Избор на сушилня - 2

• 147 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Чета, че миете кондензатори и се стреснах.  newsm78
Аз досега не съм мила такова нещо и си отворих инструкциите да видя, как съм пропуснала, че има и кондензатор за миене, но... при мен няма такова чудо.  Naughty
Имам 2 филтъра за власинки и 3 фини филтъра.
Обикновените се почистват след всяко пране, а фините при изписване на дисплея.
Написах това, ако има още някой като мен, който се чуди.   Laughing
Каква ти е сушилнята?
Много филтър много нещо!

# 481
Някой има ли такава сушилня?

http://sushilni.pochistvane.zora.bg/catalog/product_details/sush … __xb_k__g51_xb_k/

Ще се радвам, ако споделите мнения   bouquet

Аз имам този модел на в бяло. Много съм доволна, питай каквото те интересува.

# 482
Благодаря Боби   bouquet
Не съм много запозната с това, какви характеристики трябва да има една машина, но доколкото прочетох в темите е хубаво да има сензорно сушене. Тази е точно такава. Искам да попитам още колко е шумна, има ли лампа, кошница за обувки и други подобни глезотии, намачква ли прането, колко топло и влажно става около нея докато суши, изобщо всякакво инфо ще ми е от полза. Пробвах да потърся упътване в нета, за да прочета повече, но безуспешно.

# 483
Чета, че миете кондензатори и се стреснах.  newsm78
Аз досега не съм мила такова нещо и си отворих инструкциите да видя, как съм пропуснала, че има и кондензатор за миене, но... при мен няма такова чудо.  Naughty
Имам 2 филтъра за власинки и 3 фини филтъра.
Обикновените се почистват след всяко пране, а фините при изписване на дисплея.
Написах това, ако има още някой като мен, който се чуди.   Laughing
Каква ти е сушилнята?
Много филтър много нещо!

Ето я

# 484
Може ли някой да ми каже, моля, дали в сушилнята ми може да се суши вълна Simple Smile Това е ръководството и:

http://www.bvt63.ru/upload/iblock/d23/36.pdf

Аз поне не откривам програма за вълна Embarassed
Вие по принцип сушите ли вълнени дрехи във вашите сушилни или вълна изобщо не трябва да се пъха в сушилня?

# 485
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже, моля, дали в сушилнята ми може да се суши вълна Simple Smile Това е ръководството и:

Вие по принцип сушите ли вълнени дрехи във вашите сушилни или вълна изобщо не трябва да се пъха в сушилня?
Simple Smile))) имаш-на стр. 8ма --програма "сухо" -погледни описанието и-пише
"пуловери"

# 486

Аз имам програма за вълна. Сушила съм пуловери. Излизат доста влажни естествено, но пък са мекички и пухкави.

# 487
аз имам програма за вълна, суша ги както пише в ръководството, слагам поставката за обувки и върху нея пуловера и пускам програмата за вълна, до сега нямам фал  Peace

# 488
  • Ланкър, планините Овнерог
Пускала съм 1 - 2 пъти на програма за вълна, но не съм впечатлена, даже обратното. Не стига, че си излизат мокри, ами и цялата сушилня е в мъхове (имам филтър за тях, но при тази програма не може да смогне и има доста и извън него)

# 489
  • в белята
При нас ,децата имат няколко вълнени пуловера и чесно да си кажа нито ги пера на специална програма или със специален препарат ,а отгоре на това си ги пускам със другите им дрехи в сушилнята на програма памук ( дето уж излизат най-сухи ,че имам 4 програми памук плюс за дънки) и си излизат супер сухи и несмалени. Peace

# 490
  • Пловдив
При нас ,децата имат няколко вълнени пуловера и чесно да си кажа нито ги пера на специална програма или със специален препарат ,а отгоре на това си ги пускам със другите им дрехи в сушилнята на програма памук ( дето уж излизат най-сухи ,че имам 4 програми памук плюс за дънки) и си излизат супер сухи и несмалени. Peace
Щото не са вълна. Я погледни етикетите какъв е процента акрил? Няма го тоя филм вълна да пуснеш на центрофуга и на памук и да не се свие. Не се лъжете момичета Naughty

# 491
Аз имах едни 100% вълнен пуловер, който вече беше доста стар и нямаше да го нося и реших да си направя експеримент с него-прах го с останалите дрехи и на центрофуга 1000 оборота го пуснах-ами нищо му нямаше Wink Сега съжалявам, че не експериментирах и в сушилнята с него, че поне да знам какво се получава.
С чорапите обаче, положението е  #Cussing out-2-3 номера по-големи трябва да взимам-особено термо чорапите Peace

# 492
Вие имате обаче програма за вълна и затова си сушите пуловерите в сушилнята Simple Smile
А аз се чудя на моята сушилня дали въобще има такава програма??

Simple Smile))) имаш-на стр. 8ма --програма "сухо" -погледни описанието и-пише
"пуловери"
Да, но това "Сухо", за което ми говориш, става въпрос за синтетика Simple Smile
Дали може на тази програма да суша вълна? Съмнявам се Rolling Eyes

# 493
  • Пловдив
аз идвам да се оплача, че звънях в един сервиз, който поддържа АЕГ и направиха хората запитване за решеткава за обувки... така се води, но от централния сервиз им казали, че не можело да поръчат.... хмммм

# 494
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
от тази вечер и аз си имам нова помошничка
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687345/P11100201/Sushilnya … ROLUX-EDC-77570-W
надявам се да остана доволна още утре мисля да я тествам . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт