Избор на сушилня - 2

• 147 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София
единственият минус според мен е консумацията на ток /дори и клас А ++++ --->разликата в цената по мои сметки ще се избие след 8 години, а до тогава я камилата я камиларя Simple Smile))))) /
И моите сметки нещо такова показваха, разликата беше от порядъка на 500 лв., така че предпочетох клас Б. Обаче тогава нямаше клас А под 1700 лв. все пак, сега има и за 1200.

# 436
  • Пловдив
единственият минус според мен е консумацията на ток /дори и клас А ++++ --->разликата в цената по мои сметки ще се избие след 8 години, а до тогава я камилата я камиларя Simple Smile))))) /
И моите сметки нещо такова показваха, разликата беше от порядъка на 500 лв., така че предпочетох клас Б. Обаче тогава нямаше клас А под 1700 лв. все пак, сега има и за 1200.
и Беко за 800лв има...  но клас А-10% то-след 16 години ще печелим от него Simple Smile)))))) хихи, истината е че на кой каквото му хареса и му е по джоба - да не ми се обидят сега притежателите на Беко---аз също ползвам хладилник и готварска печка и климатик  и съм супер доволна... никакво оплакване или дефект не са ми дали...

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 18:31 от ivelina2

# 437
Не знам дали ми е точно за тук въпроса, но така или иначе за сушилня няма да имаме и място, и пари.
Та да питам - пералня със сушилня как е като вариант?
Казват, че не сушала добре, мачкала, разваляла се и т.н.

Ние имаме 2 в 1 уред. АЕГ. Пере 8кг. суши 6кг. Изключително съм доволна. Не простирам, не гладя. Явно си е до марка. При положение, че в къщата няма място за отделна сушилня си е безкрайно добър вариант.

# 438
  • в тристайна гарсониера :)
Аз съм с Hopoint Ariston клас Б тока не ми се е повишил съществено, а хавлиите ги суша на програмата за хавлии. Всичко останало на "памук" и много рядко суша пуловери пак на съответната програма.

# 439
  • Пловдив
Не знам дали ми е точно за тук въпроса, но така или иначе за сушилня няма да имаме и място, и пари.
Та да питам - пералня със сушилня как е като вариант?
Казват, че не сушала добре, мачкала, разваляла се и т.н.

Ние имаме 2 в 1 уред. АЕГ. Пере 8кг. суши 6кг. Изключително съм доволна. Не простирам, не гладя. Явно си е до марка. При положение, че в къщата няма място за отделна сушилня си е безкрайно добър вариант.
ЕЕ най-накрая едно 100% позитивно мнение за 2в1--> значи имало надежда /и аз все си мислех, че трябва да има  читави от всичкиии уреди , с които са пълни магазините/ - а би ли споделила за инфо как суши-чрез програми или "за време" и има ли филтър за мъх

Аз вчера не успях да изсуша цялата къща както бях планирала Simple Smile)) понеже двете още са на един контакт, но направих пробата с чаршафите ---> супер станаха на програмата за "спално бельо" - не намирам разлика в "степента на намачкване" ако бяха съхнали на сушилника / така може да си караме само с 1 комплект - щом за 2 часа е изпран и изсушен хихих -етооо хаби се ток , ама за сметка на друга икономия    Joy Joy Joy hahaha/

п.с. днес ще пробвам да изпера и изсуша едно вълнено одеялооо Wink)

# 440
  • UK
Вече немога да понасям чаршафи които са съхнали на сушилника, много са ми твърди и груби. А от сушилнята като ги сгънеш веднага все едно са гладени. А и аз отдавна използвам само един комплект чаршафи , много рядко вадя втори ако случайно бебето направи инфекция, късно вечер.

# 441
  • Пловдив
Simple Smile)) аз вече май няма да имам дилемата "ще облека онези дънки . хм....те са още мокри" Simple Smile)))) /изключаю ако са в пералнята/

---> изчаквате ли да свърши цикъла в края на сушенето, който е 30 или 90 минутен---> аз понякога нямам търпение да го изчакам и направо ги вадя (поправете ме ако греша, но според мен той е за хора, които нямат намерение да ги вадят /или забравят/ веднага след сушене )

# 442
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам, в инструкциите на нашата си пише, че трябва да се извърти целия цикъл на програмата. Не трябва да се прекъсва  newsm78

# 443
  • Пловдив
Не знам, в инструкциите на нашата си пише, че трябва да се извърти целия цикъл на програмата. Не трябва да се прекъсва  newsm78
в моята пише "прането може да се извади и преди завършването на цикъла против намачкване" ---също така почва да пиука , когато свърши програмата за сушене и преди започване на цикъла против намачкване....

# 444
в моята пише "прането може да се извади и преди завършването на цикъла против намачкване" ---също така почва да пиука , когато свърши програмата за сушене и преди започване на цикъла против намачкване....

А да и аз понякога ги вадя веднага след сушенето. Ама в повечето случай не я чувам кога е свършила и когато се сетя ходя да я проверявам.

# 445
...- а би ли споделила за инфо как суши-чрез програми или "за време" и има ли филтър за мъх

...
Имам  2 програми за сушене - за памук и за синтетика. Мога да наглсям и времето. т.е ако е по-малко прането намалям времето. Филтър за мъх май няма. То след всяка сушилня следва пералня и водата обира и изчиства барабана от мъха.

# 446
  • София
Да, аз ги вадя след края на сушенето.  Peace Тази защита против намачкване при мен е 120 минути и ги оставям само ако ме няма, иначе не виждам смисъл да върти.

Гита, той цикъла на сушене приключва и после нали продължава да върти някакво време, ако случайно не ги извадиш веднага да не стоят вътре на топка и да се мачкат, тя това има предвид.  Peace

# 447
  • Пловдив
идеии от къде мога да си закупя "кошницата за обувки" , в упътването се водеше "предпазна решетка" Simple Smile)-в магазина ми казаха. че можело да си закупя отделно, но те специално не продавали ...

# 448
  • Ланкър, планините Овнерог
.......

Гита, той цикъла на сушене приключва и после нали продължава да върти някакво време, ако случайно не ги извадиш веднага да не стоят вътре на топка и да се мачкат, тя това има предвид.  Peace

Върти, ако съм натиснала копчето да върти след сушенето. При нашата ти решаваш дали да върти след това - има различни копчета - да ги превърта преди, ако е с отложен старт, или след това, ако няма да ги вадиш веднага. А за нечуването кога е свършила- нашата има аларма, която пак трябва предварително да си натиснал

# 449
  • Стара Загора
идеии от къде мога да си закупя "кошницата за обувки" , в упътването се водеше "предпазна решетка" Simple Smile)-в магазина ми казаха. че можело да си закупя отделно, но те специално не продавали ...
обади се в сервиза,мисля че ще могат да ти поръчат като резервна част

Общи условия

Активация на акаунт