Избор на сушилня - 2

• 147 032
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета,докараха ми машинката http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … 301&scenario=.
Разопаковах я и махнах от барабана найлона и стеропора.В книжката пише,че трябва да се отстранят и транспортните болтове.Огледахме я отвсякъде с мъжа ми,но не видях никъде транспортни болтове.Отзад има една пластмасова решетка,но мисля,че тя е ,за да не се опира машината в стената и да има приток на въздух и няма нищо общо с транспортирането. newsm78
Моля ви да ми кажете къде се намират тези болтове,ако изобщо има такива!

# 91
Преди малко ми доставиха сушилня Веко 7330,ако някой има такава да ми пише.Все още не съм я използвала,но утре поне 2 пъти ще я пусна.
Избрах този модел заради размерите.

# 92
Честито на новите притежателки на тази страхотна помощница  bouquet  bouquet  bouquet

П.С.Моята е електролукс и до колкото си спомням не сме махали нищо. Но не е същия модел и не мога да ти отговоря със сигурност Hug И да не тръгнете да сваляте решетката, ей Laughing

# 93
  • София
`GHOst whisSpeRer* ~ ,не сме махали решетката Laughing.
Пуснах я веднъж да извърти.Към края на програмата филтъра на вратата се задръсти/светна сигналната лампа/.В такъв случай вие отваряте ли машината ,за да го почистите или я оставяте да си завърши програмата?
sesiliqqq ,ЧЕСТИТО!Да си я ползваш със здраве!

# 94
`GHOst whisSpeRer* ~ ,не сме махали решетката Laughing.
Пуснах я веднъж да извърти.Към края на програмата филтъра на вратата се задръсти/светна сигналната лампа/.В такъв случай вие отваряте ли машината ,за да го почистите или я оставяте да си завърши програмата?
sesiliqqq ,ЧЕСТИТО!Да си я ползваш със здраве!

Ако остава доста време до края, отвори вратата, изчисти и затвори. Натисни старта и програмата ще започне от там където е спряла. Ако остават няколко минути изчакай да свърши програмата и тогава  bouquet

# 95
На новите собственички да са им честити хубавите сушилни.

`
При мен тази лампа никога не се е включвала. Чистя този филтър всеки път след края на програмата.

# 96
Мерси за пожеланията!Вече я изпробвах и съм приятно изненадана от резултата-приятно миришещо сухо и ненамачкано пране за 48мин,а не както пише на програмата 118 мин:DДовечера ще пусна и бебешко.
Наистина много мъх се събира във филтъра.

# 97
Момичета , мислите ли че сушилня с капацитет 6 кг е малка , пералнята побира 5 , но все пак след центрофуга може и да са повече от 6 , какво ще кажете , ?

# 98
  • Пловдив
Тия килограми са дадени за сухо пране. И на пералнята и на сушилнята.

# 99
  • До хладилника, който обичам
Сега съм в чуденка:
пералня + сушилня в едно (примерно 6 кг пране - 5 сушене, или нещо такова, недраматична разлика)
или отделно двете Thinking
Мога и така, и вака. Място имам принципно, след разместване. Но струва ли си отделна сушилня, не е ли досадно - преместване на прането, ала-бала?

# 100
  • Пловдив
Мен ако питаш, струва си да са отделно Simple Smile Мен си ме знаеш що за акъл съм, та прецени си Simple Smile

Имам доводи в подкрепа на двата варианта. Simple Smile

# 101
  • До хладилника, който обичам
Кажи де Grinning То ясно, и аз имам доводи, но сега седя и се чудя.
Ще взимам втора ръка при всички положения, даже гледам има доста нелоши предложения и в двата случая, вкл. за уреди клас А и Б.
Сегашната ми пералня е възрастна, но пере мъжки - чудя се, оправдано ли е да я сменя с друг комбиниран уред с презумпцията, че ще сдаде багажа скоро, или да й сложа отгоре само една сушилня...

# 102
  • Пловдив
Ако сушилнята е отделно си има филтър за мъх, обира всичките мъхове. И като цяло праха в дома нямалява, защото обира всички мъхчета от дрехите. И доста мъх се събира, така на око колкото 2-3 ореха събирам от филтъра на всяко сушене. Като е комбинирана това го няма. Като е отделно по-лесно се нагласят разни програми, има повече варианти за програми и сушене.

Обаче като е комбинирана можеш да я включиш от вечерта да пере, суши, тути-кванти и на сутринта да отвориш и всичко да е готово за гардероба. Обаче ако сшешно имаш нужда да изпереш и изсушиш голяма купчина пране е по-удобно да са отделно. Примерно пере за 2ч и суши за 2ч, ако е комбинирана за две дози пране+сушене заминават 8часа, ако е отделно 6 часа.

И друго има, ще помисля и ще  допълвам.

# 103
  • Велико Търново
От днес и аз се обзаведох със сушилня.
След Голямото премисляне дали да е 2в1 или отделна, и понеже така и така все гледах уреди от средния и по-нисък клас, реших да не рискувам и двете функции с нов уред. Пералнята ми е ок, нека продължи да си пере, а пък новия уред нека само да суши.
Беко 7670 за 519 лв. Ще дам отзиви довечера.

А, и друго. Така и не намерих уред 2в1 с функция против намачкване на дрехите, докато се сетя да ги извадя. Което за мен означаваше, че винаги ще имам сухи, но намачкани дрехи. Сега ще видим бекото ще ми ги вади ли намачкани.

Все още нямам топки ( Laughing ), та се чудя сега, мога ли да суша и резултата дали ще е задоволителен?

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 14:25 от Тонита Тикарам

# 104
  • варна
Кажи де Grinning То ясно, и аз имам доводи, но сега седя и се чудя.
Ще взимам втора ръка при всички положения, даже гледам има доста нелоши предложения и в двата случая, вкл. за уреди клас А и Б.
Сегашната ми пералня е възрастна, но пере мъжки - чудя се, оправдано ли е да я сменя с друг комбиниран уред с презумпцията, че ще сдаде багажа скоро, или да й сложа отгоре само една сушилня...
Моята сушилня я купих от уреди с транспорттни дефекти-850 лв,клас А,беше в кашон и не ползвана,не открих и проблем по нея.Електра Брегенц,никуму не известна марка,но вече 1 година си я ползвам безотказно.Една от най-хубавите ми покупки!Само понякога ми изветрява омекотителя newsm78Т.е не се усеща,но иначе дрехите ако ги извадиш до 30 мин са готови за гардероб без да ги гладиш.

Общи условия

Активация на акаунт