Избор на сушилня - 2

• 147 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Аз пък се чудя как да изсуша спален комплект бельо ,без долния чаршаф и калъфките да се набутат в плика ? Идеи? Много мразя като се набутат вътре на топка и излизат леко влажни.

Чела съм, като съвет да се зашие с конец. Никога не ми се е налагало да пробвам обаче.  Laughing

# 466
Аз пък се чудя как да изсуша спален комплект бельо ,без долния чаршаф и калъфките да се набутат в плика ? Идеи? Много мразя като се набутат вътре на топка и излизат леко влажни.
суша ги отделно  Peace

# 467
Някой има ли такава сушилня?

http://sushilni.pochistvane.zora.bg/catalog/product_details/sush … __xb_k__g51_xb_k/

Ще се радвам, ако споделите мнения   bouquet

# 468
  • UK
И аз полудявам когато се омотат чаршафите. Вече суша само пликът , а долният и калъфките отделно.

# 469
  • Пловдив
на мен не ми влязоха в плика първите пъти , но я бях закопчала Simple Smile /не е с дупка/ ---> но втория път ме домързя  и резултата беше гореописания

->да споделя , днес направих един тест на моето АЕГ ---> понеже до сега почти не я бях пълнила -пералнята ни е за 5кг , но кратката програма поема 3 кг... Simple Smile днес сложих вътре доста 1 голяма и 2 малки май---имаше една педя до горе---->като изсъхнаха нямаше никаква педя Simple Smile) т.е. пълен капацитет съм и сложила и всичко беше ок----> сухо , за пръв път контейнера с водата беше ПЪЛЕН.

-вие на колко време миете кондензатора  newsm78 ->аз  днес за пръв път.... иначе филтъра и контейнера за водата няма как---след всеки цикъл ги обслужвам

# 470
  • UK
На вратата на моята сушилня има календар които напомня всеки месец да се мие. Но аз го мия когато мъжът мими се скара, че не се грижа за нея ( и той го измие)

# 471
Здравейте Simple Smile
Всички съвременни сушилни ли имат програма за освежаване? Не присъства в описанието на всяка. Тази функция не е водеща при избора ми на сушилня, но ако има смисъл от нея, би било хубаво да мога да се възползвам.

# 472
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Всички съвременни сушилни ли имат програма за освежаване? Не присъства в описанието на всяка. Тази функция не е водеща при избора ми на сушилня, но ако има смисъл от нея, би било хубаво да мога да се възползвам.
в предна тема четох-че дамите няколко пъти пробваха и не успяха да намерят ползата Simple Smile)))))

# 473
  • София

-вие на колко време миете кондензатора  newsm78 ->аз  днес за пръв път.... иначе филтъра и контейнера за водата няма как---след всеки цикъл ги обслужвам

Филтъра и контейнера - след всяко сушене.

Кондензатора - през няколко сушения.
Всеки път се учудвам колко мъхчета е събрал.
Мия го в банята с подвижния душ.
По пътя към банята го държа хоризонтално, че иначе от него изтича вода - немалко количество.

# 474
Еее, точно това съм го пропуснала. Mr. Green  Старата тема я прегледах по диагонал и четох, че 1 или 2 дами са постигнали успех с освежаването.

# 475

-вие на колко време миете кондензатора  newsm78 ->аз  днес за пръв път.... иначе филтъра и контейнера за водата няма как---след всеки цикъл ги обслужвам

На моята си има индикатор и като светне си го мия. Имам я от декември 2010 и досега ми е светвал два пъти.

# 476
  • Ланкър, планините Овнерог
И на нашата има календар за почистването на кондензатора. Общо взето всеки месец трябва да се чисти (време е отново за нашата)

Още не съм сушила от нашите пликове на спалното бельо (сега сме с олекотени завивки, които не чаршафосвам), само на Емма - закопчавам ги.

# 477
  • Пловдив
Еее, точно това съм го пропуснала. Mr. Green  Старата тема я прегледах по диагонал и четох, че 1 или 2 дами са постигнали успех с освежаването.
незнам , но Simple SmileSimple SmileSimple Smile мисля, че.....е ала бала работата-то като не вземеш да си го изпереш... Simple Smile) поне аз така мисля---моята има някаква програма за освежаване, но не съм я тествала след прочетеното..

# 478
Сигурно е така. Благодаря за съвета и мнението.  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 479
Чета, че миете кондензатори и се стреснах.  newsm78
Аз досега не съм мила такова нещо и си отворих инструкциите да видя, как съм пропуснала, че има и кондензатор за миене, но... при мен няма такова чудо.  Naughty
Имам 2 филтъра за власинки и 3 фини филтъра.
Обикновените се почистват след всяко пране, а фините при изписване на дисплея.
Написах това, ако има още някой като мен, който се чуди.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт