Избор на сушилня - 2

• 147 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
аbs и моята си има програма за сушене на олекотени завивки от естествени и изкуствени материи. скоро суших детското олекотено вътре и стана много мекичко и пухкаво.

# 556
Здравейте! Пуснах отделна тема, но да попитам и тук, чу винаги сте много отзивчиви.
Купих си втора употреба Miele T455C. Понеже няма инструкция за експлоатация, моля ако някой има или е имал такава, да ме упъти как да настройвам програмите или пък къде мога да прочета нещо по въпроса.Благодаря!  bouquet

# 557
Искам да попитам можете ли да ми кажете  програмите - вълната, синтетиката и памукът на колко градуса  сушат . В моята инструкция не пише градусите на различните програми.

# 558
Здравейте! Пуснах отделна тема, но да попитам и тук, чу винаги сте много отзивчиви.
Купих си втора употреба Miele T455C. Понеже няма инструкция за експлоатация, моля ако някой има или е имал такава, да ме упъти как да настройвам програмите или пък къде мога да прочета нещо по въпроса.Благодаря!  bouquet
Имам същата. Дай ми на лични мейл и ще ти го пусна довечера ,че е в компютъра в къщи.  Hug

# 559
  • Ланкър, планините Овнерог
В нашата скоро суших възглавници на програмата за сушене на пухени завивки от изкуствена материя. Екстра излезнаха

# 560
В нашата скоро суших възглавници на програмата за сушене на пухени завивки от изкуствена материя. Екстра излезнаха

С топки за сушене или без?

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог

С топки за сушене или без?

Откакто ги имам топките, не излизат от сушилнята, но не съм сигурна, че в случая с възглавниците, е било тяхно доброто дело.

# 562
Има ли смисъл от топки, ако не се сушат пухени якета, завивки, възглавници и т.н.?

# 563
Искам да попитам можете ли да ми кажете  програмите - вълната, синтетиката и памукът на колко градуса  сушат . В моята инструкция не пише градусите на различните програми.

# 564
Искам да попитам можете ли да ми кажете  програмите - вълната, синтетиката и памукът на колко градуса  сушат . В моята инструкция не пише градусите на различните програми.

Видях го въпроса още първия път, но се надявах да се включи някой, който знае.
Аз не знам. Затова си отворих инструкциите(които са 52 страници  Laughing ) и никъде в тях не пише на какви градуси суши.
Предполагам на памук - супер сухо са най-високи градусите.
Когато суша вълна дрехите излизат доста хладни, така че вероятно е доста ниска температурата.
Съжалявам, че не можах да помогна.

# 565
  • София
И при моята Канди ГрандО няма указани градуса на програмите.
И аз съм се замисляла над този въпрос на колко градуса суши  newsm78
Но явно има и модели, при които може да се задават градуси.
Съдя по поста на една потребителка в тема за козунаци, която е написала, че
си спестява удрянето 100 пъти на козунака като го слага в 3 найлонови торбички и го пуска в сушилнята на 50 градуса за 10 минути  Joy  Joy
Аз честно надали бих причинила това на машинката ми......

# 566
Здравейте момичета. Прочетох почти цялата тема и благодарение на мненията ви твърдо реших, че ще имам сушилня.  Sunglasses
Тъй като имам проблем с пространството, сушилнята ще стои във вградения гардероб в коридора и понеже и там е тесничко, в крайна сметка се спрях на модел на ВЕКО 7670. Бях си избрала други марки, но на всичките дължината им е 58см или 60 см, а на мен това ми е много.
Видях, че има момичета избрали същия модел по същите причини и ги ползват вече от няколко месеца, та бихте ли си казали мнението сега. Доволни ли сте от сушилните си?

# 567
  • София
Здравейте, момичета Heart Eyes
И аз ви чета отдавна и вече (от една седмица) съм горд собственик на АЕG T75470AH. При нас дилемата беше между нея и електролукса с парата, но избрахме тази заради клас А. Нещо обаче ме притеснява Rolling Eyes - дрехите ми не излизат съвсем за носене, както всички пишете тук. По малко дрехи ли сушите? Не знам какво да питам по точно, честно казано  Embarassed
Иначе всичко останало е много голям плюс. Но много се надявах със сушилня да не погледна ютия, но то точно обратното се получи   Confused

# 568
Здравейте, момичета Heart Eyes
И аз ви чета отдавна и вече (от една седмица) съм горд собственик на АЕG T75470AH. При нас дилемата беше между нея и електролукса с парата, но избрахме тази заради клас А. Нещо обаче ме притеснява Rolling Eyes - дрехите ми не излизат съвсем за носене, както всички пишете тук. По малко дрехи ли сушите? Не знам какво да питам по точно, честно казано  Embarassed
Иначе всичко останало е много голям плюс. Но много се надявах със сушилня да не погледна ютия, но то точно обратното се получи   Confused

При мен единствено чаршафите излизат смачканки, но аз слагам по два пълни комплекта + още две калъфки...
Като не я пълниш много сушилнята, не ги мачка.

# 569
Аз онзи ден се прецаках да простра навън и се проклех 100 пъти... първо наведи се 800 пъти, после ги нареди тия дрехи, пък чаках 2 дена да изсъхнат, а накрая бяха ужасни - твърди, намачкани, чак ми идваше да ги изпера пак, само за да ги изсуша в сушилнята!  Crossing Arms Скоро едва ли пак ще се прецакам така!

пп - като напълня с повече дрехи сушилнята ги мачка... не много, но определено не стават за носене. Като не я препълвам излизат супер - вадиш и обличаш.

Общи условия

Активация на акаунт