

# 41
  • Пловдив
Това мога да го постигна с малко ръчкане на програматора Simple Smile Отивам да пера, сега чакам и за сушене, че след час-два ми идва на дневен ред:)

# 42
Това мога да го постигна с малко ръчкане на програматора Simple Smile Отивам да пера, сега чакам и за сушене, че след час-два ми идва на дневен ред:)
За сушенето не мога да кажа много - програмата е доста дълга - 2 часа и 20 минути.

# 43

Щото поне аз не искам сушилня от времето на хитлер hahaha

Смешно, смешно, та чак...тъпо.  ooooh!

# 44
Здравейте момичета,аз от три дена имам сушилна АЕГ. Реших се на тази покупка, тъй като вече сме четирима и сушенето в хола стана като в катун. До тук добре,но имам лошото предчувствие че машинката не е както трябва. Вчера пуснах дънки-ами тъй като дъщеря ми е слабичка всички дънки  са с ластик от вътрешната страна и съответно там всички бяха влажни. Днес пуснах дрешки на бебето на програма за бебешки дрехи и съответно ританките бяха с влажни ластици и бодитата също. Моля тези които имат сушилни АЕГ да помагат, имам три нива на сушене-ниско, средно и високо на кое трябва да ги пускам моля помагайте че направо се отчайвам. А като си помисля че машината е на изплащане -ужас. Аз ли греша или да търся техник. Ще чакам с нетърпение съветите ви. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт