Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои забавни истории за кучета?
Как да се справя с космите на кокер шпаньола си?
Какво се случи с кучето Ая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои забавни истории за кучета?
Форумът е пълен с весели истории за кучета. Например, има случаи на кучета, които крадат различни предмети като чорапи, храна, играчки и дори дрехи. Освен това има забавни случки, в които кучетата се опитват да скрият предмети като чорапи под леглата или в скривалища. Въпреки веселите моменти, има и случаи, в които кучетата проявяват агресивно поведение към други кучета, което изисква коригиращо поведение.
-
Как да се справя с космите на кокер шпаньола си?
Смяната на козината при кокер шпаньолите се случва два пъти годишно, по 6 месеца. Редовното почистване и използването на поддържащи продукти за козина може да помогне. Сухото прахосмукане също е ефективно. Важно е да осигурите редовна грижа за козината, особено при дългокосмести породи като кокер шпаньолите.
-
Какво се случи с кучето Ая?
-
Какво представляват приетите домове за кучета?
-
Как мога да регистрирам кучето си в общината?

А й няма да ви казвам каква животномразка е...... 
А за мъничкото хем се смях, хем точно по тия причини не смея да взема такова, ще умра от ужас да не му направя нещо. На лабчо съм му скачала на кракищата, аз мия съдове, той залегнал зад мен, ама той отскача и слава богу, нищо не му става, но ако е мъниче..........Ще ви е весело с двете кучета, сигурно е!